ama hile var
Printable View
ama hile var
ya arkadaslar birakin boyle isleri ya adam ne guzel bizimle paylasmak istemis kariyerini eer hile yapip yapmiorum diyosa zaten kendi terbiyesizligidir ve sadece kendini kandirir ama ben inaniorum ki kendi basarisidir tebrik ederim iyi bi kariyer yapmissin darisi diger fmcilerin basina bu arada taktigini bizimle paylasir misin
yaw Allah aşkına dielim ki hile yaptım o zman bana o teklifler nasıl geldi böle bi program hile kodu filan varsa sölein deneyim.hile yapıo dien arkadaşlara teklifim var istediin takımı al bende istediim takımı alim transfer yap madan gelin online maç yapalım(hamachi tam kullanmayı bilmiom 1 2 kez denedm) maç yapmak isteyen özel mesaj atsın kapışalım skorları burada yayınlamak benim için büyük zevk olacak
benim taktükle ben yenilmem bunu bil.. :D
lyonla ilk sezonum bitince maç yaparız... ben iddalıyım
tebrikler iyi kariyer...
benim tercihim ucuncu lig ve avrupayi birlikte acip avrupaya transfer olmaktir hatta bunun icin suanda 1. ligden fenerbahceden teklif geldi kabul ettim sezonu bitirince italya 2. ligine dusen atalanta dan teklif geldi gitmeyi dusunuyorum herkes farkli sekilde zevk aliyor bende bol transferle kariyer yapiyorum :o :o :o :o
eee büyük takımla böle olur tabiii ;)
Güzel kariyer yapmışsın :D Özelikle de beni o milli takım teklifi etkiledi...
güzel kariyer
Tarihe bakarsanız sevinirim
05-11-2006
Şuan ki tarih nedir?
15-6-2007
Bu size birşey ifade ediyor mu?