4-4!! Boboooo!!
Printable View
4-4!! Boboooo!!
Galatasaray maçından sonra bu maçta acayip zevkli geçiyor. Keşke liglerimizde her hafta böyle maçlar oynansa ne güzel olur.. Teşekkürler, Antalya, Teşekkürler, Beşiktaş.. :)
Beşiktaş 3-1 öne geçtiği karşılaşmada avantajını kullanamadı ve haftayı puan kaybıyla kapattı.
süper maçtı valla çok eğlendim
Ne maçtı ama :) tebrikler iki takıma da güzel maç izlettirdiler..
Ben izlemedim ama zevkli bir maç olduğu kesin birazdan özetini izlerim. Yılmaz Vural gene oyuncularını dövecek sandım. :)
kafayı yiyecem kazanacağı maçı verdi beşiktaş
ya yılmaz vural kopardı... çoşkunu tebrik edin burda dedin lig tv spikeri ne tebrik edicem girdim bağardım hepsine dedi süper ya :D
süper zevkli bi maçtı iki takımıda (daha çok ikinci memleketim olduğu için antalyayı)tebrik ediyorum
Su son zamanlarin en kaliteli Besiktas kadrosuna bu sonuclar yazik ya...
Ya bu Tigana bunu bilerek yapiyor tazminatini alip gitmek icin yada hakikatten bu adam futbolu hic bilmiyor(ki Jean Tigana gibi birine bunu demek benim haddime bile degil)Demekki ilk sik,tamam tazminati ne olursa olsun Besiktas taraftari kendi arasinda toplayacaktir bence(ben kendi adima cebimdeki butun parayi gonderirim).Bu yonetimde bu isi biraksin.Su takimi gercekten yonetmek isteyen biri yonetsin,Demiroren ve Tigana ile olmayacagi belli oldu.
abi ne mactı öyle öne geçmeler geriye düşmeler son dakika golleri tam anlamıyla futbol izlettiler herkese :)
mac cokta zewkli deildi aslında macın sonucunun 4-4 olması ve bi o tarafın bide bizim tarafın one gecmesi sizleri yanıltmıs olabilir kaleye cekilen hersut gol oldu runje ilk yarıdaki ilyasın sutu dışında hic bi topu cıkarmadı
maci canli izliyen biri olarak bu soguk havada bizi isitan futbol icin tesekkurler antalyasporun bu somda kikalrda yedigi goller kaybettigi kacinci puan buna onlem alinmasi gerekir dicem ama bu sistemin getirdigi bisey degil buna cozum bulamazlar galiba psikolojik bir durum
Mösyo bükreş maçında tek santraforla çıktı orta alanı kalabalık tuttu ve işler yine iyiydi güzel futbol izlemiştik.Ama bu maçta çift forvet çıkarınca işler karıştı.Runje fazla kalmaz bana göre.Tiganada ....
yılmaz vuralda çok şahane bir adam ayrıyeten o şişeyi nasılda fırlatıyo :D
güzel maçtı eğlendim yılmaz vural çok komikdi :D iki takımıda tebrik ederim
Son yılların en ilginc macı oldu.
ya maç aslında zevkli deildi cunku butun goller savunma ve kalecinin hatalarıyla oldu
valla bu sezon izledigim en zevkli macti.8 gol oldu macta,besiktas bence bu runjeyi bugün göndermeleri lazim bu kadar kalas biri olmaz.oscar cordobayi besiktas iyiki göndermis valla.yoksa durumunuz daha kötüydü
Şaka gibi bir maçtı.İki takımda açık futbol oynayınca böyle bir sonuç ortaya çıktı.Kalecilerde,güzel kalaslık örneği gösterdiler.Antalya'nın 3-1'den 4-3 yapması mucize,BJK'ninde 3-1'den maçı 4-3 aleyhine durumuna getirmesi ise felakettir.Her zaman söyledim yine söylüyorum.Bu 3 büyüklerin teknik adamlarıyla başarı gelmez.Ben bunu daimi olarak söyleyeceğim.Bu belli olan birşey.Şu Yılmaz Vural bile 3 büyükleri daha iyi kaldırabilir diye düşünüyorum.En azından futbolcuları döve döve adam eder...:):)