Maç Başladı Dk.5
2 Atağımız var sayılır biri orhanın sol kanatan kaleye paralel giden ortası ve bi de hasanın frikikden kulandıgı topdu onuda martinez yumrukladı cıkartı
Maç Başladı Dk.5
2 Atağımız var sayılır biri orhanın sol kanatan kaleye paralel giden ortası ve bi de hasanın frikikden kulandıgı topdu onuda martinez yumrukladı cıkartı
macin sonucunu martinez belirleyecek gununde olursa berabere biter olmassa gs alir
İnşallah Galatasaray bu akşam galip gelipte üzrindeki ölü toprağı atar...
Her hafta ölü toprağını atmaktan bıktık :) üstümüzden..
Aslında oda doğru Sami...:)
mmacta tek kale oynuyoruz resmen,martinez gene devlesiyo kalesinde ama biz ilk yari bitmeden golü buluruz diyorum ben
galatsaray tek kale oynuyor ama martinez kritik kurtarislar uapio gs ilk yarida gol bulmassa maci zora sokar
Martinez Görevini Yapıyor Gene Birazda Beceriksizliğiimz var ama :)
Ardaaaa üstten dışarı..:(
Arda yine klasını konuşturuyor...
Bu arada Kolombiy Milli Takımı as kalecisi Martinez imiş...
Sağ kanatta sorun yaşıyoruz, Okanın yerine Hasan olsaydı şimdiye gol bulmuş olabilirdik. Ayrıca bize acilen frikikçi lazım.. Kelepir satan varsa alınır..
Aynen Öyle Hasan Şaş Demişimdir Her zaman dedim , her yerde dedim
sağ tarafta hasan olmassa olmaz dedim ,
hea bide su var frikikci yok Carrusca var elinde oynatmıyor geretsimiz..adam hem iyi hemde iyi frikik kullanıyor , birde bu arada ısrarla hakan şükürü istiyorum hasan kabzeninde cıkmasını
Korner....
İnşallah bişiye yarar...
Carrusca ne diyo bekliyor?:mad:
Yandan dışarıda...:(:(:(
ya bu martinez ne bicim kaleciymis ya,bi türlü gol yemiyoo.frikik oluyo topun basina hasan kabze geliyo,ben hasanin frikik kullandigini simdi ögreniyorum :(
Maç kaç kaç ya?
Ya abicim Carrusca'ya acıyorum....
Adam da frikik de var.
Ama yedekte ne işi var bunun...
Alsın ortaya Arda'yı , sağa Hasan ve sola Carrusca mis gibi..
Bu arada yine etkili geldik ama gol yok..:(
Maç 0-0 Can....
Arda Serbest Oyuncu ortada iş görmez ;) onu ronaldinho gibi rahat bırakacan yapacak numarasını , zaten kendi dedi beni şartlandırırsa hoca bişey yapamam önümü kapamış olur dedi ;) ilic ortada iyi arda carrusca iyi anlasıp sağ kanatdaki gibi olmalı sürekli yer deiştirerek oynamalı ve gol gol gol
Hasan Kabze Dk.47.57 Sağ kanatın yapması gerektiğini ümit karan yaptı ön direkte hasanı gördü hasanda kafasıyla uzak direğe mükemmel bir şekilde bıraktı :)
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool...... ......
Hasan Kabze'nin gol atmasına çok ama çok sevindim.. Böylece bundan sonra forma şansı bulabilecek.. Sezon başından beri istediğim ikili forvete dönüyoruz, Ümit Karan - Hasan Kabze
Bu ikilinin arkasına Carrusca Arda İlic 3'lüsünü monte edip bunların arkasına hem defansa yardım edecek hemde orta sahaya top taşıyacak adamlar bulabilirsek çok iyi olur.
Takımı beğendim. Bu sene şampiyon olmasak bile Hasan Kabze, Arda, Carrusca, Aydın gibi gençleri kazanmaya bakalım..
Goollll..... Hasannn Kabze... Galatasaray 1-0 Sakaryaspor
gooooooollll ulaaaa goooooooooollllll kocum hasan kabze ve seni gecmiste yedek birakanlar utansin :D
Ben Hasan Kabze'nin Çıkmasını istiyorum 2.Yarıda Ümit - Hakan Şükür Görmek istiyorum nedense bu maçta :) şanşına attı golu hasan zaten maçta fakat 2.yarıda Sola Carrusca sağa hasan sas'ı istiyorum..
İşte GS'nin forvetleri bunlardır,artık GS'De şu ağızlara sakız olan Hakan Şükür'den vazgeçmeye başladı...
Bende ısrarla Eray Abi'ye katılıyorum...
Oyunda Carrusca'yı görmek istiyorum artık....
Hasan Kabze şu son iki maçta yaptıklarıyla, attığı gollerle kendisine "2. lig takımı oyuncusu, bir işe yaramaz." diyenlere çok güzel cevap veriyor. Helal olsun Hasan sana, benim yüzümü kara çıkartmadın :)
Hasan girer girmez yaptı yapacağını...
İnşallah Ayhan'da yararlı olur....
Gooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllll
Erdinç kendi kalesine 2-0......
Ve Gol Dk..52
Hasan Şaş'ın Korner Çizgisinin Önünden Kullandıgı Duran Topda
Erdinç Ümit Karana Vurdurmamak için Önünde Topa Vurmak için zıpladı ve kendi kalesine attı golü :)
Gollll.... Erdinç kendi kalesine. Galatasaray 2-0 Sakaryaspor..
gooolll beeee dagitiyoruz sakaryayi,aslanlarim benim goooollllll
Bir korner daha...
Maçta etkimiz iyice arttı...
3 ü bekliyoruz...
Sağolsun Hasan Şaş'ım oyuna Hareket Kazandırdı ;)