Tabiki Galatasaray.......
Printable View
Tabiki Galatasaray.......
2001 den beri hep GALATASARAY 2007 ye doğru oyun bayatlayınca çankırı bld sporu şampiyonlar ligi şampiyonu yapalım demi :))).
ha bide ufak bi not çok büyük takımlarıo seçip oynamaktan ne anlıyosunuz yaw (man utd. barca . juve. vs vs) ya zaten her şey yerli yerinde hiç bişi yapmıyosunki ne zaman böle bi takım alsam iki gün sonra bıkıyom valla.. :!:
bende Sevilla ile başladım ama çok kötü gidiyorum. özellikle defansım berbat
oyunu diğer oyunlara göre daha zor yapmışlar hele patchi yükledikden sonra oyuncuların morali falan da etkili olunca biraz daha zorlaşıyo Galatasaayla fm ve cm tarihimin en kötü başlangıcını yaptım.......düzgün bi takdik bulan kadar zonguldakspora geçemicem bu gidişle...
Galatasaray vede Galatasaray'ı hakkatten pek ii yapmamışlar başladım saido kötü yapmışlar hemen sattım sonra song u da sattım genç defans almak için ama genede pek ii deildi nese sonra mondragonu sattım asla yabancı kalece almam oyun da boşuna yabancı konten janımı doldurdunu düşünüyorum 7 m$ bütçe vermişler nasıl düzeltiim bilmiyorum başladım Bismillah dedim önce vilakazi ile moko enayı orlando dan aldım vilakazi 400b$ mokoena 800b$ ondan sonra nuri şahin (genç oyunculara çok öenem veririmde bütün fm ciler gibi) sonra defans arayışına başladım songu satlık listesine çıkarıp toplam bütçem 9.5 m$ dı mondragonun satışıyla nese anderlet den kompany i ısaralı bir şekilde istememe karşın alamdaım ve gonzalo pineda transferinde bir ilerleme kaydettim ve 5m$ a anlaştım sözleşme teklifimi verdim adam kabul ettti 1 haftadır teklifleri düşünen song hala düşünüyo nese ceza kestim biraz 1 hafta geçti hala düşünüyo ve transferi iptal ettiler. sonra birazdaha bekledikten sonra hala düşünüyo tabiki diğer 1 kaç defansladaha görüşmelerim var sonunda teansferin bitmesine 1-1.5 hafta vardı karşılıklı sözleşmeleri fes ettik ve gonzalo pineda teklifi gene götürdüm o diğer 1 oyuncuyuda güçleri fazla beğenmediğimden dolayı görüşmeleri durdurdum nese tekrar gittim bu sefer fiyatı baya bi yukarı çektiler bende iptal ettim ve andres felipe gonzalez le 5.25 m$ anlaştım ve onu aldım sezon sonunda diğer yabancıların 2 sini veyahut 3 nüde göndermeyi düşünüyorum . size şunu söyleyim uğuru kesinlikle oynatın bütün maçlarda oynattım gücü gerçekten çok iyi nuride öylecafer gelsin onada bakacam (ı) ama gerçekten şuan 7. maçımı oynayacam uğur baya iyi oldu nuriyi hermaçta oynatmadığım için okadar olmadı ama uğur iyice yükselsin onun la caferi de halladecem (ı) şuan 2 transfer peşindeyim adlarını sölemicem sölin ce hemen teklif yapıyolar ilgilendiğim adamın peşine hemen herkes düşüyo kardeşim bu nedir böle deli oluyom onun yüzünden birsürü transfer çıkmaza girdi fiyatlar yükseldi (c)
ondan zize bile sölemicem ama hjjemen teklif yapıyolar (f)
Fenerbahçeden baska takım olmam
(g) (g) FB
Kesinlikle GALATASARAY, Sonra Juventus veya milan...
Selamlar,
Ruh halime göre değişecek ama :mrgreen: ,
Tabi ki Galatasaray, Chelsea, V.Manisa, Milan (ı)
Saygılarımla,
oha bütün cm oynayanlar galatasaraylıı... (d) (d) (r) (r) (r)
almanya ligi cok hosuma gitmeye basladı ondan bundesligadan bi takımı secicem heralde herta olur yoksa celta eski gunlerine dondurucem ehe
ben juventusu seçeceğim (a)
tabi ki Trabzonspor (a) (a)
galatasaray lıyım fakat eskişehirsporu yönetcem çünkğ eskişehirliyim
Inter, Valencia ve Fenerbahce (ı)
galatasarayı tek geçerim (d)
Çatladıkapıspor :p
Fenerbahçe ve Mersin İdman Yurdu.
Kariyer yaparak yurt dışındaki takımlar transfer olmayı çok seviyorum :mrgreen:
ben BEŞİKTAŞLA başladım sonra lyonu aldım(carewi denemek için sadece)şimdi frankfurt tayım bundan sonra karagümrük gelicek