Beyler Selçuk Dereli bi gençler avrupa şampiyonası maçı için uefa'dan görev almış...
: ) ...
Printable View
Beyler Selçuk Dereli bi gençler avrupa şampiyonası maçı için uefa'dan görev almış...
: ) ...
Quote:
Originally Posted by hucar17
Güzel bir düşünce..
Hatta bir de ilave yapayım; bir dönem hakemlerimizin önemli bir kısmı askerdi.. İhtilal rüzgarı mıydı, daha otoriter olacaklarına olan inanç mıydı, bilemiyorum ama..
ban göre hakem cezaları hafif yani 6 hafta 7 hafta dinlendirme olayı çok saçma kendi bölgemin hakemi cem papila bu adama 10 hafta maç vermesen yine oymaz adam zonguldağın en sağlam avukatı (beşiktaşlı arkadaşlarada söyliyim cem papila hakem olamdan evveel zonguldak beşiktaşlılar derneği üyesiydi..hani beşiktaşı bu hale getirildiği iddia edilen hakemdir onun için belirttim..) bu adam zaten hobi olsun diye hakemlik yapıyo yani hakem cezalarının yaptırımları değiştirilmeli...
gercekden cok ilginc hakemlik müesseseni hobi araci olarak kullanmalari.Ne diyim allah basımızdakilere akıl ihsan eylesin yarabbim.Quote:
Originally Posted by kral_67
kral 67 hatirlatma su Hakem denilen sahsin ismini.Adam göz göre göre Besiktasin hakkini yedi.O Zaman Besiktasin hakki yenildi, su siralarda bu Galatasaray ve Konyasporun basina sikca geliyor oluyor böyle düzensizliker.Cünkü Fenerasyon öyle istiyor Fenerasyon baskani Aziz Yildirim öyle istiyor ne yapalim.
ya hiç anlamıyorum nasıl bi adam bu aziz yıldırım ya...
adam değil ama işte para olunca adam yerine konuyor ..
çok düzeyli bi tartışma yapıyosunuz...bende katılıyım.sizin Aziz Yıldırım'ı sevmediğiniz gibi Fenerliler de Gs ve Fb başknalarını sevmez(Canaydın Hariç!)Bunun nedenleri çok,saymaya kalksam bu sefer bana karşı kötü şeyler düşüneceksin o yüzden içimde kalsın.Ama şu dogru ki,maddi açıdan iyi olan kulüp genel olarak maddi yapısı kötü olan kulüplerden daha başarılı olur.Fenerbahçe nin maddi durumu şu an iyi,fakat sportif anlamda avrupa da daha yeni yeni bişeyler yapıyor.Gs ise tam tersi,avrupada zamanında fırtına estirdiler ama şimdi ki durum malum.Yani parası olan kulüp hemen hemen her açıdan diğer kulüplerden üstün olur.Şimdi Aziz Yıldırım karanlık işlere giriyor falan diyorsunuz.Bu bence de yanlış,ama artık alışılmış birşey.Diğer kulüp yöneticileri çok mu iyi karakterli?Tabiki her kulüpte bu tür insalar var,daha dogrusu Türkiye nin her yerinde var.Bide şu var.Silah zoruyla falan federasyonu vb. kurumları tehdit,baskı falan yapmak çok kolay bişey değil.Her karardan sonra FENERASYON diye saçma sapan bişeye sığınıp kendinizi de kandırmayın bence.Saygılar...