Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
Printable View
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
yenilecez :(
Bence Celta alır.Gönlüm FB den yana....
gönlüm tabii ki fenerden yana...bence beraberlik bu maç...
Yeneriz gibi geliyor
1-1 biter ...
bana berabere gibi geliyo maç 2-2 olcak. önce biz atcaz sonra celta.
Ya 1-1 biticek ya da fener yenicek 2-1.Celtanın yenmesine ihtimal vermiyorm.İnşallah puan veya puanlar alırda ülke puanı yükselir..
Fenerbahçeye başarılar dilerim.
penaltı oldu
kacırdı alex offf
Alex penaltıdan yararlanamadı.
tühhhhhh kaçırdık.. offff ya
off alex yaaa of yaaa bi kere birşey avrupada yaaa...saç baş yoldum yemin ederim ki yaaa...
alex penaltiyi kacirdi ve bu fenerbahce icin cok kötü oldu,eger bu sansi degerlendirseydi fener macta farka giderdi.
ya x kişisi kaçırsa anlarımda, alex ya.. adam her penaltıyı atar geldi bunu atamadı..of yaa...
Adamların açtığı pankarta bak.Diyecek laf bulamıyorum ya fener fark atsın da hakkettiklerini alsın şerefsizler
ya maç hangi kanalda??
show'da
kayseriye rizeye atmasini bilir gitsin celta'ya atabilsin penaltiyi..
kaç kaç peki şu an bizim tv de yayınlar bozulmuş show tv nin
biri anteni kurcaladı herhal merkzi sistem fln..
0-0 kardeş...alex penaltı kaçırdı..
yapma tuncay orta yapsana yaaaaa...
Valla kaleci runje gibi çıkmıştı tuncay orta yapsa gol ne diye vurursun oradan neyse ilk yarı sonunda bastırdı fener baya ceza sahası dışından kaleyi yokladı.Volkan da kalede güven veriyor bugün
Fenerbahce amator takim gibi oynuyor hic begenmedim. O pankarti acanlarin sulalesinin kulaklarini cinlattim. Bizim sezercik yine iyi oynuyor tek onu begendim:)
Birde 19 Mayis stadyumu bile daha dolu oluyor maclarda tribunler bir avrupa macinda bombos.
mac cok zewksiz :mad:
yenilecez :(
cidden böyle giderse fener yiycek he...tek gol olur bence maçt ya da hiç olmaz...
atcaz atcaz...tarık abi dert etme yencez bunlarııı...
Alex kafayı vurdu direkten döndü top
Appiahın da topu direkten dışarı çıktı
alexin kafa sutu direkten döndü sonra appiah mükemmel vurdu aut.show radyoo :D