batuhan karadeniz 19 yasinda bjk alt yapi . oyuna 15 yasinda basliyor 19 yasindaki degeri 9.5 m$ :D adam super arkadaslar kesin alin
Printable View
batuhan karadeniz 19 yasinda bjk alt yapi . oyuna 15 yasinda basliyor 19 yasindaki degeri 9.5 m$ :D adam super arkadaslar kesin alin
oncelikle selamlar...
oyuncu fiyatlari dediginiz gibi artmiyor ancak onlara teklif geldiginde dikkat ettiyseniz fiyatlarinin ustunde teklifler geliyo(oyuncunuz ıyıyse) 5 mılyonluk bı adamı 12 e satabılıosunuz ve yenı takımındakı bonservıs bedelı 12 m oluo bence bu daha gercekcı olmus...
sonucta mesela tuncayın fıyatı nı yonetım belırlemıstır gercek hayatta ve bu fıyat belkı onun ıcın fazladır ama o fıyattan bı takım alırsa bı cıta yukseltmıs olur....
ben servetı rmadrıte 20mılyona sattım
Benim Artıyor
bende de cesar deLgado yu 9 a aLdım miLana 2.sezon sonunda değeri 54 oLdu 68 e barceLonaya gönderdim adamı..
arkadaslar ben oyuna ilk basladigimda delgadonun fiyati 500 ytl idi sonra bi mac oynadi 2.2m ytl oldu bi mac daha oynadi 4.8 m oldu ve sonraki macta da 5m oldu simda bir sonraki maci yapacagim bakalim yine artacak mi