-
Güzel bir tespit.
Turnuvalar düzenleyin, kupalar, ligler. Eğer Türk takımıysanız, mutlaka Fenerbahçe'yi çağırın, inanın Bayern'i getirttim, Fener kadar gişe vermedi. 4 büyükler arasında bir kupa veya lig 1-1.5 milyon dolar (stada da bağlı tabi) getiri sağlıyor.
-
hakkaten çok manılı abijim :D güzel bi yöntem
-
ooww denyiyecem çok saolun:D
-
Yapmak kolay ama rakiplerin her zaman iyi takımlar olmalı çünkü ilgi çekmesi gerekiyor.
-
ya dedigim gibi garanti para geliyo ya.. her sene 12 milyon dolar kazaniyom ben burdan... 12 milyon dolar demek saalam bi brezilyali genc demek ;)
-
evet işe yarayan bi yontem
dunyanın en zengin kluplerine listesine bakıp en ustten baslayarak takımlarla turnuvalar isteyin
kabul etmeme olasiligi cok az
ben GSla 15m $a yakın para kazanmıştım bu sekilde 2 ayda
-
dedigin dooru.. geliyo butun takimlar..sade tarihleri tutturcan
-
-
evet fazLa tuRnuVa taKımA birAz zaRar vereBiLr çünKü oYuncu saKatLanma ihtimaLi yüKsek dikkatLi olMak Lazimmm BütÇe biRAz ZroLuyoR herKesi...
-
-
bu turnuvayi ayarlarken benim de canim çikiyor. şampiyon´un dediği gibi 3 takima teklif edeceksek; illaki teki kabul etmiyor. yine teklif ediyorum, bu sefer o kabul etmişken diğeri reddediyor. 18 yaş altini koyarsam da para gelmeyecek. en iyisi uğraşmamak.. :) ama paraya ihtiyaci olan kulüplerin uğraşmasinda fayda var.
-
Arrange Friendly (Dostluk Maci Ayarla) tusundan sonra Cupayi secip takimlarinizi da secerseniz Altta Board thinks They will get .... $K for Gate Revenues seklinde bir yazi gelicek. O yazi da kac para kazanabilecegini ogrenegbilirsiniz. Takimlarin Daha guclu yada ezeli rakipleriniz olmasi Gelen parayi arttiracaktir
-
küçük takım sanız ve stadınız ufaksa bu olayı denemeyın bence boşa kürek çekmiş olursunuz sakatlananlar form düşüklüğü can sıkıntısıda cabası olur..
-
dostum gerçekten saol çok faydalı bi bilgi hiç aklıma gelmemişti yav valla çok saol
-
para sıkıntısı çeken klüpler için birebir.
-
Güzel paylaşım ama lig öncesinden 6 mactan fazlası zarardır.. Ona göre turnuva düzenlemenizde fayda var..Lig öncesinde yıldızlarınızın 1-2 ay sakat olması can sıkıcı oluyor...
-
bi turnuvada 2 mac yapiosunuz zaten... 3-4 turnuwa 10kusur milyon dolari geciyo buda ortalama bi klup icin cok iyi para...
-
ya aslında iyi fikirde takımlar sanırım kabul etmez turnuvayı bide macı olmayan takım bulmakta zor oluyo
-
ben genelde iki lig yapıyorum(3 maçlı) we mutlaka seçtiğim rakipler italya ve ispanyanın en gözde 3 takımı oluyor gelirler sizin gibi 3M $ dil, 3M £(neredeyse 2 katı)
o yüzden mutlaka italya we ispanyadan rakip şeçin özelliklede ispanya
-
ARKADAŞLAR HAZIRLIK MAÇI YERİNE bu turnuvaları yapın daha karlı fakat fazla paralı turnuvaları benim turkiyede kabul eden takım az...orta dereceli ödül koyuyorum
-
hic denemedim ama denyecem bakalim faydali olacakmi
-
olacağı kesin önemli olan rakip bulma türkiyede diilsen
-
Güzel bir yöntem. Ama bence oyuncular biraz fazla yorulur.
-
yorulma nie olsun normal hazırlık maçı yerine turnuvayı yapcan
-
ben genelde ilk yari bi onbir ikinci yari baska bi onbir oynatiom... ilk takimi secip ilk takima gore yedekleri seciom.. ilk yari sonunda takimi full deistiriom.. en iyisi boole... hic yorulma weya sakatlik olmuyo..hemde iki takim cikartiosunuz hangi bolgede ne eksiginiz oldugunu goruyosunuz
-
büyük takımlarla yaparsanız tv geliri de oluyor maç hasılatlarıyla beraber çok önemli bir kaynak özellikle türk takımları için ilginç yeni mi keşfettiniz bunu?
-
yoo yeni kesfetmedik ama son 2 oyundur yonetim bu paralari transfere harciyo.. hemde direk
-
hemen denicem,saol kardeş
eğer böyleyse her sezon külçeyle para gelir :D:D
-
ben konuyla ilgili bi şey sölemicem de bu oyun fm 07 ama senin ekranda dostluk maçları felan yazıyo yani Türkçe yazılar. Nasıl oluyo şimdi bu ?:D
-
Arkadaşlar eger teklif ettiginiz takım kabul etmez diye korkuyosanız 100er bin $ verin 3 takıma da bakın nasıl geliyolar... Gelmezlerse fikstürlerine uymadıgı icin gelmezler.. Bu da benim tavsiyem :)