ne yapti kezman
Printable View
ne yapti kezman
dakika 70 ankara bastırıyo
Son 15 dk çekişmeli bi maç.
inanılmaz kontra pozisyonlar yakalıyoruz ama bir türlü 2. golü bulamadık
maç bitti 1-0 fener kazandı
çok şükür bitti son dakkalar çok heyecanlıyıd Volkan çok iyi kurtarışlar yaptı
Tebrikler Fenerliler.. Böylece tahmin oyununa herkes gibi ben de 2 puanla başladım.. :D
fenerbahceye tebrikler.bende 2 puanla basladim tahmin oyununda :D
Kezman kırmızı kartı gördükten sonra maçı izleyemedim zaten o maçta o süreye kadar o kadar sıkıcıydı ki o bölümü de izlediğime pişman oldum. :)
F.Bahçe bu gün iyi bir futbol ortaya koymasada maçı kazanmayı bildi. Golde Appiah'ın top kontrolü muhteşemdi. Uğur Boral'ın soldan atakları ise pozisyOn kazandırdı. Kezman'ın bu gün atılacağı belli idi ve öyle oldu. Alex her hafta yaptığını bu hafta da yaptığı ve hakem gene yemedi. Orada top kontrol etmeye devam etse gol gelecekti ama olmuyor.
Kanazdık mutluyuz.:)
Alex'e yapılan hareket kesinlikle penaltı ve kırmızı karttı
O hakem neydi beaaa
bide stad full doluydu :)
bazıları fenerbahçe taraftarına laf ederken iki kere düşünsün
4 kere düşündüm abi gene küfür vardı ama=)
fener puan kaybetseydi o hakemi döverlerdi=)rezalet maç yönetti be ben bile daha iyi yönetirdim...
kalecide penalti demsi zaten
karsilastirma yaparsak isin icinden cikilmaz
Harika bir maçtı, atmosfer harikaydı. Açık ve Fenerbahçe kale arkası full, kapalının %80'i doluydu ve diğer kale arkasının da birazı doluydu. 45-50 bin kişidir muhtemelen.
Fenerbahçe gene kazanmasını bildi. Verilmeyen penaltı ve kırmızı karta rağmen. Can Arat'ın hareketi de kırmızı kart ve penaltıydı, Alex'e yapılan hareket de. Hakem rezalet bir maç yönetti. Ama taraftar harikaydı. İzmir Fenerbahçe'yi özlemiş :) Ankaragücü çok iyi bir takım, iyi hücum ediyorlar, ancak Volkan Tita'nın kafasını iyi kurtardı ve defans-orta saha Ankaragücü'ne net pozisyonlar vermedi. 10 kişi kaldıktan sonra Alex dışında herkes yüreğini ortaya koydu.
Alex'i çıplak gözle izledim ve Alex bu takımdan kesinlikle gitmelidir, zira hiç koşmuyor, pres yapmıyor. Alex'in kullandığı kötü korner sonucu kaptırılan topa Kezman 50 metre koştu ve topu almak için faul yapıp 2. sarıyı gördü. Alex ise olduğu yerde durdu. Alex'in bu takıma hiçbir katkısı yok son haftalarda. Denizlispor maçından bu yana en ufak bir katkısı bulunmuyor. Gideceği yönünde haberler var, umarım gider. Umarım gider, çünkü böyle devam ederse 1-2 yıl, taraftardan küfür yiyip öyle gidecek veya dayak yiyerek gidecek :) Zirvedeyken gitsin, gönlümüzde efsane olarak kalsın, ya da kalacaksa adam gibi oynasın.
Bu sezon izlediğim en iyi Fenerbahçe ve bu sezon izlediğim en kötü hakem bu maçtaydı.. Adam bütün kritik pozisyonlarda hata yaptı: Fener'in golü ofsayt, ofsayt diye verilmeyen golü temiz, Alex'e yapılan hareket penaltı-kırmızı kart, Kezman'a verilen kart yanlış...Say say bitmez.
Hakem rezaletti... Forumdaki çoğu kişi ondan daha iyi yönetirdi maçı 10-15 tane hatası vardı belkde daha fazla
tahmin ettiğim gibi fenerbahçe kazandı maçı seyretmediğim için yorum yapmayacağım ama anladığım kadarı ile güzel top oynamışlar
çok güzel bi maçtı hele kale arkası süperdi yanımda çiğdem yiyen adamlar olduğu için doru düzgün bağıramadım maça gelince penaltıyı biz o kadar uzaktan gördük hakem göremedi aynı şekilde can'da penaltı yaptı onu veremedi hızlı ataklarımızda başarılı olamadıktribünler çok güzel di sadece kapalıda az bi boşluk vardı