-
arkadaşlar oyunda başlangıçtaki para birimini değiştirmediyseniz söylüyorum o birim DOLAR değil İNGİLİZ POUND(STERLİN) u ikisi birbirinin 2 hatta 3 katı eder hesapta yanlışlık olmasın diye yani bende iliç i satıyorum ama max. 2,5M pound veriyolar heinz ı da 2 ye alıyo nantes filan ama saidou ve tomas elimde kalıyo kurtulamıyorum adamlardan yaa
-
arkadaşlar bana oyunun İNGİLİZCE dil dosyası lazım. Bunu nerden bulabilirim ya da bana gönderebilirmisiniz? Yüklediğim oyunda sadece Çekce dil dosyası var ve ben hiçbir şey anlamıyorum oynarken.
-
Ya bundan önceki sayfada biraz konusu geçmişti. Aurora 2006 skinini yapamadım ben. Readme nin içindekiler ingilizce ab buçuk anladım bana yardımcı olabilirmisiniz lütfenn
-
beyler gs de ilk sezonum tam bir fiyaskoydu,hiç bir taktik benim 5. olmamı engelleyemedi ama 2. sezon kadroyu revize ettim..bu satış konularında da bende en çok heinz'da zorlandım adam'ı zor sattım teklif veren klupleri beğenmedi ilk olarak,bende bastım cezaları kadro dışı falan bıraktım sonunda 1,5M € kakaladım bi takıma,iliç te baya zorladı ama en sorunsuz saidou ayrıldı acıdım adama valla ya zaten gerçek hayatta da öyle değil mi...neyse konuya dönelim...
Şimdi 2. sezonun son maçını oynıcam fb ile herşeyimiz eşit ama ben onları yendiğim için 1. yim hadi hayırlısı..
kadrom şöyle
kale:rüştü,ömer (ikisi de beleş) ve polat
defans:cihan(halim),gladstone,i.toraman,ergun penbe
orta saha:hasan şaş,ederson(adu),nuri şahin,sezer öztürk
forvet:necati,ümit karan
ayrıca yeni sezon için uğur yıldırım ve cacau geliyo beleş hehehee
-
abi kalede aykut var adam deli gelişti milli takımda oynuyor fevziyi yedekte tutuyorum ben heinz satım yerine lampard aldım alıncaya kadar göbeğim çatladı valla şuan 3. sezonumdayım 3 şampiyonluk 2 türkiye kupası 1 uefa 1 şampiyonlar liği 1 şampiyonlar ligi finali 1 de kıtalar arası kupam var tabi 2 sezonda yıldıray ve ugur yildirim'i aldım
-
imkansız 3 sezonda 1 uefa 1 sampiyonlar ligi alman
-
valla galatasarayla ilk sezon uefa supğer kupa lig şampiyonlugu türkiye kupasını aldım... bu seneki kadrom gk: mondragon dl:ergüm dc:song ve tomas dr:cihan dm:nuri ml:sezer öztürk amc:heinz sc: ümit karan ve farias yedekler:aykut orhan güngör yasin karaça killy gonzalez ilhan mansız necati... şu anda nihatı almak üzereyim 13milyona :D