Rocco kopardın beni ya.. :mrgreen:
Printable View
Rocco kopardın beni ya.. :mrgreen:
rocco_42 en sonunda büyük sırrını açıkladın he valla bravo :mrgreen:
saolun warolun arkadaslar sizlerin bu büyük destegi ile ayaktayım.Sizlerin bu büyük destegi devam eddikce ben Türkiyenin RoCCo'su olmaya devam edecegim kimse beni bu yoldan alıkoyamaz sizler yanimda oldukdan sonra. :mrgreen: (a) :mrgreen:Quote:
Originally Posted by sanalman_34
Sen anca, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun (amcan olur), ya da Şahin K. olursun!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ben RoCCo yum babalar.İsteyene ispat ederiz.Ama yakisik kalmaz. :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Cristiano Ronaldo
ahaaahaaa nicki C.Ronaldo awatari KAKA sen krocanmısın be mübarek :mrgreen: :mrgreen:
Bugünlük böyle dostum, bugünkü Kadıköy Zaferi'nden sonra avatarımı tekrar C.Ronaldo yapacağım!! Ya da ben şimdi bunu Milan yapayım!!
RoCCo_42, senin sırrını öğrenmek için tıkladm linke, yediğim cevizler çıktı ağzımdan...Bombasın yaa :mrgreen: :mrgreen:
katılıyorum :mrgreen: :mrgreen: (d)Quote:
Originally Posted by from_edi
Ben de hep Milan Baros u sevdiğinden zannederdim... (d) :mrgreen: (d)Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
benim nickimin anlamı ise
manager: Lider, yönetici demek (Lider olan bi insan olarak kabul edilirim (d) )
_ : Bu ayırmak için (d)
42 : Memleketim ve yaşadığım Konya ma vefa borcum için...
manager_42, evet herkes öyle zannediyor ama dediğim gibi, ben milan baros daha top oynamıyorken ismimi öyle kısa baros olarak kullanırdım :)
benyaben------->>>anlamını bilmiorum bana okulda habire senyasen derlerdi bedede benyaben kaşdı aslında benyaben koymıcaktım en az 5 tane nick denedim hepsi kullanımdaydı bende benyaben koyyım dedim :mrgreen: :mrgreen: (a) (a) (h)
(d) :mrgreen: (d) (ı) ehehe...Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
arkadasim bana derdi kapi kilidiyle ilgili deil ama :mrgreen:
senelerdir aynı nicki kullanırım..napiim gerçekten öle ama..fermanım çıkmış bi kere katl-i'm vacip:)galiba depresif takıldığım ergenliğimden kalma zaman geçtikçe etkisi geçen ama hala tadı damağımda kalan kendime yakıştırdığım bi nick..
Beni yalnızca arayanlar bulsun diye Google yaptım.Yoksa daha gerçekten kullandığım bir nick var.
Benim anlamsız,öylesine özür dilemek için girdim,devamlı girecek olsam daha değişik nick kullanırdım... (h) (k)
adım umutcan soyadım erkut
umut ben umut caner kut zanletmıstım he :mrgreen:
çok kariştiran var ole babamın adı can o nickini canerkut olarak kullanıyo ondada caner kut diolar (aa)
samco :arrow: samet çolakoğlu.erzurum :arrow: 25 (ı)