haklisinda batuhan orasi Cafe yani,sohbet bölümü selamlasmadan sohbetmi edilir?bence orada istiyen istedigini yazmali(küfür,hakaret vb. disinda).
Printable View
Sadece anlamsız bir selam vermekle sohbet açılacağını sanmıyorum. Herkes iki sayfa boyunca selam selam yazarsa hiç bir anlamı olmaz. He yazarsın selam diye ama devamına da sohbet edilecek bir şeyler yazarsın kuru kuru selamlarla herkes rütbesini artırabilir.
bende 2 sayfa boyunca selam verilmesinden yana degilim zaten,güzelce bir sohbet edelim falan diyorum ama her gelen selam veriyor ve böylece zaten 2 sayfa doluyor.Ayrica rütbeye takanlar fazla yoktur kanimca,ben önem vermiyorum rütbeye,mesaj sayisina,önem verenlerde az kisilerdir zaten.
öncelikle konunun genel amacı ile ilgili sizden özür diliyorum "fenerbahçe58ile msn konuşmam" konusunu açarak fazla ortamı sulandırdım bundan dolayı özür diliyorum
ayrıca sohbet alanında slm laşma konusunda biraz bu aralar hassas davranmaya çalışıyom sohbet ortamı kurmaya çalışıom genelde ve bunu bu aralar başardığımı düşünüyorum
İşte önemli olan bunlara dikkat etmek. Bende eskiden girdiğimde selam verirdim ama gereksiz olduğunu gördüm. Çünkü selam yazdıktan bir dk. sonra o selam bir iki sayfa geriye gidiyor ve anlamını kaybediyor. Ama sadece mesaj sayısını artıryayım deyip te her selama yanıt verenler de var.
Cafe Turksportal 2 konusunda atılan mesajlar kişinin mesaj sayısını arttırmıyordu.Bu yüzden o sıra cafeye mesaj yazanlar hep muhabbet amaçlı mesaj atıyorlardı
Cafe Turksportal 3 konusunda ise atılan mesajlar kişinin mesaj sayısını arttırdığı için post kasma derdi olan gelip oraya bi selam yazıyor.İki dakika sonra gelip tekrar selam yazıyor.Böylece post kasma işlemini başarı ile tamamlamış oluyor.
En iyi yöntem yeni bir cafe açılıp mesaj sayısı etkilenmeyecek şekilde açılmalı.Böylece oraya kimse gidip kuru kuru bir Selam yazmaz