milan bu macı alır çünkü onlarında durumu kritik ve bu mca baya onem veriyorlar zaten fenerde eksik cok bana gore fenerin tek sansı Kaka,Shevko,Gilardinho üçlüsünü durdurmak buda imkansız gibi bir şey
(e) (e) (e)
Printable View
milan bu macı alır çünkü onlarında durumu kritik ve bu mca baya onem veriyorlar zaten fenerde eksik cok bana gore fenerin tek sansı Kaka,Shevko,Gilardinho üçlüsünü durdurmak buda imkansız gibi bir şey
(e) (e) (e)
galatasaray'liyim ama avrupa diince is deisir fener umarm alir maci ama zor gozukuo (b) (b)
Gönül isterki fenerbahçe yensin ama nerde.tahminim bu maçla beraber fener ligdede yenilgi serisine bağlar (r)
fenerbahçe'ye başarılar..:)
Wala fener 3 as eksiğiyle milanı yenerse ben fenere avrupanın,dolayısıyla dünyanın en iyi 5 takımından biri derim..
2 farkla Milan alır maçı ,)
Shevchenko 2 gol kaka 1 gol sonuç 3-0 milan çok rahat alır.zaten alex yoksa fenerin orda ne işi var.çıkmasınlar maça :mrgreen:
Oooo Alex'in yerine oynıcak adam çoook
Mesela???Quote:
Originally Posted by b@tu
Selçuk (b)
Adam olarak baktığında yani nefes alıyor, et var falan öyle çok da, Alex'in yerini futbol olarak doldurcak adam yok....
Doğru ama Selçuk da iyi bu aralar (d)
(Selçuk)Boyudu uzun yetmezmi :)) :mrgreen:Quote:
Adam olarak baktığında yani nefes alıyor, et var falan öyle çok da, Alex'in yerini futbol olarak doldurcak adam yok....
Yahu bari gerçekçiliğinizi maçtan sonraya saklayın da daha şimdiden moralimiz bozulmasın yaww.. :mrgreen:
Şaka bi yana; fenerin işi cidden çok zor ve bir şey itiraf edeyim..ilk defa bir maçı heyecanla değil korkuyla bekliyorum.. (e) Umarım milan son lig maçındaki gibi oynar.. (g)
abi fener bu maçı alsın gs maçını almasın o derece umutsuzum yani takımımdan
Ya abi, bu harketler bize yakışmıyo normalde..ama normalde...bu anormal bi durum..son yılların en iyi takımına karşı 3 berilyalı oyuncumuz yok...ama benim haalaa umudum var.... (b)
alex de oynamıyorsa fenerin işi bitti..zaten savunması kötü bir de alex gibi yaratıcı bir orta saha oyuncusu olmazsa fener'in gol atması bile zorlaşacak..
berabere bitecek maç demedi demeyin.içime öyle doguyor.
Ülke puanı açısından Fenerbahçeden galibiyet, ülkenin prestiji için taraftardan centilmenlik bekliyorum.
işde olay bitmiştir.Söylenecek en dogru sözler bunlar daha bunlarin üstüne pardon altina yazmaya gerek warmi? :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Vieri
Fenerbahçemize başarılar...biraz zorlanır ama neden olmasın dimi... (p)
Bu kadarda amatörce gol yenmez.Abi bu SERVET'in SHEVA yi durduramayacagi UKRAYNA Macinda belli olmamismiydi.
Ya Deniz'de çok mücadele etti ilk yarı.Valla iddaa nın tutması için acilen fenerbahçe'nin ve Lyon'un atması lazım.Mehmet Yozgatlı bir tane kaçırdı ya hayret bir şey.Neyse 2. yarı fenerbahçe'den gol bekliyorum.
yenildik babalar (o) hiç kaçış yok
fener bu orta sahadaki top kayıpları ile bu maçı alması imkansız
valla maç 0-2 oldu, buradan sonra artık umut yok...
sheva'nın kazandırdığı bir maç daha..
aynen volki abicim sana katiliyorumQuote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
Quote:
Originally Posted by Navras
ABİLER KAHİNİM GALİBA (ı) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:
Shevko rekoru kıracak dedim ama atamadı bir tane daha
Fener cok pas hatası yaptı ya.Avrupa defteride bence kapandı PSV'yi yenecekte UEFA'ya gidecek cok zor.Servet'in ne işi vardı acaba bu takımda onu anlamadım daum resmen beraberlik için cıktı sahaya taktiğe bak 5-4-1 bir takım kendi sahasında bu taktikle vede böyle köyü bir futbolla oynarmı ya
Fenerin defansı aynı oldu trabzonun defansı :mrgreen: :mrgreen: