Hakettiyse sinirlerime hakim olamam vururum bir tane. Gene de Allah kimsenin başına vermesin...
Printable View
Hakettiyse sinirlerime hakim olamam vururum bir tane. Gene de Allah kimsenin başına vermesin...
olayın aslını biliyorum bzm ark. o tokatı atan kız aldatmıs oda vurdu bnce haklı o durumda olupta tokat atmıyacak biri varmıdır ki_?
Şu an hiç başıma gelmedi ama vuracağımı zannetmiyorum. Çünkü vurunca elime hiçbirşey geçmeyecek. Ona öyle birşey derdim ki, o lafın yerine 10 kamyon dayak yemek isterdi. Dayak attığınızda kız yaptığından pişman olmaz, ama ona TOKAT gibi bir laf söylerseniz işte o zaman istediğiniz etkiyi bırabilirsiniz.
daha dün gece arkadaşımın doğum gününde hiç tanımadığım bi çocuk hiç tanımadığım bi kıza sağlam tokat attı...ne olursa olsun kıza el kaldırılmamasından yanayım.sadece kıza değil kimseye el kaldırmayın.demiycem tabi ki...
bu çok ağır bir hareket.Evet aldattıysa haketmiştir diyenler var ama bence kendisinin aldatılacağını göremeyen insandadır kabahat.bence öyle bir durumda insan kendine atmalıdır tokadı.
Zamanında başıma gelmişti benimde ama ben tokat atmayıp sadece ağır konuştum.Ve eminim bu onun aklından hala çıkmamıştır,çıkmazda.
ben tekme attım sinir etti derste hoca beni sınıftan atmıştı ama 3. sınıfta :D
yok canım o kadrda değil. Tokat mokat atmam ben. Hadi diyelim ki aldattı gene de kızı deilde oğlanı bulup orda onun ....Ama asla bi bayana tokat atmadım atılması taraftarı da deilim. Gözlerimin önünde de bi kadın böyle birseye ugrarsa neyin nesi kimmiş neymiş niye tokat yemiş demem hemen kendi himayem alktına alır savunmöaya gecerim :D
aynı durumda olsam tokat atmazdım kafa göz tekme yumruk girerdim valla:D kaldıramam ben öle şeyi:D