http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=3948 burdan bulabilirsin aurora skinsQuote:
Originally Posted by jamboo77
Printable View
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=3948 burdan bulabilirsin aurora skinsQuote:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=3948Quote:
burdan bulabilirsin aurora 06 skin
Galatasaray ile ilk sezonumu bitirdim ve Trabzonspor'un 12 puan 23 averaj önünde şampiyon oldum.
http://img404.imageshack.us/img404/6576/adsz12br.th.jpg
Tek transferim Leonardo Pisculichi idi.Taktiğimi de birazdan ss ve upload edilmiş haliyle taktik dosyaları paylaşım alanına koyacağım.Buraya da eklerim
Arkadaşlar FM2006'nın efsane takımını kurdum.
Takım acayip oynuyor, her yerin yedeği var. Serie A'da zor maç denilen kavramı unuttum.
Bu inanılmaz lig tablosu:
http://img331.imageshack.us/img331/9...akim0lm.th.jpg
Bu da efsane takım:
http://img264.imageshack.us/img264/3...kim24ab.th.jpg
Tebrikler valla ne diyim bu takımı allah sahibine bağışlasın:)
Özellikle Mancini'nin formu dudak uçuklatıcı cinsten
muhteşem kadro tebrik ederim
oyuna .daha yeni başladım fenerbahçe'yle.2005'ten sonra bakalım unutmuşmuyuz oynamayı.şöyle biraz başarı kazanayım ben de yayınlarım resimlerimi elbet..
oncelikle tekrar merhaba arkadaşlar uzun zamandır eski uyeliğimi geri almaya uğraşıodum
fm 2006 da şu an udinese nin başındayım ilk sezon italia şampiyonluğu ve champ ligin kazandım (mucize oldu biraz ama şans talih )
kupa da çeyrek finalde elendim ozellkle transferlerimde bi tkmdan çok oyuncu aldım 36 ml dolar a 3 oyuncu aldım sonra keşke oklubu seçseydim diye duşundum palermodan zaccardo,barzagli ve caracciolo yu aldım ayrıca udinesenin kadrosundan 25 in ustundejki herkesi sattınm parayı da boyle kazandım ve bu oyuncuları aldım şimdi takımı sattıp komple bi çoğunu (luna ,d'agostino eder bau ,felipe) gibi bi çoğunu sattıp daha buyuk bi takıma gidicem aaa ayrıca tkm da aquilliani de war neyse milan weya juveye git mmeye çalışıcam ama giderken udineseye 150 ml dolar gibi bi butçe bırakıcam tabi kadrodan onemli oyuncuları gitmiş olucak ama eğer boyle bırakırsam beni yenerler:D
Bu kadrom bu Fenerbahce ile .. 2 Türkiye Kupası,1 Tane Süper Lig şampiyonluğum var ayrıca şu andada Süper Ligde birinciyim,Şampiyonlar liginde yarı finaldeyim ..
http://img238.imageshack.us/img238/3347/kado7te.th.jpg
Galatasaray ile bir sezon bitirdim şu an ikinci sezondayım ilk sezonumda Lig şampiyonluğunu ve Türkiye kupasını kazandım uefa da gruptan çıktıktan sonra c. brugge ile eşleştim ilk maç kendi sahamda 2-2 bitti ikinci maçta 1-1 bitince Avrupa'ya çok erken bir şekilde veda ettim bir sezon böyle geçti şimdi ikinci sezondayım Chelsea ve Manchester United'a iş başvurunda bulundum kabul etmediler birtek Everton kabul etti ama Everton'un ligdeki halini görünce gitmekten vazgeçtim bu sezon şampiyonlar ligindeyim Stuttgart, Real Madrid ve C. Brugge ile E Grubundan 2. tura çıkmaya çalışıyorum üç maç sonunda 2. sıradayım hedefim Avrupa'da Milan,Arsenal gibi büyük takımları çalıştırmak
hull city le 2010 a geldim.1 premier şampionlugu(chelsea olmasa bu sayı artardı eminim),1 lig kupası bide şampiyonlar ligi finali.kadromda kaka,gattuso,fred,defoe,anelka,heinze,r.green,le tallec,kerlon,van den borre,colloccini,van persie gibi yıldızlar var.stadımızda 23 binde 50 bin kapasiteye cıktı ve 5 ay sonra 60 bin olcak.finansımda 100pound üstü.:D ama bazı oyuncular hala gelmio takıma parada verioz ama sinir oldum.daha ne yapmam gerek?
ben bursasporla başladım.. defansıma ve forvetime takvşye yaparak ilk sezon:
2. lig A kategorisi şampiyonluğu ve Türkiye Kupası nı kazandım (Türkiye Kupası tamamen bal GS tek kale oynadı 1 kere gittim ve 1-0 kazandım :))
ikinci sezon süper ligde ii .gidiodum 4. ydüm.. FB daum u kovdu bana dedi gelirmisin... bende atladım tabi :).. FB geliğimde 3. ydü.. o sene şampiyon yaptım FB yi ve Türkiye Kupasını kazandım (finalde bursaspor u yenerek) sezon sonu flaş trasnferler yaptım: thomas hitspelger,emre belozoğlu,yıldıray baştürk ve pablo vitti.... 2. sezon çok çok ii gidiodum... ligde 11 puan farkla liderdim.. CL de 2. tur a çıkmıştım...TR kupasında çeyrek finaldeydim... everton bana teklif getirdi.. hemen kabul ettim (benim ilk baştan beri hedefim premier ligde bi takımı yönetmekti...) sezonun bitmesine 6 maç vardı ve benim 10. luluktaki yerim garanti idi bu 6 haftayı takımı tanımaya geçirdim.. ve ligi 10. bitirdim.. artık takımı tanıordum.. sezon sonu takımı tamamlayacak çok ii transferler yaptığıma inanıyorum:
ivan de la pena-beleş
edwin van der sar-beleş
wes brown-2.8 milyon $
roberto baronio-beleş
mario yepes-beleş
lucas bernardi-beleş
andres d'alessandro-beleş
damien duff-5.5 milyon $
jefferson farfan-beleş
şu an ligde 10. hafta 2. sıradayım..
işte başarı budur
http://img230.imageshack.us/img230/1...uefinal9fq.jpg
ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL
Ben beşiktaşım ve ilk sezonunda lig şampiyonlugu yaşadım ve fransa liginde paris uefaya lyonda bir yere katılamadı bende juninho,patric evra,pauleta,thomas kahlenberg,rotheni aldım ve ikinci sezonumda şampiyonlar liginde grubum cok guclu çıktı bayern,manchester,sporting lizbondu ben bu grubta ucuncu oldum uefada şimdi slavıa pragu depplasmanda 1-4 yendim sanırım çeyrek finale çıkacağım size anlatırım.
http://img4.imageshack.us/my.php?image=fmkadro0dz.jpg
NOT:alın kadrom bunda rotheni solda kahlenberg rothenin yerinde oynatıom
Ben söliyim size 2015-2016 sezonundayım.
Fenerbahçe Şampionlar ligi,2 Türkiye Kupası,2 Lig şampiyonlugu
Juventus UEFA Kupasi,Seri A,İtalya Kupası,İtalya Süper Kupa,Normal Süper kupa
FC Bayern Bundes Liga şampiyonlugu
Barça La Liga Şampionlugu
Manchester Şampiyonlar Ligi,Premier Division
Chelsea UEFA
Ayrıca Sweden ile Dünya kupası,Brazilya ile Copa America,North America Gold Cup
artık baydım yeni oyun açtım şimdi 1 de adam yaptım kendime editli meditli :p gerçi bi işe yaramıo o kadar edite rağmen ama baş sezonlar güzel zaman ilerledikçe bayıyo insan ..
2 lig şampiyonluğu,2 süper kupa,1 tane intenacional(süper kupayı aldıktan sonra).1 uefa kupası,1 şampiyonlar ligi.sezon 2007-2008 in ortası
Ben gerçekçi bir kariyer yapmak istedim ve fenerbahçe ile oyuna başladım ikbuçuksene fenerde kaldım.ilk yıl lig ve t.kupası şampiyonlar liginde çeyrek final 2. sene lig ve avrupada şamplr liginde yarı final oynadım.sonra roma beni transfer etti.ilksene uefa kupasını aldım ligde 2. oldum(sezonun yarısında geldim)2.sene (super kupayı aldım)şampiyonlar liginde final ve italya kupasını aldım ligde 2. oldum.Sezon ortası Bayern Munichyen teklif geldi ve sezon sonu için anlaştım.Münihte 1 sezon kaldım ve şampiyonlar ligi kupasını en sounda kaldırdım ligdede son hafta yaptığım hata nedeniyle 2.oldum ve Real Madridden teklif aldımtabiki kabul ettim şu an 2010 luyılların başlarındayım ve realle doludizgin ileliyorum.bu forum olayının acemisi olduğum için resim nası verilir bilmiyorum yoksa bütün bu olayların resimlerinide koyardım (f.B de namağlup bi sezon 70 maç kaybetmeme rekoru şimdi hatırladımda....) bu arada inanılmaz bi taktiğim var ama onuda yayınlamayı bilmiyorum ne yazıkki:))))
bende gs ile oynuyorum
oweni ald1m emre b. ile birlikte
yasin karaça, i. akin, gökhan tokgöz, hamit a., michael carrick, gareth berry,
t. sanli, servet çetin, i. toraman, andreas d'alessandro, yildiray bastürk, carlos tevez, h. sas ve ü. karan zaten elimde, song, ilk sezon lig sampiyonu olabildim sadece simdi 2. sezonday1m ve s. liginden sonuncu olarak elendim :( menejerlik oynuyorum 4,5 yildir ve en kötü sezonumu yas1yorum ne is anlamad1m ben :(
insallah bu sezon t kupas1n1 ve lig sampiyonu olurum. ve tuncayi satt1m intere suan eksi 17 milyon avro civar1 borcum var herkese fm li günler
ben uefayı aldıktan sonra şampiyonlar ligi kupasını ve süper kupayı aldım ve breziya'dan fabio santos isimli bir oyuncu aldım sol kanat için muhteşem oynuyor. ugur ve aykut milli takıma yükseldi galatasaray'dan çek cumhuriyeti milli takımı yönetmem için teklif yaptı kabul ettim...
Arkadaslar ben fm 2006 'da gercektende cok iyi bir performans yakaladım.Kayseri Erciyesspor ile basladım benden ligde kalmam bekleniyor ben su anda 6.sıradayım.Takımıma bjk den İbrahim Akın vb 2-3 oyuncu takviye ettim.Türkiye kupasında c gurubunda 1.ciyim ve ligin ilk yarısı bitmek üzere.Devamını ileride ekleyeceğim...:):):):) Hepinize fm dolu günler...
yeni bi oyun açtım geçen hafta.2. sezona geldim süper lig,türkiye kupası,Cl ve super kupayı aldım.hollanda nın başına geçtim.bide hargreves ve michael owen ı getirdim.Bu arada takımım Fenerbahçe:)...
dork seni tebrik ederim. ben de roma da üst üste 3 sezon birinci oldum.taktiğim ise
Toldo
Van bronckhorst Chivu Mexes(alpay) Kuffour
Pirlo (Nuri)
Seedorf (ze roberto) Bojinov(Mancini)
Totti
F.Torres(cassano,chamakh) Zalayeta(berkgamp)
ben şu anda 2008 yılındayım.roma yı aldım.takım muhteşem.bi tane UEFA aldım.şampiyonlar liginde yarı finalde juve ye elendim.3 sezon üst üste birinci oldum serie a da.en son yaptığım transferler ise reyes ve owen.ve de rivaldo (35)
Cok güzel olmuş da. Tabloya baktım 1 kez yenilmişsin kime yenildin?
ben 2006-2007 sezonundayım ve st.etienne ile oynuyom şimdilik başarı sayılabilecek şeyler şampiyonlar ligine FC Bayern, PSV ve Sporting CP nin olduğu gruptan 1. çıktım. Bayerni 4-0 yendim.. ama şimdi ilk 16 maçında barcelonayla eşleştim bakalım noolucak. bu arada 2 sende 3 maç yaptıım lyon a 3 maçta da 4 attım. 4-2, 3-4 we 4-1 ama ilk sezonda onlar şampiyon oldu şimdi de öndeler 2 puanla...
valla ben 2011 deyim fener le çalışıyorum ve her sene ne kadar kupa varsa aldım hiç kaçmadı avrupada ranking de 1 numara hile olmadan
Arkadaşlar, oyununuzdaki ekranlarınızı buraya nasıl aktarıyorsunuz? Bana detaylı bir açıklama yapan olursa sevinirim.
Doruk Gürleyen arkadaşımı kutluyorum. Kurtlar sofrasında (Milan, Inter, Juve, Roma) pastayı kimseye kaptırmamış.
Benim hikayeme gelince; ilk sezon F.Bahçe'mi açık ara şampiyon yaptım. Şimdi ise 2. sezonda 5 maçta 15 puan ile liderim. Genelde 3-4-1-2 oynuyorum. Taktiğinizi kadro durumuna ve rakibe göre belirleyin. Ama takım genel ve oyuncuların taktik talimatlarını en ince ayrıntılarına (oyuncu profiline göre) kadar inceleyerek belirleyin. Antrenörlerinizi profili 17++ olanlardan seçin. Mutlaka büyük başarılara imza atacaksınız. İlk yıl CL de de şampiyon oldum. İnanın hilesiz. Elbette ki Add.Man. yapıyorum. Ama sadece transferlerde. Onu da gerçeğe yakın ücretler vererek yapıyorum.
Şu aktarma işini öğrenirsem ekranlarımı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım. Hepiniz esen kalın.
G Ü N Ü Y A K A LA
Tebrikler, büyük bir başarı kazanmışsınız. Ben de ekranlarımı foruma aktaramıyorum. Ancak taktik dizilişlerinizi (favori) yazabilirdiniz. Esen Kalın.Quote:
Originally Posted by Kinghorn
Ben Fenerbahçe ile 2.sezonun ortasındayım şu anda. Başalarım :
- Turkcell SüperLig şampiyonluğu.
- FORTIS Türkiye Kupası şampiyonluğu.
- Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu.
- Süper Kupa şampiyonluğu.
- Kulüp Dünya Şampiyonası şampiyonluğu.
Kısacası, kupa bırakmadım :) Bu sezon ise TSL'de açık ara liderim, Şampiyonlar Ligi'nde ise grubu geçip 2.tura kaldım. Türkiye Kupası'nda da tam gaz ilerliyorum.
Kadrom:
GK - Volkan Demirel
DR - Hamit Altıntop
DL - Fabio Santos
DC - Leon Andreasen
DC - Önder Turacı
DMC - Stephen Appiah
MC - Yıldıray Baştürk
MC - Emre Belözoğlu
AMC - Alex de Souza
FC - Nicolas Anelka
FC - Kikin Fonseca
ben roma ile en son 2009 a kadar geldim.beni kovdular.ondan sonra beni ingiltere ve hollanda istedi.ben de hemen ingiltere yi seçtim.şu anda 4 maçta 4 galibiyetim var.