sasa iliç harika oynadıı artik gitmez
Printable View
sasa iliç harika oynadıı artik gitmez
ama onun da bulunduu defanst 3 gol yedi :mrgreen:
Her defansın harcı değil ama 2 gol atmak :roll:
o da doru ama Galatasaraylıım die solemiorm iliç'ti bnce i.torman bnce sadce 2 gol attı ama iliç ortada top daattı adamları yonetti tam bir LİDER'Dİ bnce..
maçın hepsini izlemediğim için yorum yapamıyorum ama iyi oynamış herkesin söylediğine göre tebrikler İlic ne diyelim :mrgreen:
ewet ya ama biraz sanırım yorgunluktan cunku baya kostu atıı 2.golden sonra bi warlık gosteremdi ama ondn once gosterdii warlıkta macın GALATASARAY tarafından kazanılmasına sebep oldu tebrikler İLİÇ'e bu arda Juninho paulista ii muhabbet yaptk forumdan foruma :mrgreen:
walla yaf. Msnden konuşuyoz sanki :mrgreen:
hehe :mrgreen: (ı)
Abi siz takılın ya, biz yokmuşuz gibi.... ;)
Arkadaşlar rahatsız etmeyelim, bakın şurda konuşuyolar...
yapma be snde katıl hadi acıdım :mrgreen: (d)
Yok abi siz bitirin, biz sonra devam ederiz....
O kadar önemli değil ya zaten, biz de sıra gelirse birşeyler deriz... ;) (ı)
Son maçtaki performansını İliç sezonun önemli bir bölümüne yayarsa başarılı olmaması için hiçbir sebep yok keza galatasaray bu tarz bir oyuncuya aç durumda....
Ama ilk maçtaki gibi iki gol atıp, yine uzun bir süre durup, sonra oynayama başlarsa... cık... yaş....
Ayhan Akman'ın beşiktaş tribününe gelip el kol hareketleri yaparak(ki daha önce doğru düzgün oynamadığı halde ekmeğini yediği kulüp) galatasaray forması öpmesi ile Ümit Karan'ın kendisinden genç deplasmana gelmiş İbrahim Toraman'ın boğazına sarılarak genç oyuncuyu demorolize etmesi derbinin kara lekeleriydi.Onun haricinde Beşiktaş kümeye diye bağıran,Beşiktaş otobüsünü taşlayan ve bir beşiktaş taraftarını bıçaklayan taraftarlara hiç bir şey demiyorum(onlar taraftar değil zaten holigan)
Onun haricinde eski maçlarına göre iyi gözüken S.Ilic ve 2 korneri çok iyi değerlendiren Tümer ve İbrahim Toraman derbinin iyileriydi.Maç 3-2 devam ettiği sırada boş kaleye kaçıran S.Youla ise kailtesini göstermiş oldu.S.Ilic havaya girip hemen şişirilmez ise daha iyi olacak.Aslında bir doğru düzgün kullanılsa M.Heinz'da çok iyi oyuncu-Galatasaray devra arası gönderirse hata yapar.
Neyse 2 takımıda tebrik ediyorum.Özellikle Ayhan Beşiktaş taraftarını tahrik ederek polise biber gazı sıktırıp yaralananların olmasıyla amacına ulaşmıştır.
tribünlerin çok güzel bir maç seyrettiği bir gece oldu beşiktaş iyi başladı ama kötü bitirdi
bu futbol ile bence beşiktaş 2. yarı çok şeyleri değiştirecek gibi geliyor ama tabi puan farkının açılması herşeye engel olarak karşımıza çıkıyor galatasaray ise bence fenere yaklaşıyor ama sezon sonunda gülen fenerbahçe olacak bu kesin
farkındaysanız bjk cıkısta gs'da ole son mac ii oynadı tsde bnce bi patlama yapabilir die dusunuorm gokdeniz falan da olcak ya o bakmdan bnce fb'nin işi cook zor..
Simdi kısaa maça degineyim BESİKTAS Cok akıllı oynadı Galatasarayın yan top zaafını çok iyi degerlendirdi.Ama maçı daha cok kazanaması gereken Galatasaray hakkıyla maçı aldı.
AYHAN konusunda zaten cirkef bir adam onu taswip edmiyorum.
Yalnız İ.TORAMAN konusunda sadece ÜMİT KARAN'a yüklenmek bence cok büyük bir saçmalık olur.Dikkat ederseniz armut gibi ilk Ü.KARAN kafasına darbe alıyor.Bide Büyükler degil Küçükler saygılı olur.İ.TORAMAN Ü.KARAN dan küçük olduguna göre asıl uslu durmasi gereken İ.TORAMAN'dir.Zaten o hareketiyle sagolsun takımımızda biz degisme oldu hırslandılar mı ne.Ben bile ekran basında hırsımdan televizyona okkalı yumruk attim.
Kısacasi ligde kopma olmadi.Ama hersey GS için Kayseri maçında netlesecek.Gecen sene Sampiyonlugumuzu FB degil KAYSERİ elimizden almısdı.Hayırlısı belkide bu sene onlar verecek. :mrgreen:
Tiganaymış yedeklerde pancu var okan var koşacak oynayacak adamlar varken gitti youlayı aldı veyseli aldı verdi maçı
Nafile!
Ha Okan ha Pancu.. Kaybettiler iste!!!!
ya biliomusunz o macta ronaldinho girse o macı alamzdı bjk cınku gs aslan gibi oynadı yurek we taraftar wardı o yeter zaten..
Bence o kadar emin konuşma ronaldinho 1 takıma bedel (b)
Beyler Galatasaray kazandı onu hepimiz biliyoruz.Burda maç sonrasını tartışıyoruz.Takımların hatalarını konuşuyoruz.Lütfen saçma mesajlar atmayın ortam gerilmeisn boş yere.Quote:
Originally Posted by Galatasaray CimBom
Kardesim tamam bende takımıma taraftarima güveniyorum.Yalnız bu kadarda emin konusma.Galatasaray aslanlar gibi mücadele etti bunun aksini söleyen yok yalnız karsi tarafi kızdıracak kadar ileri gidmeyin.Sizler GS taraftarisiniz GS taraftari gibi dawranın.Rica ediyorum.Quote:
Originally Posted by Maymuncuk
şu anlık susmayı tercih ediyorum çünkü konuşursam kötü laf söylerim sizler devam edin
ortamı germek istemiyorum
ben ne karsımdaki kızdırmak ne de ortalıı kzıstrmak için o lafı soledm.ben orda BESİKTASIN cook kotu weya cook ii oyunundan dolayı o lafı solemedim sadece GALATASARAY'ın bulduu 2. ozelliklede 3. golden snra gerek taraftarı olsn gerek futbolcusu olsn ole bi gaza geldiler ole bi hırs yaptılar ole bi guwen saglandı ki o macta GALATASARAY'IN ATII 2. VE 3. GOLDEN SNRA MACI kaybetmiceeiini biliodum daa dorusu hissediodum.bi daha soluorm bni karsımdakini kızdırmak weya ortalıı kızıstırmak için demedimQuote:
Originally Posted by RoCCo_42