İlk Dostluk Maçı Eskişehirspor : 3-1
Resmi olmasa da yani daha doğrusu "Dostluk Maçı" olarak adlandırılsa da gerçekten çok heyecanlıydım. Oyuncularım daha form tutmadıkları tam performanslarını sergileyeceklerini düşünmüyordum. O yüzden onlara soyunma odasında sadece bu maçtan galibiyet beklediğimi ve bunu başaracaklarına inandığımı söyledim.
Yedek kadromla çıkmıştım. Ama ilk yarısı gerçekten çok sıkıcı bir maçtı. Ne pozisyon ne birşey.. Hiçbirşey yoktu. İlk yarı bittiğinde soyunma odasında tüm takımı değiştirdik. sadee kalede Aykut ve defansta Emre kalmıştı. Çünkü onların form düzeyleri öbürkilerine nazaran daha iyiydi.
İkinci yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı sahada. Karşımızdaki rakip Eskişehirde olsa sonuçta topa basan, pres yapan ve her zaman hücum düşünen bir takımı daha ilk maçta görmek beni gerçekten sevindirmişti. Bunun semeresini de zaten 3-1 gibi bir skorla almıştık.
Fakat yenilen bir gol defansta verilen açıktan kaynaklanmıştı. Onun için iyili bir ikili olan song- Tomas ikilisinden vazgeçmemeilydim. Ayrıca kalede de Aykut vardı zaten Mondragon yoktu. Yediği golde de ayrıca hatası vardı Aykut'un ama elden birşey gelmiyor tabii.. Ben daha farklı bir sonuç bekliyordum. En azından yedek oyuncularımdan bir gol ve iyi performans bekliyordum ama olmadı. Umarım diğer maçlarda olur. Hasan Şaş'ın 2, Sasa Ilic'in 1 golüyle 3-1 kazanmıştık karşılaşmayı. Maçın adamı da üstün performansından ve attığı 2 golden dolayı Hasan Şaş seçilmişti. İşte Eskişehirspor maçı görüntüleri :