maç başlar başlamaz mouse'u detaild tactics yazısının üzerine koyarım böylece bilgisayar benim bilgisayar başında olduğumu ve her an müdahaleye hazır olduğumu anlar ona göre oynatır oyunu şeklinde de kendimi kandırırım. aferim bana
Printable View
maç başlar başlamaz mouse'u detaild tactics yazısının üzerine koyarım böylece bilgisayar benim bilgisayar başında olduğumu ve her an müdahaleye hazır olduğumu anlar ona göre oynatır oyunu şeklinde de kendimi kandırırım. aferim bana
valla batıl inancmı bilmem ama?kim sarı kart görse(yıldız bile olsa)anında değiştiririm?cunku değiştirmezsem kırmızı kart görcek diye tırsmış bir halde beklemektense değiştiririm!bazen coşuyolar?dakka 30,sarı karrtan 3 oyuncuyuda değiştiriyorum?bi sakatlık?ben 10 kişi tamamlıyourum?bazen 9?
İmleç hep sol tarafın ortasında durur. Ayrıca imleç maçın hep dışındadır.Quote:
Fare İmleçini Her Zaman Aynı Yere Koyarım Buda Benim Batıl İnancım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim ona kalbim dayanmaz. :DQuote:
Maçın son 10 dakikasını full match modunda izlerim.
Atletico Madrid'de son dakikalarda her şey olabilir çünkü. Mesela Barcelona'dan 90. dakikada gol yedim ve yenildim.
bnde fare imlecini sağ tarafta ufacık bir çıkıntı halınde tutarım ve eğer önemlı maçsa ve ondeysem 1 farkla bn pc basında değil içerde olurum:D:D
maçı sadece spiker olarak izliorum.gol atıyorum :D
abi benimde cm4 te bir inancım vardı oyunu ilk aldığımda sağdaki +işaretli sağlık görevlilerini oyunun hızını artırıcı sanıyordum maç boyunca hep onlara basıyordum:n: tabi sonra anladım böyle bir şey olmadığını:D
Birisi yanımda gelip konuşunca ya da soru sorunca gol yerim genelde..
Kimseye cevap vermem yoksa gol yiyeceğimi düşünürüm :D
Ben Galatasaray la oynuyorum...Macin sonlarina dogru atamassam eger galatasarayin uefa kupasini aldigini herkesi yendigini bu takimida yenicegini soyluyorum icimden nedense gol oluo nede olsa CIMBOM.........
Maçı Split Wiew'e getirmeden maça başlarsam olmaz olamaz başlaamz o maç...
onemli maclarda biri yanima gelirse kesin yerim ama ekrani bolup oynarsam kazanirim
son dklar da eger 1 farkla ondeysem macı spiker yaparım hızlı geçsin gol yemiyim diye ama genelde yerim
Ben Trabzonsporla oynadigim icin gol attiktan sonra herzaman Kazim Koyuncu muzigi acarim.
Ayrica mac sirasinda kullandigim bazi sozler (tabi onlar bizi duymuyoda)
" hadi vur oglum"
" uzun oynasana"
" YAZIKLAR OLSUN"
bazen yenilince Erkin Koray dan " fesupanallah" i caliyom :D
ben maç başladığı anda ilham olsun diye hakan gürses-hakan taşıyan kısacası damar şarkılar çalarım bunun baya yararı oluyor...:D :D :D
Bende genelde canlı skorları takip ederim...
Böyle yapınca yarıştığım takımların genelde puan kaybettiğine inanırım.
ben fenerde bjk ve gs ile ne zaman maç yapsam fener marşı açıyorum ve hepsini de kazanıyorum
Deneyeceğim, dha güzel oluyordur. Net pozisyonları atamayınca çok sinirlenmiyordur insan görmediği için. :D
bende yanımda olmadığı zaman beşiktaş fener galata gibi takım ları çok tahat bişekilde yeniyorum lakin bunları bi arkadaşa göstermek istediğimde tam tersi oluyor ve hep onlar beni yeni buna çok şaşırıyorum.
maç verilerinin olduğu sayfayı açarım maseyi yok ederim
hangi kaleye atak yapıyosam o tarafa doğru uzanırım :n:
eğer bilgisayar başında değilsem yada hareket halindeyken rakip atağa kalkarsa asla hareket etmem,olduğum gibi dururum.atağı göz ucuyla takip ederim.bide artık sezim gelişti duran toplardan gelicek golleri tahmin ederim(spiker hızlanır filan).bu yüzden elim farededir ve anında taktiğe girip adam değiştiririm.böylece spiker o atağı unutup değişikliği anons eder.:)
kartal golgol gol tezehuratını acarım arkaya
abi bunlar ne ya koptum resmen bide benim şu vardır
maç başladıgında bütün oyunculara bagırırım şuraya at diye oda oraya atarsa tamam ben iyice taktik vermeye başlarım
bende mouse yi elimde tutmayınca gol atıyorlar
abim gol olur deyince hep onlar gol atıyor
ne zaman ben gol atarsam abim bala bala attın diyor ondan sonra hep yeniliyorum
gözümü monitor den çekince hep gol atıyorlar
işte herşey böyle
bn fare imlecini rakip kalenin üstüne veya arkasına koyarım böylece gol atacağıma inanırım veya kendi kalemin üstüne getirince gol yerim
Evet penaltılara kalınca yeniliyorum mesela.Sonra bi de Inter'i kendi evinde hiç yenemedim bu zamana kadar.Bi de Inter'in kendi evinde yenilmez olduğuna inanıyorum..
önemli maçlarda mutlaka winamp açık olur