Hepsini alcak halim yok:) 3-4 tanesi gelirse Tam Süper Olacak!:)
Printable View
paylastigin icin saol
Sıra gelmişti K.Erciyes maçına...Pek iyi oynamasalarda forvetlerinde Cenk İşler vardı...
K.Erciyes Maçı
Maç başladı çok iyyi oynuyorduk ancak gool gelmemekte ısrar ediyordu.İlk yarıda sayısız gol pozisyonundan yararlanamadık ve ilk devre 0-0 bitti.İkinci yarıya ofansif anlayışla başladım.Dk 68 de Ümit Özat ve 76.dk da Deivid in gollleriyle 2-0 kazanmayı bildim.
http://img220.imageshack.us/img220/4969/kayesik3.jpg
Basın Toplantısı
Muhabir:Maçı 2-0 kazandınız nasıl bir maçtı?
Ben:Zevkli bir maç oldu.İlk yarıda baya gol kaçırdık ama telafi ettik.
Muhabir:Peki Okan Yılmaz ilk 11 deydi.Ancak sonra deivd'i aldınız ve Deivid gol attı.bundan sonra Deivid mi olacak ilk 11 de?
Ben:Bilemiyorum.Performanslarında çok dalgalanma var.
Muhabir:Gelecek maç Manisaspor ile nasıl bir maç olur?
Ben:Şimdiden o maçı yorumlamak çok zor gelecek hafta görücez
Ben:Toplantı bitti!Teşekkürler!
Odama çıktığımda Manisaspor un kasetini izlemeye başladım.Çok etkili sayılmadıkları halde çokda kötü değillerdi.Orta halli bir takımdı.
Manisaspor Maçı
Maçtan önce oyuncularıma galibiyet beklediğimi söyledim.Onlarda yemin ettiler.Maça bu sefer Kezman-Deivid ikilisi ile çıktım.Kadroyu sık değiştirmeyi sevmiyordum ama Okan ve Deivid in performanslarının inip çıkması beni buna itiyordu.Maç başladı ve ilk atakta golü bulduk.Deivid atmıştı golü artık forma Deivid'in di.Çok pozisyon olmamıştı maçta ama ikinci yarıda da Mehmet Yozgatlı nın golüyle 2-0 kazanmıştık.
http://img220.imageshack.us/img220/1711/manisaan4.jpg
Basın Toplantısı
Muhabir:2-0 yendiniz neler söyleyeceksiniz?
Ben:Zevkli göze hoş gelen bir maç değildi.Ama 2 gol attık.Oyuncularımı tebrik ediyorum.
Muhabir:Pekiiiii Deivid'i oynattınız ve golünü attı ne düşünüyorsunuz?
Ben:Doğru seçimi yaptım.
Muhabir:Peki bu doğru seçimi sezon sonu transferlerde görecek miyiz?
Ben:Transferlerle çok yakından ilgileniyoruz.Göreceğinize eminim.
Ben:Toplantı bitti!Teşekkürler!
Sırada Vit.Setubal maçı vardı ve ilk maçı deplesmanda 3-1 yenmiştim.Bu maç kendi evimde oynanacaktı.Bu sırada telefon çaldı.Arayan Başkan dı.
Aziz:Transfer listesini gördüm.Ünlü bir yıldız göremiyorum.
Ben:Efendim gelecek yıl Şampiyonlar Ligi nde mücadele edeceğiz.Buna eminim.Bu yüzden ünlü yıldızları gelecek sezona saklayalım diyorum.Zaten şuanda ünlü yıldız alacak kadar bütçemiz ve prestijimiz yok.
AzizTamam öyle olsun bakalım...
Bu konuşma azda olsa moralimi bozmuştu ama bunu düşünecek vakit yoktu.Vit.Setubal e konsantre olmalıydık.
Vit.Setubal Maçı
Forvette Kezman-Deivid ikilisi vardı.Maç başladı.23.dk da onalrdan bir oyuncu Kırmızı Kart gördü.İlk yarı 0-0 bitti.İkinci yarıda 56.dk da bir Kırmızı Kart daha gördüler.Dk 78 olduğunda bir Kırmızı daha gördüler 8 kişi kalmıştılar ancak tüm çabalarıma rağmen gol atamadım.Tüm maç atak oynadım.Özelliklede ikinci kırmızı karttan sonra ama değil gol pozisyon bile yoktu bu nasıl iş anlamadım:mad:
http://img201.imageshack.us/img201/5006/virasetdu6.jpg
Odama çıkarken Sıradaki maça baktım takvimden sırada Ç.Rize maçı vardı.
Road To Glasgow
Bu sırada yarın UEFA grupları belli olacaktı.İkinci başkan Nihat Özdemir i İsviçre'ye gönderdik.Bizde TV den kurayı izliyorduk tüm takım olarak.
Grup G
Hep birlikte izlerken G grubuna ilk önce Loko(Sofia)düştü.Ardından Tottenham geldi.Sonra Fenerbahçe(biz) geldi.Hemen arkasından Lokomotiv Moskova ve sonrada Feyenoord gelmişti.İşte Grup
Feyenoord
Lokomotiv Moskova
Fenerbahçe
Tottenham
Loko(Sofia)
bu gruptan 2. veya 3. olarak çıkacağımıza emin gibiydik.
Devamı Sonra!:o
Bu aralar kariyer olayları bayağı arttı , yazıları zevkle okuyorum arkadaşlar ellerinize sağlık.
Grubun çok zor.
ya bn bu oyunu daha yeni oynuyorum da basin toplantisi olayi nasil oluyo bana bi aciklayin varmi ole bi sey
saol ya bnde merak edip duruodum ama seneye yada daha soraki seneye bole bi ozellik gelse ne guzel olur ayni bu sizin yaptiiniz gibi bu arada yazin guzel