katılıyorum
Printable View
şişmesi falan bi yana da...ankaragücü senin etin ne budun ne ya?bi ceyhunun var onu satıyorsun.küme düşmezsen iyidir.
ceyhun türkiye liginde her takımda rahat oynar bence .... bunu yapan marcelinho olsaydı herkez süper falan derdi ... ceyhunu tanıyoruz yani yeni bir transfer değil ..... bence abartılmıyor .....az bile söyleniyor ...
Huseyin Zidane gibi oynuyor, adam eksiltiyo, bi pozisyonda 3 adam gecti. Ayman suan kendisi icin pek iyi seyler soyletmesede Huseyin e guvenini tekrar kazandirdi. Denizlisporu gecersek buyuk ihtimal hizli tirmaniriz.
ne o ya öyle herkes yerin dibine vurmuş takımı tartışma yaratacak sözlerden uzak dursak iyi olur
dii mi?
ceyhun'un kalitesi belliydi zaten yeni bi şey değil ki
yani millet hemen söner falan diyor ayıp yani yakışmaz taraftara böyle konuşmak
Ceyhun bireysel yetenekleri üst düzey olan bir oyuncu. Takım oyunu kavramındaki eksikliklerini tamamlayabilseydi sadece Türkiye'de değil yabancı liglerde de istediği takımda oynayabilirdi. Ama artık Ceyhun için geç diyebiliriz...
Trabzonspor Ceyhun için bulunmaz bir nimet. Eğer bileklerindeki hakimiyeti zihnine de taşıyabilirse yıllarca başarıyla hizmet eder Trabzonspor'a. Ancak eski günlerini hafızasına getirip tek başına figüranlık yapmaya soyunursa hem Trabzonspor'u hem de kariyerini ateşe atar.
ya adamın kalitesi belli. Zamanında fenerde oynarken Ortegadan daha iyiydi ama yıldız futbolcuyu tutup hak edene hakkını vermeyen medyamız adama dünyayı dr ettiler.. Trabzona çok şey katar ceyhun. Helal olsun vallahi ceyhun a
Ceyhun'un formunun düşecegini sanmıyorum en azından bu sezonluk çünkü 1 maçta çoşup diger maçlarda suskun olan bir isim degil nitekim öyle olsaydı şuan Ankaragücünü daha alt sıralarda olurdu.
Problem sadece medyada değildi.Zamanında ben de Ceyhun'u en çok eleştirenlerden biriyim. Ceyhun tekele dayanan oyun yapısını tercih edince ve biraz da işin şov kısmına kaçınca kendi ipini çekti. Ceyhun elbette çok yetenekli ancak futbol tek kişiyle oynanmıyor. Takım oyununu benimsemediği sürece gerek futbolcular gerekse takımlar kaybetmeye mahkum oluyor.
Ceyhun eğer geçmişinden ders aldıysa Trabzon'a faydası büyük olacaktır. Yeteneklerini sadece kendi kullanmayıp arkadaşlarına da ikram ederse Trabzonspor'un sembol oyuncularından biri haline gelir...
Her spor yazari gibi bende ankaragucune guluyorum.adamlar elındekı en ıyı oyuncuları sattılar küme düsecek ankaragücü
Ceyhun sonradan girdiği Vestel maçındada iyi oynamıştı.Antep maçındada 2 golle takımımıza galibiyeti getirdi.Ben formunun böyle devam edeceğine eminim...
hayirli olsun:) bence cok basarili olur trabzonsporda
Ankaragucu yanlis yapti ceyhunu satarak bir lider gitti takim dokuluyor kac haftadadir
ceyhunu hemen göklere cıkarmayın fenerbahcede böyleydi ama sonra hep bencil oynamay basladı ilerleyen dönemlerde hersey olabilir
ceyhun çok iyi futbolcu beyler inş. böyle devam eder..
ceyhun iki hafta sonra iner..
trabzon için iyi bir galibiyet olmuş ama trabzondaki bu istikrarsızlık sürecek gibi