Fenerbahce bu maci rahat alir puan fakida iyice acilir
Printable View
Fenerbahce bu maci rahat alir puan fakida iyice acilir
Antalya'da yaşıyoruz ama maça gidemiyoruz, gerçekten çok ilginç bir durum .. Ben bu Antalya yönetimini çözemedim bir türlü .. Bilet fiyatlarındaki tutarsızlığı nasıl açıklarlar acaba .. Kale arkaları 5 ytl, kalan tribünler 60 ytl .. 11.00'da bilet satışları başlıyor 15 dk içinde kale arkaları biterken, 2 saat içerisinde 60 ytl'lik biletlerden 100 kadar satılıyor .. Zaten 5 ytl'lik olanlarda karaborsa ile şu sıralarda 50 ytl'ye satılmakta .. Ayrıca Galatasaray maçında bize yani rakip takıma bir kale arkası tribünü ayıran yönetim, Fenerbahçe taraftarına kocaman bir tribünü veriyor .. Fenerbahçe bu maçı evinde gibi oynayacak ve güle oynaya kazanacak bence ..
Maça Antalyaspor'un vuruşuyla başlandı...
haydi bismillah :)
fener gol gol gol :D sesleri de başladı herhalde
antalya maça hızlı başladı fener kalesine etkili geliyor
Antalya umarım 90 dakika bu tempoda oynayabilir. Zannetmiyorum ama..
Haydi Antalya al şu maçı...
maçta tempo iyice düştü dk.23
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kezman at şunu yaaaaaaa öffff
dk.25 kezman %100 golü kaçırdı
Antalya Fenerden cok daha ıyı oynuyor.Bole gıderse macı kaybeederız
dayan be kocum antalya
Antalyada Ahmet Dursun cıktı,Coskun gırdı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Antalya yıne cok tehlıkel geldı ezıyorla bızı
ahmet dursun cikti coskun girdi
antalya akin akin geliyor vallahi.Insallah antalya maci kazanir.
fener böyle oynamaya devam ederse heran golü yiyebilir
ahmet dursun sakatlanmis
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 dk uzatma
Fenerbahçe 10 kişi oynuyor. Bu Deniz denilen adamı Zico nasıl oynatıyor anlamıyorum. Bizim Cihan, Deniz'den daha iyi oynuyor ama biz 5 dakika sabredemiyoruz ama Zico Deniz'e 45 dakika sabrediyor.
İlk yarı sadece Antalya oynadı. Fenerbahçe 1-2 posizyon yakaladı onun dışında fazla top oynamadı.
Bana kalırsa 2.yarıda Semih ve Mehmet Yozgatlı girmeli, Deniz ve Olcan çıkmalıdır.
İlk yarı 0-0 bitti.Oyunda Antalyanın cok buyuk ustunlugu var
ilk yari bitti
ilk yari 0-0 bitti.Iyi oldu,antalya ikinci yarida böyle oynamaya devam ederse en az 1 gol atar.
İlk yarı golsüz tamamlandı.Böyle giderse maçtan beraberlik çıkar..
Antalya çok iyi oynuyor bide kaleye şut atsalar tam olcak
insallah antalya bole devam eder
İlk yarı berbattık.. Amaçsız bi futbol oynuoruz ya :s Tabi doğal olarak antalyanın iyi oynamasını sağlıyoruz.. Umarım ikinci yarı biraz olsun hırs, şevk gelir de gol buluruz...
İkinci yarı Fenerbahcemızın vurusyl basladı
ikinci yarıya fener başladı
Antalya attı alı bılgın
goooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll llllllllllllllll işte antalya 1-0 önde
ali bilgin attı
Olacagı buydu yazıklar olsun bu takıma ya:mad::mad:
Deniz yine çok kötü oynuyor.