her ne kadar güvenmesemde Galatasaray alıcakmış gibime geliyo
Printable View
her ne kadar güvenmesemde Galatasaray alıcakmış gibime geliyo
Abi galatasaray yener gibime gelio... Gerçegi ts yense bizim için daha iyi olur ama... Cimbom sahasında yenilmez heralde...
valla çok zor bir maç galatasarayım performansını çok merak ediyorum
eğer galatasaray çokiyi oynarsa kazanır ama aksi takdirde işi zor
Tarbzon alacaktir bu maci. bunu yapmak zorunda. GS den daha iyi futbol oynuyoruz
Neyse arkadaşlar boşuna uzatmayın konumuz Galatasaray - Trabzonspor maçıdır..
Maça gelecek olursak, Galatasaray içi zor bir maç olacaktır. Trabzonspor'a karşı hep şansımız tutuyor bundan dolayı 1-0 biz kazanırız..
Trabzon Avrupa Kupaları için bastırıyor.Galatasaray'da şampiyonluk için.Çok ilginç bir maç olacağından eminim.
mac gunu ali samiyende olcam ins alcas maci 3 1
Maçı kazanırız.En kötü beraberik çıkar maçtan.Bu maçı kazanırsak büyük bi hamle yapmış olacaz yukarılara onun için çok önemli bi maç ama Mondi ve Ümit in olmayışı bizi rahat galibiyete görtürür.Maçın sonucu 3-2 veya 3-1 olur.
trabzonun eksigi varmi
Turkcell Süper Lig'de 24. haftada Galatasaray-Trabzonspor maçını yönetecek hakem belli oldu. Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanacak maçı Bülent Demirlek yönetecek.
trabzon 2-1 kazanır
Maça gelen var mı?
ßu Maç ßeraberLik Yenen oLacakSa ßu Trabzon oLacak..;;)
trabzon kapasitesini son haftalarda epey gösterdi bu yüzden ben de kazanan tarafın trabzonspor olacağını düşünüyorum
bu maçı alıcaz ve kötü performansımıza bu maçta son vericez. umarım trabzonspor almaz maçı yoksa 3.lükte giderrr.
bu alacagimizi dusunuyorum ustelik bu maci kaybedersek gerets bile gider
mac 3=1 bizim
Berabere biter yada Trabzon alir
Yenicez o kadar :j:
alacaz o kadar
Guzel mac olacak, herkes kendinden emin :D