berabere bence inşallah da öle biter
Printable View
berabere bence inşallah da öle biter
ßu maç bana göre ßerabere ßitmez Ya Fener ALacak Ya Konya İkisinden ßirisi..!
Bu maçın önemi benim için 1000 kat arttı inş Fenerbahçe puan kaybeder
Bu maçın 3 ihtimali var :) Beraberlik,galibiyet,mağlubiyet tabi Fenerbahçeden mağlubiyet beklemiyoruz ama bi arada yenerlerse seviniriz :)
F.Bahçe'de tek hedef galibiyet
Turkcell Süper Lig'de bugün sahasında Konyaspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de, tek hedef galibiyet. Ligin 23. haftasında Sivasspor karşısında alınan 2-2'lik beraberliğin ardından, hafta içinde yönetim ve taraftarın moral takviyesi yaptığı sarı-lacivertliler, bugünkü mücadelede sahadan 3 puanla ayrılarak, ligdeki 2 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor.
Takımda sakatlığı bulunan Deivid ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Rüştü'nün forma giyemeyeceği maçta, sakatlığı geçen, ancak çalışmasını takımdan ayrı sürdüren Uğur'un yer alması da beklenmiyor.
Lugano ve Edu dönüyor
Kart cezası nedeniyle Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyen Lugano ve sakatlığı geçen Edu, takımdaki yerini alabilecek.
Sarı-lacivertlilerde, 3 sarı kartı bulunan Appiah, bugünkü mücadelede forma giyip bir kart daha görürse, cezalı duruma düşerek 25. haftadaki Bursaspor maçında forma giyemeyecek.
Konyaspor F.Bahçe'den çekinmiyor
Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nde bugün deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından üç puanla dönmeyi hedefliyor.
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Fenerbahçe maçında hedeflerinin iyi futbol oynayıp 3 puan ya da en azından 1 puan alarak Konya'ya dönmek olduğunu söyledi.
Dağlı, yaptığı açıklamada, bu akşam deplasmanda yapacakları Fenerbahçe maçı için takım olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.
Neca'nın durumu kritik
Dağlı, dün yapılan antrenmanda baldırından hafif şekilde sakatlanan Neca'nın maçta oynayıp oynayamayacağının bu akşam yapılacak antrenmanda netleşeceğini, ancak Neca'nın Fenerbahçe maçında oynayabileceğini umut ettiklerini bildirdi.
Dağlı, sakatlığı nedeniyle Brezilya'da bulunan Batista'nın da sezonu kapattığını, bu nedenle Batista'nın da kadroda yer almadığını ifade etti.
eger neca yoksa bu fb için büyük avantaj
Edu ve Lugano'nun dönmesine sevindim defanstaki hatalar bitecektir. İnşallah bu maçı kazanır ne kadar istekli olduğumuzu gösteririz.
insallah konya kazancakk
Bu maçı alamazsak Zico gider. Aslında Zico geçen hafta gidecekti, ama Şekip Mosturoğlu kural hatasını öne sürerek gündemi değiştirdi, taraftar tepkisini azalttı. Bu hafta hakem hatası olmadan Fenerbahçe puan kaybederse, hiçbir bahanesi kalmaz yönetimin ve gündemi de değiştiremez, Zico gider.
fener bu hafta alıcaktır..
Yav varya tahmin oyununda ilk defa fenere vermedim kesin kazanacaklar
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kadrosu belli oldu...
Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Zico'nun, bu akşam 19.00'da başlayacak Konyaspor maçı için belirlediği18 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:
Volkan, Serdar, Önder, Can, Lugano, Edu, Deniz, Ümit, Serkan, Alex, Kemal, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Aureilo,Appiah, Tümer, Tuncay, Semih ve Kezman.
Konya en azindan 1 puan alacaktir.Neca kesinlikle oynamali.Gerekirse igne ile sahaya cikmali.Konyanin en tehlikeli ismi o.
Edu ve lugano döndü benim ümidim iyice artti.Neca cok iyi bir forvet.Bence bu macta cok iyi oynayacaktir.Luganoya hakem biraz dikkat ederse lugano maci tamamlayamaz.
2 defans adamının bu maç kadroda olması beni sevindiriyor. Çünkü geçen maçlarda da ve sezon başında da gördük ki Can Önder ikilisi yan yana oynayamıyor. Bir de Lugano için her maç hakem dikkatli olursa maçı tamamlayamaz yorumları yapılıyor ama her maçı tamamlıyor Lugano.;) Çok iyi hatırlıyorum AZ maçı öncesinde de aynı yorumlar vardı. Hakem Türk hakemler gibi değil, Lugano maçı tamamlayamaz tarzında ama Lugano o maçta her zamanki oyununu oynadı(sert, mücadeleci) ve oyunu da tamamladı.;)
Neyse konu sapmasın, bu maç çok farklı olacak. Bu maçı 1-0 galibiyetle bile kazansak, bundan sonrası için rahatlayacağız. O nedenle ben bu gece oyuna değil sonuca bakacağım...
Lugano bu sezon ligde oynadigi 15 macta 4 sari 1 kirmizi kart görmüstür.
Iste kendinizle celisiyorsunuz,hakemler luganoya o kadar samimi davraniyorlarki adam sadece 1 kere kirmizi kart yiyor.Besiktas macinda lugano 2 kez kirmizi kart görmeliydi,galatasaray macinda keza kirmizi kart görmeliydi.Baska maclarda da öyle.Luganoya biraz dikkat etseler lugano hicbir maci tamamlayamaz.
Lugano'ya hadi diyelim Türk hakemler dikkat etmiyor, Avrupa'daki hakemler de mi dikkat etmiyor? Her maçtan önce, gerek Avrupa'daki maçlardan gerek Türkiye'deki maçlardan önce, maçı tamamlayamaz diyor ama Lugano şu ana dek sadece Sivasspor maçında kırmızı kart gördü, o da bariz kırmızı karttı.
Song'un -hangi maç olduğunu hatırlamıyorum- bir maçta aynı şekilde düdük çaldıktan sonra tekme atıp kırmızı kart görmemesine ver Beşiktaş maçındaki kırmızı kart pozisyonunu :rolleyes:
Ben de diyorum ki; Avrupa maçlarında böyle olmaz, oradaki hakemler Türk hakemler gibi değil, aynı hareketleri yapsın maçı tamamlayamaz deniyordu. Avrupa maçlarının istatistiğini bilmiyorum ama hiç kırmızı görmedi sanırım. Sarı karta birşey demiyorum, onun tarzında oynayan bir oyuncu için normal bir sayı...
Fenerbahçe bu maçta forvett iyi organize olursa -ki bu kanat adamlarıyla olur- maçı rahat götürür.Aksi durumda ise beraberlik olur gibime geliyor.
Konyaspor rahat yener bence ;;)
mac basladı Fenerbahcemıze basarılar
Haydi Fenerßahçe..!! :)
Bugün farklı nedenlerden dolayı konyanın puan kazanmasını istiyorum inş başarırlar:)
Haydi konya sana güvenimiz tam,insallah bu mactan alninin akiyla cikacaksin :)
Fenerbahçe alır bu maçı inşallah yoksa zico git artık...
ayrıca taraftarın pankartı :
Anlamlı pankart!
Son haftalarda sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'ye taraftarlarından anlamlı mesaj... Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 24. hafta mücadelesinde lider F.Bahçe Konyaspor'u konuk ederken, taraftarlar Maraton Üst Tribün'e astıkları dev bir pankartla takımlarına desteklerini gösterdiler. Konyaspor maçında Maraton Üst Tribün'de sarı - lacivertlilerin astığı pankartta;
"YA ÇARESİZSİNİZ YA ÇARE SİZSİNİZ
YA ÜMİTSİZSİNİZ YA ÜMİT SİZSİNİZ"
ifadeleri yer alıyor.
Alex vurdu direkten dondu,Kezman vurdu cızgıden cıkardılaar