Bende Diyorum Erdem abi Ortalıkta Gözükmüyor Nerde Acaba..:D
Bak Şimdi Özendim Bu Saatte Bende mi gitsem oynamaya = )
Zaten Arada Sırada Cuma Akşamı Biz 1-2 Halı saha maçı yaparız.
Printable View
Bende Diyorum Erdem abi Ortalıkta Gözükmüyor Nerde Acaba..:D
Bak Şimdi Özendim Bu Saatte Bende mi gitsem oynamaya = )
Zaten Arada Sırada Cuma Akşamı Biz 1-2 Halı saha maçı yaparız.
5 cımbomlunn arasına daldım dayak yerken bızım arkadaslar yetıstı ve cocukları cok fena hasladık ama gozum mor kasımda acılmıstı(tek basımayken)
bjk içinn neler yaptımm..ama çok eii hatrlıorum 2002 world cup türkiye-brazilya maçı var o günde kampa gidices okulla bayağıda para bayıldım ama soraa maçıı serettim gitmedim..ama sora babam tekirdağdnmuğlaya arabala götürdü zuah:D:D
okuldan kacıp(gebzeden ) maca gittik (kadıkoy e) bilet bulamadık geri donduk:D:D:D
2005 CL finalinde kupayı biz alınca ( Yani Liverpool ) tüm İngilizlerle turladık heryeri :)
walla fb için deilde 2002 dünya kupasında sınıfta türkiye brezilya maçını izliyoduk.Hasan gol attığında sırayı kırdım:D:D:D
ardarda gol pozisyonları yakalıyoruz diye 45 dakika boyunca tuvalete gitmedim.ayrıca maç öncesinden de biraz birikim vardı.tam koşuyordum gol sesi geldi içerden ve ne yazık ki boşalttım.
Not:Çocuktum :S
Hiçbirşey yememiştim maçta açlıktan bayılıyordum nerdeyse :D.Beşiktaş'ta İnönü'ye doğru gidiyorduk..Bizimkilerin adetidir yolu keserler yoldan giderler.Polis geldi.Siren çaldı,hiçkimsede en küçük kımıldama olmayınca havaya ateş açtı :D.Yine birşey olmayınca pes etti :D.Fenerbahçe maçında gol attık Kapalı Üst'ten Kapalı Alt'a düşme tehlikesi yaşadım :D.Aklıma gelince yazarım yine..
bende ödevimi yapmıyorum:D ama fb için değil fm için:D yani yine futbol