zor bir ligde kümeye oynamaktansa, her sene avrupa kupalarına katılan ve o ligde şampiyonluk yarışında favori bi takımda oynamak olayın diğer boyutu..
Printable View
zor bir ligde kümeye oynamaktansa, her sene avrupa kupalarına katılan ve o ligde şampiyonluk yarışında favori bi takımda oynamak olayın diğer boyutu..
nihat anlaşmalı gitmişdir büyük ihtimalle sezon sonuna kadar orda kalıp daha sonra avrupanın büyük bir klübüne transfer olur...
Chelsea yolu açıldı Nihat'a..
Ama chelsea ile spartak moskova kardeş takım diil diye biliyorum..chelsea ile CSKA moskova kardeş galiba...Quote:
Originally Posted by capriceman
Doğru biliyorsun ancak yanılmıyorsam 3 tane Chelsea gözlemcisi sürekli Rus ligini takip ediyor. Sakatlıktan arınmış, daha zayıf bir ligde Nihat çok daha iyi vede rahat sivrilecektir.
Simdi su Rusya konusuna bi aciklik getirelim.Rusyaya giderek kendine yazik eddi diorsunuz Türkiyeye gelse edmicekmiydi.O begenemediginiz Rusya Liginden En son UEFA Sampiyonu cıkdı.O Begenmediginiz Rusya Liginde hepimizin Gıpta ile baktigi DANİEL CARVALHO,VAGNER LOVE,İVİCA OLİC,FERNANDO CAVENAGHİ gibi oyuncular var.O Begenmediginiz Rusya Liginden NEMANJA VİDİC Adli oyuncu Manchester United'a transfer oldu.O Begenmediginiz Rusya Liginden SPARTAK MOSKOVA cikipda sözlesmesi 6 ay sonra bitecek bir oyuncu için 11milyon euroya yakin (iki aagi bes yukari olabilir.) gözden cikardi simdi sorarim size RUSYA ligi mi TÜRKİYE ligi mi ben sahsen kendi kanaatimi söliyeyim avrupada daha büyük söz sahibi takıma gidmek isterseniz NİHAT Dogru yerde.
Ben o soğuk iklimli yerde Nihatın kendini çok ii göstereceğini sanmıyorum...Yani en azından ben almanyanın orta sıralarındaki ingilterenin orta sıralarındaki takımları tercih ederdim...Bence yine de Rusya liginin kalitesi bi yere kadar..Uefa sıralamasında bu görülüyo..
UEFA Sıralamasındada bizdende belli basta diger ülkelerdende ilerideler.Bu gidisle zaten en gec 2 yila kadar 3 takimla sampiyonlar ligine katilir hale gelecekler.Quote:
Originally Posted by Neron_FB
Bizden zaten hrkes ilerde bu aralar ona bişe demiorum :) ama mesela uefa şampiyonu olan cska liverpool karşısında kötüydü süper kupada..zenitte yükseliş var ama rus takımlarında istikrar yok..
Doğrusu çok da takip edemiyorum rus ligini..(farklı mevsimlerde oynanıo galiba) ben sadece gördüğüm kadarını söylüyorum ;)
haklısın o konuda bende takip edemiom yani mac izleyemiom.Türkiye ligi ile ayni zamanda baslamıor mesela simdi onlarda sezon öncesi hazırlıgı war bu acidan antalyaya akın ediyorlar.SPARTAK MOSKOVA Rusyada en sevilen takım bunun nedenide SİVİL TOPLUMU Desteklemesi sanırım.Her sene böle sükseli transfer yapıyorlar en azından bir tane.Yabanci gözlemciler gercekden RUSYA ligini takip ediyorlar bu acidan bence NİHAT En iyisini yapdı zaten RUSLAR Parayai görünce dayanamıyor kesin oradan geçiş yapacak tekrardan ünlü bir klube.Quote:
hhıımm..neyse inşallah hayırlı olur da iyi bi takıma transfer olması için basamak olur :)
insallah dosdum temennimiz o zaten.Quote: