abi once diosun sen fb mesela alex'i anelka'yı appiah'ı aldı o zman nerde gencler...dunya devleri hazıra bazen konuo ama unutma onlarda cok genc transfer yapıo
bu arada bi gs'li veya bjk'li bana yardm etsn 2 fenerli arasında kaldim:D
Printable View
abi once diosun sen fb mesela alex'i anelka'yı appiah'ı aldı o zman nerde gencler...dunya devleri hazıra bazen konuo ama unutma onlarda cok genc transfer yapıo
bu arada bi gs'li veya bjk'li bana yardm etsn 2 fenerli arasında kaldim:D
ya maymuncuk senin milyon dolarların olsa ve büyük hedeflerin olsa genç oyuncu mu alırsın yoksa yıldız oyuncu mu?
ben ikisinden de alırım...
Maymuncuk ben de varım 3 fenerli arasındasın unutma!..Ayrıca BJKlilerden niye yardım istiyosun?Onlar kardeş takım mı ki?
Büyük takımlar genç alıyo tamam da FB de kendi yetiştiriyo..Semih,Can,Olcan bunlar çok yetenekli gençler unutma!..
abi tamam sakin yaw ne bu asabiyet yavaş:)
bjk'li onlar da olur die veya ts'li farketmez işte:D
war ama oynatılmılar son 10 dk belki semih,in oynama nedeni de sakat forvetler olduu için..
zaten ikisini birden alsak biz şuan dünyanın en ii klübüydük barcelona chelsea misali..... :DQuote:
Originally Posted by Maymuncuk
Abi yıldız oyuncularım varken niye maçı riske atıp da gençleri oyuna sokayım?
işte bole yapa yapa turkiyenin basarısı dusuo..zaen en basta yapılsa bole seyler genclere guywen gelcek we yeteneklerini tam sergiliyebilecek..
ama bu sırada maçlar kaybedilecek ve takımın iddiası gidecek...
abi sende de anelka alex olsa tutup saidou altan gibi adamları oynatmazsın dimi?
ole yapınca da turkiyenin basaarısı da gidecek..bole yapa yapa turkiye yavas yavas cokuo ve kimse buna dur demio...
ben galatasaray da ii yapıo demiorm o da oynatmıo genc ama goruosunuz ugur'u nası ilerledi sabri'yi bi ara baya yukselise gecti sabri ama simdi formsuz oynayamıo..
Bir alttaki mesajınız, üsttekiyle birleştirilmiştir.
Cristiano Ronaldo
Alakası yok.
bu arada tek tek gelin yahu:D
nası alakası yok ya..Quote:
Originally Posted by b@tu
Bir alttaki mesajınız, üsttekiyle birleştirilmiştir.
Cristiano Ronaldo
benim anlatmak istediğim o değil.yıldız varsa oynatırsın,yoksa tek çare oraya gençleri hazırlamak .Gs de bunu yaptı ve ortaya sabri ve uğur çıktı...
Her neyse konu kapansın!!!
ewet konu kapansın..
bencede.....
ya bu pas fotomaç beni güldürdü allahta onları güldürsün bu günde crespo ve geremiyi eklemişler ne diyim bir gazete bu kadar mı yalan konuşur:
e onlarda bi şekilde sayfaları doldurmak zorundaQuote:
Originally Posted by gokhanarslan1991
amma liste olmuş be crespo ile geremi ile birlikte fener rüya takım olur
benim anlamadığım konu şu bu kadar oyuncu alıcaz diyonuz da yabancı kontenjanınız varmı eğer yoksa bu takımdan nobre ve luciano haricinde kimi gönderebilirsiniz
ha şu da var yabancı kontenjanının fazlasını alırsınız adamlar sadece avrupada oynar
sağol abi bunu öğrendiğimiz iyi oldu eminim yöneticilerde bunu göz önüne alırlarQuote:
Originally Posted by sanalman_34
Fotomaç Malatya'ya İsviçreli Degen'i getirmişti. Bunlar ne ki? =)
boş ver abi salla gitsin hep gelir hep gider bu türk futbolu türk medyası kendini aştı gelenler boş gelir gidenler cebi dolu gider aradaki fark bu
flaş flaş flaş...Ronaldinho dün öğle saatlerinde ayaküstü yaptığı röportajda en büyük hayalinin futbolu fenerbahçede bırakmak olduğunu açıkladı....KAYNAK:FOTOMAÇ :):):) arkadaşlar daha ne kadar birbirimizi kandırabiliriz ki..ama onlar da haklı hayaller olmadan yaşanmaz bu dünyada....
neeee???? abi ok ben daha o gazeteye elimi sürmem :D
son dakika ronaldinho bjk ye yeşil ışık yaktı...DECO gsde seve seve oynarım dedi ve ekledi samiyende oynamak her insanın hayalidir ....ataturk havalimanında basına konusan henry:cok buyuk bi camia ya geldigim icin mutluyum, en buyuk fb dedi... yarınlarda gastelerde bunlarıda goruyorum:D.....yakında bunlarıda tartısırız...
yaw bunların hepsi gelse 100.yılda uçarız ama sonrası cimbomun haline döner valla borçtan kurtulamayız
+1907............Quote:
Originally Posted by dertuncay
Konu sapmaya başlamış..