eleştirilerin hiç birini bile kabul etmemektir
1 kişidin dediğine takmazsın ama herkez diyosa????:confused:
Printable View
Bazı ları koca bir 0 dan bahsetmiş.. Acaba onlar 0 Çekebilecek Gruplara Hiç TARİHLERİNDE Kaldırlar da mı konuşuyorlar ben anlamıyorum.. En azından biz Barça, Leverkusen ve Lyon'un Grubundan hüzünle ayrıldık.. Famagusta veya tromso gibi takımlardan değil..
son 3 yilda ülkemize avrupada en cok puan kazandiran takim fenerbahcedir bunu unutmayin.. istatistiklere bakarak konusun.
Ama sende bilirsinki ülkemize avrupa kupalarinda en büyük basarilari Galatasaray getirmistir.
Son 10 yilin istatistiklerine bak ozaman görürsün kim daha cok puan getirmis.
Sende bunu unutma ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yil 1992-1993.Uefa kupasinda Sigma Olomouc Fenerbahce´yi 7-1 yenmistir ;;)
Tek sözüm ;)
her konuda tartisma cikiyor ve her konuda ayni isimler... fenerbahcenin adinin gecmetigi konulara bile feneri katanlar var...
Fenerbahce ile alakali olmayan konulara bile feneri katanlar var dedim.
Ozaman bunu bu konuda söylemen sacma olmus.Bu konu fb ile alakali ;)
Komik duruma düstügünün farkinda degilsin.Su anda futboldan cakmadigin cok net belli oluyor.Sen futboldan cakmadigin halde nasil futbol bölümüne mesaj yazarsin anlamiyorum.Aklim almiyor;)
Gelecek bizim,alt yapimiza bak.Ümit milli,17 yas alti milli takimi,15 yas alti milli takima bak bakalim kimin daha cok futbolcusu var?Kimin alt yapisi daha iyi?
Küme düsmekmis,tövbe tövbe...
Konustukca batiyorsun,bari konusma da rezil etme kendini daha fazla ;)
sizin alt yapı warsa bizimde paramız war :D:D hem o gençler tükenecek sen merak etme hepsi kaybolcak anadolu takımllarında
bir yönetici kapatsın artık konuyu lütfen sıktı bu tartışmalar...
Futbol para ile oynanır, Fenerbahçe'de para da var, lider de Fenerbahçe..
Kilitli..