ewet dosttum çok güzel
Printable View
ewet dosttum çok güzel
bende çıkmadı editten olabilir
ben bu regenleri cok seviyorum bi keresinde galatasaraydayken ben fenerden besiktastan ve özellikle kendi alt yapimdan harika gaencler cikmisti hepsini almistim kadroma ve dünya kulüpleri onlarin pesinden kosturuyordu,milli takimimizda bunlarin sayesinde dünya kupasini almisti
ben bu adamı almazdım, çok yavaş bi kanat oyuncusu için
bu adam kopmuş ama gerçek olamaz.
bu başlığı ilk kez gördüm(doğaldır ta ocakta açılmış :D :D )
ben de regensleri pek sevmiyorum...
fiziği iyi değil ama diğerleri güzel
bu kesinlikle edit...
14 yaşında ve 1.81 boy var.Ya bu adam çok uzun ya ben çok kısayım ya da bu adamla biri bayağı oynamış.
oyuncu potansıyelını gormek nasıl oluyor acaba bazı arkadaslar rakam yazıyor nasıl gorebılırım oyuncu potansıyelını??
arkadaşım oyuncunun potansiyelini FM Scout 2006 programından görebilirsin.Tek yapman gereken kayıtlı dosyanı fm scout programıyla açmak.Quote:
Originally Posted by cenk76
FM SCOUT 2006 adres buyur:http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28321
çok garip bi olay bi oyunda var diğerinde yok
regen oyuncu ne demek
tsigalko gbi hayali bi eleman bence dier oynda hayatta boole ckamaz ismi bile ckmayablr=)
burnuma edit kokusu gelio:D
uffff buna sırf fizik çalıştırılsa 17sinde dünyanın no1i olur
bunlar edit kokan hareketler mıke :D
ilginc mis ...
14 yaşında ve bu özellikler..olmaz abi bu kadarda ya..fazla uçmuş bu regende canım:)
Cruzeiro da Paulinho var 15 yaşında ve profili oldukça iyi
bu oyuncu daha 14 yaşında ...
ah bi de benim alt yapıdan böyle biri fırlasa....
nedense hiç bizim alt yapıdan fırlamıyolar... :D
abi dogrudur yaff bu yalanla alakalı değil :D
Yıl 2009 Kesin Regendir........
bendede yok
Brezilya lı değilmi hepsi editli nerdeyse yaw:D
ewet böle oyuncular olabiliyo ama araştırmak lazım ama bişi hatırlatıyım ronaldinho dan ii değğilllll bence.....
ya bu adamı o kada abartmasına gerek yok. Ayrıca oyle ronaldinho kadar yetenekli oldugunu hic zannetmiyorum. Oyunda bi suru bole oyuncu var teknik ve mental acıdan yuksek fizik olarak vasat oyuncular... Dikkat ederseniz adam zaten 24000 edio. Bir oyuncu eger yıldız adayıysa yası ne olursa olsun genelde 1 - 2 milyon dolar arasındadır. Şunu da belirtmeliyim ki regen oyuncular olmasa Fm cok sıkıcı bi oyun olurdu. Bence fm nin en zevkli tarafı regen oyuncular.
görüşüne saygı duyarım da. mesela bende çıkan regen oyunca sende çıkmıyor. bu kötü oluyor işte. çıkacak regen oyuncular belli olsa amenna... :DQuote:
Originally Posted by ashleycole
ilk defa 14 yaşında fmde oyuncu gördüm