ben gitmeden sadece buraya gelenlerden bile öğrendim :zuhaha :zuhaha
gitsem düşünemiyorum ...
Printable View
burda bile merak ediyoruz o küfürleri :zuhaha
Biz neden bahane arayalım? Şu an ligde lideriz. Son 3 yılın 2'sinde şampiyon olurken, 1'inde son maçta kaçırdık. Geçen sene Ocak ayında Ulusoy gelince nedense böyle şeyler olmaya başladı. Adnan Polat Ulusoy'un gitmesi için imza verdiklerini ve bu yüzden böyle cezalar aldıklarını söyledi. Yani siz de istemiyorsunuz aslında Ulusoy'u. Ama Fenerbahçe'ye zarar verince Ulusoy'un suçu yok, size verince Ulusoy gitsin.
Edu'ya verilen cezanın bir mantığı var mı? Avrupa'da hangi hakem böyle saçma bir rapor yazar? Yahu 2. sarı karttan atıyorsun adamı, sonra raporunda küfür etti diyorsun. Sana sormazlar mı, "Madem küfür ettin, neden direkt kırmızı kart göstermedin?" diye! 90+4'te Mehmet Topuz ile kavga eden Edu, orda Topuz'la itiştiği için sarı kart gördü, ve bir sarı kartı olduğundan dolayı da atıldı. Peki size soruyorum: Eğer Edu 90. dakikaya kadar sarı kart görmeseydi, 90+4'te Topuz ile ettiği kavga sonrası sarı kart görecekti ve oyunda kalacaktı, 3 maç ceza alacak mıydı? Bunu biri bana cevaplasın lütfen.
Yazıklar olsun böyle adaletinize! Türk hakemleri gidip biraz Avrupa maçlarını seyredip örnek alsınlar, bir şeyler öğrensinler! Türk futbolunu ne hale getirdiniz, utanın kendinizden!
bak şöyle izah ediyim biz ulusoy kalsın dedik mi? bir insan evladı ulusoy kalsın demiş mi?? düzgünce bir oku bakalım.. Hakemin eduya garezi varmış 90 dakika beklemiş hadi bana küfür etti derim olur biter diyip atmıştır edu sütten çıkmış ak kaşık zaten hiç bir suçu günahı yok.
Bence size yazıklar olsun ki her olayda kendinizi haklı sanıyorsunuz biraz etrafınıza bakın biraz olayları tartın öyle yorum yapın
cezalar hakli cunku ilicin dirsek atmasi bile tartisilir edu zaten adama yapisti ama erdinci bilmiyorum
Soruma cevap alamadım, bir önceki mesajımda sormuştum, hatırlatayım.
Quote:
Peki size soruyorum: Eğer Edu 90. dakikaya kadar sarı kart görmeseydi, 90+4'te Topuz ile ettiği kavga sonrası sarı kart görecekti ve oyunda kalacaktı, 3 maç ceza alacak mıydı? Bunu biri bana cevaplasın lütfen.
Appiah kafa atıyor 3 maç alıyor, Edu küfür ediyor 3 maç alıyor, Kezman küfür ediyor 3 maç alıyor :) Fenerbahçeli oyuncular yere tükürse 3 maç ceza alacak.
Appiah ve Kezman haketmemislermiydi Egemen?
Kafa atmis Appiah daha ötesi varmi?3 mac ceza almasi dogruydu hatta daha fazla olabilirdi.
Kezman küfür etti,hemde agir bir küfür.3 mac ceza almasi dogruydu-
Edu hem rakibinin bogazini sıktı hem de rakibine küfür etti.3 mac ceza almasi dogru.
Fenerbahçe ilk önce yabancı oyuncularına sahip çıksın öyle konuşsun. Tutturmuşsunuz bir Hasan Şaş, bu adam soyunma odasındaki kapıya tekme attı diye 3 maç ceza almış bir adam. Yalnız sizin başınıza mı geliyor böyle olaylar?
Cidden sıktı artık bu küçük emrah tripleri, futbol zevkimizin içine ettiniz! Sizin derdiniz hem küfür etsin, hem yumruk atsın ceza almasın. Öyle bile yapsalar kesin birşey bulursunuz ya neyse...
bence bizim oyuncularımızda biraz avrupadan futbol izlemeleri gerekir .....;)
ewet hakemlere yazıklar olsun iliçe erdinçe ve de özelliklede eduya helal olsun ... burda madem hakemleri eleştiriyosun o zaman geçen sezon size olmayan penaltıları veren veya elle atılan golleri veren hakemlere de aynı lafı de ... hayır geçen seneyle aynı hakemler maçları yönetiyorda .... edu f.b li diye yaptığını savunursan sonra daha büyük sorunlarla uğaraşırsın .. bence bu tarz hareketleri yapan oyuncuları federasyonun cezası dışında kulüplerinde cezalandırması lazım ... ama görüyorum ki sen kulüp başkanı olsan adama prim bile vereceksin yaptığı hareketten dolayı ...
Ya arkadaşlar bırakın Allah aşkına hemen avukatlık yapıyorsunuz yok türkçe bilmiyormuş yok amcaymış dayıymış korkuyorunuz işte ondan kılıf uyduruyorsunuz korkuyorsunuz çünkü geçen sene sizi şampiyonluktan eden Gs gibi bizimde sizi şampiyonluktan etmemizden korkuyorsunuz ve hiç bir karardan memnun olmuyorsunuz belki gerçekten hak ediyor diye hiç düşünmek yok direk saldırı bakın burada çoğu Gs li karara itiraz etmişmi onlarında canı çok yandı hiç federasyon bizi engelliyor demişmi sizin bu düşünce tarzınız zaten çok iyi yenemedinizmi ya bala yeniliyorsunuz yada hakemler engelliyor sizi bir güne bir gün yeter artık bu takım ne yapıyor neler oluyor demiyorsunuz tabi bu lafım tüm Fb lilere değil
Ayrıca merak etmeyin o ceza 2 ye iner işi o kadar abartıyorsunuzki artık size yaranmak için federasyon dahi ne yapacağını şaşırdı
Ne kadar korktuk ne kadar korktuk. Bi arkadas demiş ki kücük emrah tripleri falan tüm Türkiye biliyor kücük emrah triplerini yapanları ;)
27 maçta 0 herşeyi açıklar aslında.
Eduya 3 maç fazla verilmiş kanımca
Cezalar tam yerinde olmuş
Edu'ya o küfürden Sonra Takımını hiç yoktan 10 kişi bıraktı ve takımının en önemli maçında Beşiktaş maçında yanlız bıraktı.Fenerbahçe yönetimide ceza verse yeridir..;)
Öyle bir korkuyorsunuz ki...
Bursa-fb macinda fenerbahceli taraftarlar arasinda yaralanmalar oldu,bicaklanma olaylari oldu ceza gelmedi!Neden?Turgay Kiran ve fbden korkan ulusoy vardi da ondan.Ceza gelmeyecek dediler...Ama nedense en cok sahasi kapanan bizim takim.En cok ceza gören bizim takim,hakem hatalari ooooo sürüyle en cok bize yapiliyor.Sesimiz cikiyomu?Hayir.
Simdi gelelim fbye.Sizin sakarya macindan baska 1 tane bile tam %100lük penalti pozisyonunuz yok.Öbürlerinin hepsi tartismali.Ama öyle bir yaygara cikariyorsunuz ki yok penalti yapilmadi,Tff istifa peh peh peh.Yahu Tff istifa diyene kadar kendi futbolunuza bakin,ligin son siralardaki takimlarina niye yenildiginize bakin.Gecen seneki gibi kaybedeceksiniz sampiyonlugu,simdiden buna kilif aramaya basliyorsunuz.
Yakinda siz yürüyüslere de cikarsiniz.Penaltimiz verilmiyor Tff istifa!
Gecen sene baktiniz Galatasaray ile kiyasiya cekisiyorsunuz,sampiyonlugu alamayacaksiniz,cikti bir yöneticiniz konusmaya basladi.Ve bu konusmalardan sonra antifb oldu herkes.Ve bu sene gene sampiyonlugu kaybedeceksiniz ama nihat özdemir ve bir baska yönetici daha basladi bizim amcamiz yok meselelerine.Türk futbolu sizin yüzünüzden kaosa sürükleniyor.Her sene ortami geriyorsunuz,hakemleri geriyorsunuz,sampiyon olamayinca bahaneleriniz hazir.Tff istifa diyorsunuz...
Burada kimin fakir fukara edebiyati yaptigini cok net bir sekilde görüyoruz.Ama sizin fanatizmden gözleriniz kararmis.Burnunuzun dibindeki seyi dahi göremezsiniz!
emperor bir yanlisin var..
bu sezon sahasi en cok kapanan takim biziz...
ooo trabzonum için kötü oldu yaw defans yok nese hüseyin gene defansda harikalar yaratır inş
Ayrica Edu´nun 3 mac ceza almasinin nedeni:Hakem tarafindan kirmizi kart gördükten sonra hakeme küfür etmesidir!
Yani kirmizi karttan önce küfür etmemis,kirmizi karti gördükten sonra küfür etmis.
Bursa maçında Fenerbahçe ceza almadı çünkü ondan önce oynanan Ankaragücü-BJK maçında çıkan olaylara Federasyon ceza vermedi. O maçtaki olaylara ceza verilmediyse Bursa-FB maçındakilere verilmemesi normaldir.
Bir de biz sinevizyona yansıtıp bunlar bunlar yapıldı diye konuşmadığımız için FB aleyhine yapılmış kararlar tartışılmıyor. İnan 27 haftadır FB 1 tane mi penaltı pozisyonuna girdi ve verilmedi? GS dün 6. penaltısını kullandı.(Haklı haksız onu tartışmıyorum) Fenerbahçe de herhalde 2-3 tane kullanabilirdi.
Biz kimseden korkmuyoruz, FB yöneticileri verilen bu ceza hakkında bir yorumda bulunmadılar. Biz adalet istiyoruz. Kezman küfür etti 3 maç ceza aldı, 1 hafta sonra Tita aynı küfürü etti (TV'de çok net gözüküyordu) ama 3 maç ceza almadı. Böyle olmasın istiyoruz, yoksa bizim lehimize kararlar verilsin istemiyoruz.
Hahaha,adillikten bahsediyorsunuz da bizim stadta kapali bir bicak atildi.Hakem onu acti,ve 1 mac sahamiz kapandi.Ama fbnin taraftarlari bitbirleriyle kapisti,yaralanmalar oldu.Ankaragücü-bjk maci desen tam bir felaket.Ama sonucta kim magdur oldu Galatasaray...
Galatasaray´in kullandigi penaltilara bakin,hepsi dogru karardir.Ama fbnin penalti pozisyonlarindan sadece 1 tane oda sakarya maci ondan baska kesin penaltisi yok.Hepsi tartismali.Hakkiniz yenilmiyor.Bizim hakkimiz yeniliyor.Ama nedense biz zararli cikmaya cikmaya devam ediyoruz...
Hakkınız yenildiğini düşünüyorsan tepkini koyacaksın. Tepki göstermezsen hakkını yemeye devam ederler. Yani siz de bu federasyondan memnun değilsiniz? O zaman FB'ye siz de destek verin ve federasyonun yenilenmesini isteyin.
Tekrar söylüyorum, FB gündeme getirmediği için o pozisyonlar hatırlanmıyor. Sakarya'da daha yeni oynandığı için hatırlanıyor. 2 hafta sonra o da unutulacak muhtemelen.