Ona gerek kalmaz geçmesine yaa:)
Teknik direktör Jean Tigana, PAF takımda forma giyen 17 yaşındaki Erdem ve Ertuğrul’u denemek üzere yarınki antrenmana çıkarma kararı aldı.
Printable View
besiktasin isi zor antalya macinda paf kalecileri
üslubunuza ve tartışma şeklinize dikkat edin... eğer bir kez daha yok amcalar yok ankaragücü maçı yok fenerbahçe böyle yaptı gibi konuya yorum getiren olursa ceza alacak ve konu kitlenecektir
Beşiktaşın işi gerçekten çok zor
Franco Cangele denen arkadaş golünü atmış,golden sonra Sakaryaspor'lu sözde kardeşlerimiz? çok güzel Runje ile dalga geçmiş olay bitmiş gitmiş.Ardından bir aut atışı kullanacağız,zaten takım sinirli 5 dakika kala lig sonuncusundan gol yemiş maçı çevirmeye çalışıyor.Sakaryaspor adına golü atan eleman kalecimiz topu yere dikerken gelip ona tükürüyor.Ne yan hakem görüyor ne orta hakem.Tekrar tekrar izledim hiç bir amacı yok.Alakasız bir olay,biri gelip yolda senin yüzüne tükürse eyvallah dersin sen! tabi o yüzden Runje'nin bence Türkiye liglerinden kovulması gerekir.Runje ne yaptı?Sinirlendi,hay Allah neden sinirlendi acaba.Sinirlenmemesi gerekirdi 15.000-20.000 kişi seninle dalga geçicek sende iyi ki yaptınız diye alkışlayacaksın.Ama Runje yapmadı,bir 10 maç ceza da burdan gelmeli!Son dakika da Cangelenin topsuz alanda Runje'ye tekme atmasından hiç sözetmedim bak daha ama ne oldu olayları başlatan futbolcu görünümündeki arkadaş 1 maç ceza aldı,evet Runje'de tahriklere kapıldığı için 1 maçta o aldı.İnsan değil çünkü Runje,maç sonrası hareket yapmayıp Cangele'yi iyi ki bana bunları yaptın diyip öpücek forma değişecek ve kendisiyle dalga geçen Sakaryalı kardeşleri!! de alkışlayacaktı.
Bir sözde basına...
Pascal Nouma'da da aynı şey olmuştu,burda da aynı şeyler yaşanıyor.Hep aynı şeyleri konuşup durmak istemiyorum ama Beşiktaş kendini basına kapatmalı başka yolu yok.Bana kimse hikaye okumasın.Peki Cangele'nin ve sakaryalı kardeşlerimizin yaptıklarından bahsettilermi?ı ıh hiç sanmıyorum.
Son söz,
Sevinmek için sevmedik,isterlerse sonuncu olsunlar.Bizim alnımız ak...
Feyyaz çok uzun yazdığın için silmedim sadece editledim ama gerekli cezayı verdim ve üstüne konuyuda kitledim.