1-0 umut.....61'dakikaaa
Printable View
1-0 umut.....61'dakikaaa
tüh yaa.....
Ali Turan kırmızı kart gördü
Trabzon iş buraya geldikten sonra finale çıkar herhaldeds
Beyler bu maci trabzon kazansin cunku erciyes uefa ya giderse birsey yapamaz ama trabzon gitmesi iyi ulke puani acisindan
maç penaltılara kaldı haydi trabzon...
Haydi Trabzon elen artık :zuhaha
Penaltılarmı:eek: kim daha şanslı ise o taraf kazanır o zaman
penaltılara kalmış yahu maç... :)
hadi erciyes. finalin ilk ismi ol.
ilk penaltıyı umut gole çevirdi
Lazarov ve yattara penaltıdan gölü buldular
Cenk attı 2-2
Celaleddin attı emre toraman ve ömer rıza kaçırdı
Kürşat attı
Gökdeniz attı
Mehmet eren attı
Hüseyin kaçırdı
Ergün attı
Erciyes finale tebrikler Erciyes
erciyes seneye uefa ya gidiyor...
Tebrikler Erciyes'e ne diyelim kümeyede düşecekler gibi bakalım keşke Trabzon turlasaydı ülke puanı için..
Erciyes'e UEFA'da başarılar. Ligden düşerse bence Ankaragücüne yapılan yapılmalı. Birinci ligde tutulmalı. Eşit adalet için.
allaaaaaaaaaaaaaah. burada bayram var. erciyes finalde. erciyes avrupada. tebrikler erciyes. bize bu mutluluğu yaşattığın için.
Tebrikler Erciyes...
Forza Erciyes
Helal olsun Erciyes :zuhaha :zuhaha
Erciyesi seviyorum kupayı alsınlar :)
yarın da beşiktaş çıkarsa tam süper olacak
Erciyes'in başkanı sevinçten ağlıyordu
allaaahhhheciyesim be helal olsun kayserispor ve erciyessporla gurur duyuyorum senye yeni stadımızda çifte uefa yapacaz bazı arkadaşlar hiçbişe yapamz demiş trabzon ne yapıyo onu söylesinler gidiyo bi rum takımına ilk turda eleniyo zaten en düşüğüde bu erciyesde en kötüsünü yapsa bunu yapar lütfen takımı avrupada görmeden konuşmayalım geçen yıl kayserisporada öle deniliyordu
Erciyesim hakkıyla kazandı uefayada gidecek!...
Ben erciyes'i kutluyorum. 10 kisi dayandilar ve UEFA'da boyle oynarsalar ulke puanini gene gelistireceklerine inaniyorum.
Trabzonspora gelince, 1'ci golu atana kadar cok iyidik ama attiktan sonra cok kotu bir futbol sergiledik ve 61-90 dakikalari arasinda hic bi varlik gosteremedik.
Sonucunda finalde Erciyes var, ve insallah alacaklar bu kupayi.
Erciyese UEFA'da başarılar penlatıları izlerken hiç umudum yoktu ama erciyes zoru başardı.
Final maçı nerde oynanacak?
ewet ya final nerde olcak kayseriye yakınsa giderim ben
Bir teknik direktör bu kadarmı taktik özürlü bu kadarmı salakça degişiklikler yapabilir uzatmalardasın maçın penaltılara kalacagı garanti gibi bişey sen takımdaki en iyi penaltı çekebilecek isimlerden biri olan Ceyhun'u ayundan alıyorsun ve boş kaleye dahi zorla gol atabilen teknik bir penaltı noktasına dikilen ağaçla eşit olan Ömer Rıza'yı alıyorsun açıkcası Ömer Rıza'nın girdigi an bu maç penaltılara giderse Ömer Rıza bizi yakacak dedim ve yaktı Bir teknik direktörün kovulması için daha ne gerekiyor 5-10 fark yemekmi eğer kovulacagını bilsem bundan sonraki tüm maçlarda 5-10 farkla yenilmesini isterim daha ne diyeyimki tebrikler Erciyes umarım kupayı alırsın ayrıca Erciyes'in UEFA'ya gitmesi henüz garanti degil unutmayın futbolda herşey olabilir...
Tebrikler Erciyes.Cok sevincliyim,bülent kaptan takimi ilk devre ligden düsecek denen takimi saha kaldirdi ve avrupaya götürdü helal olsun :) Ligde de kalirlarsa yilin teknik direktörü olur Bülent Korkmaz :)
Çok sevindim Erciyes kazandıgında küme düşerlerse ligin kalitesi işte UEFA ya giden takım 2.ligde... Çok zor ligimiz...
bülent korkmaz ın eseri olsa gerek.umarım ligde de kalırlar,çünkü bunu hak ediyorlar.