Mahmut Uslu'nun da hak mahrumiyeti var, adam cikip konustu ama, ne ise yaradi peki bu ceza?
Printable View
BJK ceza almak icin ne yapti?
-Kufur eden FB taraftari.
-Mesale atan FB taraftari.
-Rakip oyuncuyu doven FB oyuncusu.
-Mactan sonra federasyon ve yayinci kurulus hakkinda 'serefsiz' ve 'hirsizlar' gibi beyanatlar kullanan FB yoneticileri.
-Rakibinin bogazina sarilip hakeme tepki gosterip kirmizi kart alan FB oyuncusu.
Simdi BJK oyunculari dayak yediler ve mactan sonra turu kutladilar diye ceza yerlerse tam komedi olur, kimse de federasyon'un kendine karsi oldugunu soyleyemez, bu tam bir komedi olur.
Mehmet ama ayıp degilmi 1hafta önce İnönü deydi maç hiç olay olmadı... O adamın futbolcuların yanında ne işi var... Bu kadar mı aciz stad güvenligi... Kardeşligi sonuna kadar destekliyoz biz ne küfür ne şiddet... Ama Perşembe gününden sonra sinirlenmemek elde degil...
Tamam konu dağılmasın en iyisi konu Aziz Yıldırım´ın Cezası.
-Fener golü yedikten sonra BJK'li taraftarların sesi geliyordu, orada hiç küfür yoktu değil mi?
-Meşale yakan FB taraftarı değil, dikkatli izlediysen meşele BJK gol attıktan sonra yakıldı, maçtan sonra da sahaya atıldı.
-Bu konuda asıl kararın yine mahkemelerin vermesi gerektiğini düşünüyorum fakat Ricardinho henüz şikayetçi olmamış. Acaba neden şikayetçi olmuyor, mahkemede herşey açığa çıkar herkes cezasını çeker.
-Yöneticilere zaten gereken cezalar hep verildi ve yine verilecek, bir itirazım yok.
-Kırmızı alan FB oyuncusu da 1 maç cezasının yanısıra 3 maç daha ceza alacak muhtemelen.
Eğer yukarıda yazan cezalar verilecekse ve bu şiddet bitecekse verilsin. Daha fazlası verildiğinde bitecekse daha fazlası verilsin. Altı üstü futbol, işin eğlence yanını bırakıp nelerle uğraşıyoruz.
Umarım kalan maçlarda fair play üst seviyede olur da herhangi bir olay çıkmaz.(Hiç sanmıyorum ama temenni ediyorum)
- BJK taraftari o mesaleyi oraya nasil soksun, bir defa etrafinda ag var, nasil mesaleyi atsin sahaya?
- Ben maci canli izleden ve BJK taraftarindan kufur duymadim, Ulusoy ve hakeme edilen kufur vardi sadece.
- Bence de mahkemeye gidilmeli ve hersey aciga cikmali. Ama sonucta Ricardinho ne yapmissa asla karsiligi siddet olamaz, sahada oyuncular birbirlerine ne kufurler ediyor, Tuncay'in Gokhan Zan'a ettigi laflardan sonra Gokhan Zan gidip Tuncay'i mi dovdu?
- Oyle bir cezaya gerek yok, Lugano'ya belki 2 ekstra mac gelebilir o da maksimumu. Ayrica Serdar ve Runje de ceza almamali, Ricardinho-Aurelio davasi mahkemede gorulmeli ve FB sahasi olaylardan dolayi en az 3 mac kapatilmali, en adil karar bu olur bence.
Meşale konusunda BJK taraftarlarında gördüğüm için BJK attı diyorum sahaya. Küfürleri duymadım diyorsan da artık benim diyecek birşeyim yok, boşuna tartışmaya da gerek yok...
Kanit da alacaksiniz illa, buyrun bakin videoya bakalim, mesaleler nereden cikiyor?
http://www.youtube.com/watch?v=CXxyKCbNZV4&eurl=
Bu cezalar gelirse Fenerbahçe açısından çok kötü olur. Appiah düzelse bile Aurelio'nun yerine mecburen Deniz oynayacak,Serdar'ın yerine Volkan oynayacak bu resmen felaket.
Serdar niye ceza alsin ki?
Bence Aurelio cok onemli eksiklik olur FB icin, Lugano'yu bir nebze Onder unutturabilir, ama Aurelio oynamazsa mac cok sikintili gecer FB icin.
Ayni sekilde BJK'de herhangi bir nedenden dolayi Runje, Serdar ve Rico ceza alirsa bu eksiklikleri BJK kaldiramaz.
Ceza haklıda olabilir cünkü aziz yıldırımın busene yine federasyon aleyhine konusmaları var sapıkası arttı yani
ama atan onlar deildi ki sadece salladilar... sallamak ceza gerektirir diye bi kural varsa o zaman tamam... bu arada ben de maci tv den izledim bizim taraftarlardan hic kufur duymadim sadece son kisimlarda super bi tezahurat vardi...
Olaylı F.Bahçe - Beşiktaş maçının ardından PFDK kararları açıkladı. Rekor cezalar! PFDK, F.Bahçe Spor Kuluübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl, yönetici Ali Koç'a 2 yıl, teknik direktör Zico'ya 1 maç, ve Ricardinho'ya maç sonu saldıran sarı-lacivertli futbolcu Aurelio'ya 2 maç ceza verdi. Kurul F.Bahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası da verdi. Beşiktaşlı Ricardinho da 1 maç ceza aldı...
Kaynak : DHA
Geçmiş osun...
bi de bizi engelliyorlar diyorlardi bi mac ceza almislar sadece ustelik zicoya da sadece bi mac...
Bu demek oluyor Trabzon maçı seyircisiz Fenerbahçe kendini yaktı.
Trabzon gibi zor bir maçı seyircisiz oynayacağız çok kötü oldu. Ayrıca Aurelio Beşiktaş maçında yok bu da demektir ki Deniz'e kaldık. Yine saç baş yolacağız.
Okadar anormal değil..
Cezalar zaten yerinde olmuş Beşiktaş maçında Teknik direktör´süz oynayacağız Bence Bu durumda Beşiktaş´dan puan almamız Mümkün değil.
Zico olsada olmasada bişi farketmez.Önemli olan Aurelio bence
Is futbolculara kaldi. Trabzonspor macinda seyircisiz olmalari iyi olmadi, cunku o mac icin isten bi gun izin almistim. Neyse gine biraz indirim yaparlar Aziz bey'e
rico ya verilen ceza haksız...hem ben daha fazla bekliyordum ama....bunada şükür :cool: :cool:
Arkası var bunun; daha Denizli maçının cezası gelecek..
Zico'ya verilen ceza iyi olmuş keşke daha fazla verselerdi.
ben bu habere sporx.com da baktım rico ya ceza verilmemiş........sen...