:)
ikiside aynı mevkii
Birisi Forvet arkasıda oynayabiliyor ( FC )
Printable View
:)
ikiside aynı mevkii
Birisi Forvet arkasıda oynayabiliyor ( FC )
106 Futbolcu var 3. sezonun sonunda ve futbolcuları satamıyorum zamanında para verdiğim futbolcuları bedavaya bırakmak da işime gelmiyor aslında tüm türkiye'deki büyük takımların sorunu bu Alex beleş Transfer oldu, Song Beleş'e gitti, Richardino ve Delgado da kontrat yenilemeden beleş transfer oldu. Hatta iliç bile son anda kaldı o bile beleş gidiyordu :D Ne önerirsiniz? Genç takımlarla birlikte toplam 106 Futbolcum oldu (Maşallah tarla gibi Galatasarayın Altyapısı genç takımdan habire kaliteli birileri yükseliyor :D ) 20-25 Tanesini kiraya yolladım hala kadro Full. 3 Yılda Toplam 21 Oyuncu Transfer ettim sadece 5 kişi satabildim ki onlar da kötü futbolculardı.
Kac tane lig acili oyununda?
6 Lig + Türkiye 2A ve 2B
Beğenmediğin oyuncuları ''satılık listesi'' 'ne koyarsan muhakkak bir takım teklif yapacaktır.106 futbolcu demek:D
pilot takım al kadroya giremiyecek oyuncuları pilot takıma gönder hem oyuncunun tecrübesi artar hemde oyuncunun performansı diğer takımların dikkatini çeker... ayrıca satmak istediğin oyuncuyu satılık listesine koyarsan pilot takımdan gelir gelemez kesin satarsın...
Pilot takıma göndermekte çözüm olabilir..
transfer listesine koy klübün ihtiyacı yoq de. teklif gelecektir ki eğer gelmezse klüplere normal fiyatının altında fiyata öner
xabi alonso,diego ve felipe gabriyel
transfer listesine koy gereksiz oyuncu de ucuz miktar belirle oyuncusuna göre ondan sonra teklif gelir
Satmak istediğin oyuncuları transfer listesine koy ve istenilen ücreti değerinden biraz daha düşür...
arkadaslar ve abiler
fm 2006 da ilk sezondan sonra tuncayi 30 anelkayi 20 sikinci sezon sonunda sezeri 25 kemali 10 milyon paunda satmisken 2007 de ne kadar basarili oyncularim olursa olsun satamiyorum iyi fiata bunun varmi bi cozumu
tesekkurler
arkadaslar benim oyuncu satamam sorunum biraz daha deisik
ben yuksek fiata iyi oyuncu satamiorum
fm 2006 da ilk sezondan sonra tuncayi 30 anelkayi 20 sikinci sezon sonunda sezeri 25 kemali 10 milyon paunda satmisken 2007 de ne kadar basarili oyncularim olursa olsun satamiyorum iyi fiata bunun varmi bi cozumu
tesekkurler
bilmiyorum 2007 daha gerçekçi daha çok pazarlık yapmaya çalışmalısın
3 mac I**uinta
İnegölspor-Caner Ağca.
Oyuncunun performansı çok iyi olması lazım ki o fiyatlara satabilesin...
Steward Downing...7 maç
bende hiç olmadı
Bende de hiç olmadı... Çok zor 5 maç üst üste...
2-3 maç gördümde 5 maç üst üste oynuyanı görmedim.Steven Downing oynamış bak 7 maç;)
ben manchester dayken giggs 5 mac oynamıstı ust uste 10...
Yanlış anlaşılmasın ama ben buradaki mesajların hiç birisine inanmıyorum.
çünkü resim olmadığı zaman şüpheli oluyor.
5 maç değil ama torres chelsea'de 3 maç üstüste 10 aldı
Benjamin Lauth'u nasıl satabilirim?
Saol'un arkadaşlar dün transfer'in bitimine iki gün kala Lincoln'ü 15M + 40 Maç oynadıktan sonra 10M daha ve bir dahaki satıştan %50 Pay ile, Ewerthon'u 10M + 50 Gol attıktan sonra 10M + %50 Satma payına Atletico Madrit'e Sattım Recoba'ya da 2,5 M aldım promosyon hesabı ucuza verdim :D;
Satış yapmanın sırrını öğrendim yüksek ücretle satmak istediğiniz oyuncuyu satılık listesine koyun ama anahtar oyuncunuz olarak ayarlayın. o zaman fazla para veriyorlar kulübün ihtiyacı yok olanlara çok az ödüyorlar. Şu anda Mondragon'un da Türk olmasıyla sadece 2 yabancı ile girdim sezona iliç ve Tomas hadi bakalım hayırlısı. :)
Carlos Elias-2 mac
Bence Adriano ve Zlatan Ibrahimovic'le Internazionale...
Ya sizce ?
ronaldinho-eto'o------->barcelona
sergio aguero arkadasim bisey soracam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
premier lig simgelerini nereden indirebilirim