premier lig sana yakışır abi
Printable View
premier lig sana yakışır abi
Swensea hımm:Dgüzel takım
Swensea Championship'te mi yoksa League One!da mı oynuyor? Yoksa League Two mu?
premiership yolunda başarılar dilerim inşallah gidersin ama oyun çok yavaş olucak gibi gözüküyo
Takim Sweansea olmus demek.:)Hayirli olsun diyorum Serhat abi
bekliyoruz....
İlk 2 hazırlık maçımı yaptım gayet iyi sonuçlar aldım bu arada henüz transfer yapamadım fakat 2 oyuncu kiralamayı başardım :)
İşte maçlar...
http://img160.imageshack.us/img160/4919/1hazrlkoa6.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/272/2hazrlkmn6.jpg
İki maçımdada rakibime oyun oynatmadım bu arada ilk rakibim İskoçya 1.Ligi 2.rakibim İskoçya 3.Ligi takımıydı.İlk maçtan pek umutlu olmamama rağmen galip ayrıldım rakibe sadece bir pozisyon verdim ikinci maçı zaten konuşmaya gerek yok resim herşeyi açıklıyor :D
Trundle ve Abbott nasıl iyiler mi? Bize özelliklerinden bahseder misin?
Valla Trundle son 3-4 sezondur performansının zirvesinde bir forvet 2.6 £ Bir degeri var bence Premier Ligde ortalarda oynayabilecek takımlarda banko oynar zaten kulübünde favori kişilerinden biri...Abbott'a gelince standart bir forvet Trundle'nin aksine Premier Ligde oynayacak kalitede bir isim degil.Yanlız şunuda eklemek istiyorum Trundle'yi TSL'ye getirin pişman olmazsınız her sezon 2-25 gol atar...:)
Sağol bu bilgileri aktardığın için.TSL'ye değilde BundesLiga'ya getiririm belki..Bende senin gibi işsiz başladım ve Stuttgart teklif yaptı.Ordayım şuanda Ocak ayında mutlaka getircem Trundle'yi;)
guzel bı karıyer olck gıbı devamını beklıoruz:)
Guzel bi baslangic yapmissin Serhat Abi bekliyorum devamini:)
Arkadaşlar kusura bakmayın FM yine yapacagını yaptı oyunu oynuyordum fakat kaydedip çıkim dedim ve dondu bundan önceki bir oyunumdada aynı şey olmuş ve oyun çalışmamıştı bu oyunda artık çalışmıyor şuan oyunu silip tekrar yüklüyorum inşallah başka kariyerlerde buluşuruz :)
burdan devam edersin abi üzülme başlığı değiştirirsin olur biter
kotu olmus bea
Hadi ya. Bu arada Stuttgart'ı iyi bulmuş arkadaş.
Hadi Serhat bişeyler ekle artık:)
abi bir açıklama yap bekliyoruz...
Evet..........
Sağlık olsun:)Ama sen diğer kariyerinde yine işsiz başla.Böyle daha zevkli...