Bu takımın kaptanı kesinlikle Gattuso olmalı :)
Printable View
Bu takımın kaptanı kesinlikle Gattuso olmalı :)
yav herkez bişiler diyoda peki maçlardan bir örnek versene bize.
Defans'a Puyol'un yerien Servet Çetin'i öneririm :n:
Hasan yakışmamış o kadroya :D
Lugano we Serwet
daa ii yakısırdı bu piskopatLarın arasına
İşte size ole bir takım
Teknik adam :Jose morınho
Gk:Kahn
DL:Ümit özat
DR:Puyol
DC:Alpay
DC:Marco Materazzi
ML:Gabriel Heinze
MR:Gattuso
MC:Totti
MC:Vieira
FC:Rooney
FC:Anelka
İste bu takıma karsı faul yapmak bıras ister......
O defansta Alpay'ın ne işi var?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gattuso-Roy Keane-Paul Gascoigne-Cantona.
aman allahım ınanamıyorum biri anelkaya agressıf demış adamın kafasına ucan tekme atsana kalkıp bişey demek hiç bir müdahale sonrası hakeme ititraz etmeyen karşı oyuncuyla münakaşa etmeyen adam anelka ömrümde onun gibi centinmen oyuncu görmedim adam agressif demiş kesin fenerbahçelidir aman allahım
biride alpayın ne işi var demiş ya alpay değilmi beckham penaltı kaçırdı diye üzerine yürüyen adam kaçırmış işte daha ne istiyorsun be adam :D sonra isviçre maçında necatinin penaltısını yiyen kalecinin üzerine yüyüyor nasıl geçirdik gibilerinden :D manyak anasını satayım istiklal marşını söyleyişi yeter ha bu arada çogunuz bilmediğinizden yazmamışsınız belkide son yılların en agressif adamı blackburn lu savage ali tandoğanda sinirlerine hiç hakim olamıyor adam ya :D deli ibrahimin elmacık kemiğini kırmıştı bir kafada ufak tefek ama çok etkili :D agressifler kadrosuna ümit özatıda eklemiş anelka agressif diyen adam inan içimden sana demediğim kalmadı dostum madem anlamıyorsun neden atıyorsun be adam ayrıca ivan gabriel heınze ml oynamaz öğrende gel
dunyanin en agresif ve sert oyuncusu ben thatchermis goal dergisinde birinci olmustu :D adam surekli birilerinin ayagini kiriyor su anda bile kirmizi kart cezalisi...
bu takım biraz saatli bomba gibi ama bence mücadele acısından üst düzey bir takım görüntüsü var...tabi içlerinden biri fitili yanlış ateşlemediği sürece iş yapar :)
Valla emre aşık unutulmuş heralde ama maç esnasında bağsur ameliyatı ihtiyacı olan oyuncular için süper bir fırsat olur emrenin oynaması...bkz.nobre...
Bu takımdan Amerikan Futbolu şampiyonu olursun . :)
Garanti kart rekorlarını bir daha ulasılmayacak derecede bir ustunlukle devirir :)
allah rizasi icin beckham avatarli kendince bir takim cikaran arkadas anelkanin agressifligini bana bir aciklasin ve umit ozatin agressifligini tamam anladik fenerbahcelisinde bu kadar mi olunur be arkadas
youtube bulamadım anelka lıverpool dan kavga ettigi için ve madrıd dende raul'le kavga ettigi için ayrıldı anelkanın hayatını oku ole gel....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
youtube bulamadım anelka lıverpool dan kavga ettigi için ve madrıd dende raul'le kavga ettigi için ayrıldı anelkanın hayatını oku ole gel....
çok iyi kadro aslında...hele gattuso yokmu adam psikopat gibi yauw...onu görünce twde korkuorum
En Önemli İsim BAKİ MERCİMEK
Kral takım olmuş hakkaten
güzel bence de :D
bir numara ismail gulduren onu dfegilde umit ozati koymus bazilari ben mac icinde ki olaylari diyorum sahsen anelka kadar sakin hic hakeme rakibine itiraz eden adam gormedim hatta sinirlendigini guldugunu bile gormedim adamin tam bir buz adam saha icinde adamin kafasina tekme atsaniz kalkipta size bagrinmaz hasan sas gibi futbol hayatini ve futbolunu hic sevmem takdirde etmem ama saha icindeki davranislari son derece profesyonaldir ve cok kalitelidir
1-Orkun Uşak
2-Ali Tandoğan 5-Emre Aşık 3-Diego Lugano 3-İsmail Güldüren
6-Stephane Appiah 8-Ayman Abedelaziz
11- Hasan Şaş 7-Tuncay Şanlı
10- Ceyhun Eriş
9-Victor Agali
bu nasıl arkadaşlar T.D kesinlikle açık ara YILMAZ VURAL
Başkanları da olsa olsa Aziz Yıldırım olur.
Ümit Özat'ta yedekler arasında sanırım :D
Servet de Lugano'nun yedeği, olabilir;)
Kadro güzel ortalama 1,4 ortalama ile bitirirler (Kırmızı kart tabii ki:D)
oooooooo kerlon suz ve jose sosa sız agresifler takımı olur mu:D bir de ale siz:D
kick boksçu ibrahim toraman nerde galiba seçmelere katılmamış
Samuel Johnson nerde? Geçmiş yıllarda birçok kemik kırmıştır kendisi. :D