juventusla oynarken pilot kulübüm olan sienaya maçı satmıştım
Printable View
juventusla oynarken pilot kulübüm olan sienaya maçı satmıştım
durumum kritik degilse fenere yenilirim:D:D:D
Banada öyle birşey olsaydı bende maçı satardım.Mesela Kayserisporun başındayım.Son hafta Galatasarayla yapıyoruz ve şampiyonluğa oynuyor Galatasaray bende UEFA garanti satardım ama hiç başıma gelmedi.Eskiden hile yapardım şimdi asla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben Galatasaraylıyım bu arada
çok isterim böyle bir şey yapmayı.en kötü kadromu sürerim sahaya ama yinede yenemezler.bazen tam kadro çıkarırım kendi takımım yerine karşı takımı tutarım tabi çok nadir oluyo bu olaylar
ben çok yaptım yapmayada devam edecem bi keresinden 3.luk için beşiktaşla fenerbahçe çekişiyodu fb berabere kaldı bende derrby olmasına ragman bilerek ve istetyerek beşiktaşa yenilidm
:d
Hiç yapmadım. Yapamamda gönlüm el vermez. Elin takımından banane. Hatta ligden düşmesi daha iyi onda ki iyi oyuncuları daha rahat alabilirim. :) Her maça acımadan çıkar kazanmaya çalışırım.
sike bizi bozar :)
Sık Sık Yapıyorum. Özellikle Düşecek takımda ilgilendiğim oyuncu varsa hiç düşünmem. :)
Sadece bir kere yaptım,Altay son hafta bana yenilse küme düşüyordu bende acıyıp hiç oynatmadığım adamlar ile sahaya çıktım 3-0 yenildim ve kümede kaldılar :D
2.lige Elazığspor düşmüştü :D
hayr yapmadım... ama isterdim:)
sahaneymis abi fikirler :)
ArkadaŞlar Bende FenerbehÇe İle Oynuyordum ŞampİyonluĞum Garantİydİ Galatasaray Zor Durumdaydi Bende Antalyay Bİlerek Yeneldİm Galatasaray KÜme DÜŞtÜÜÜÜ