yanlış anlaşılma olmasın ...
Quote:
Originally Posted by JunK
ellerine saglık cronaldo (ben bir CİMBOM'luyum) anket manyaQ olmuş...anket ortada en iyi alt yapı sıralanıyor... fenerin de bunların arasında olacak hali yok yani
bortecine kardeşimin imzası dikkatimi çekti 6-0 lık skorun onlara ne kazan dırdıgını soruyorum bir de 5-1'lik macı hatırlayın biz bu macla türk takımları için önemli olan türkiye Kupasını aldık siz ise sadece 3 puan ne anlamı var yani böyle basit bir olayı her gittigin yere götürüyorsun...
Arkadaşım kusura bakma yarası olan gocunur ve lütfen forumda bişey tartışıyoruz olayı takım kavgasına muhabbetine dönüştürmenin anlamı yok ayrıca ben dikkat edersen Fenerbahçe de konulsun demedim. Dikkat edersen diyorum ki Galatasaray yazılıp da bir Santos var Corinthians var nerden baksanız 10 - 15 tane oyuncu var bunlarda olayı daha fazla büyütmeyelim ... Düşüncemi tekrar etmek istedim ...
bunu okuyalım konuyu fazla uzatmayalım arkadaşlarım(tartışma değil paylaşım)lütfen ..
Ya arkadaş !
Quote:
Originally Posted by SuLLeY
Ayıptır Günahtır arkadaşım. Eğer ciddi bir oylama olacaksa bu Galatasarayı oradan çıkarman gerekir. Dünyadaki en iyi Altyapı AFC AJAX Amsterdam kulübündedir. Ve dürüst olmak gerekirse Türkiyede de Trabzonspor var...
Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Ben döneyim mesela BORTECİNE Ben türkiyedeki en iyi altyapının GS oldugunu örnekleri ile sana sundum ama sen kabul edip edmemekde serbesttin arkadasım benim dedigimi kabul ed die kafana silah dayayacak degilim.Bi daha hatırlatayım sana Türkiyedeki en iyi altyapı diyorum
2 Anket "En iyi altyapı hangi takımın?" diyor aynen yazdım o zaman sizce tarafsızca Galatasaray ilk 5'te yer alabilir mi ? Ve foruma bakın bakalım ben Türkiye'nin en iyi altyapısı Fenerbahçe'de yada Galatasary'ınki değil diye bişey demiş miyim ?
Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
Dünyada zaten en iyi altyapının AJAX'da oldugunu kabul edmeyen kisinin ben aklından zorunun oldugunu düsünürüm.[/B]
3 ben de zaten ankette ajax'a oy verdim ve burada gözüken adaylarda Ajax gibi gözüküyor .
Quote:
Originally Posted by ozzy
Ajax Amsterdam tabiki.gelecek senelerde en iyi altyapı fenerbahçede olacak.hollandalı altyapı antrenörüne güveniyoruz
Sana da katılıyorum arkadaşım ileride daha da açıklayacağım .
Türk Dil Kurumu'ndan aynen alıyorum bakın ne demekmiş altyapı
altyapı : Bir yerleşim yeri veya bir yapı için gerekli olan yol, kanalizasyon, su, elektrik vb. tesisatın tümü.
[ bazı arkadaşlar sadece iyi genç yetenekler bulundurmakla iyi bir altyapı olacağını sanıyorlar fakat tanımdan bakarsak stat antrenman olanakları hocalar da önemliymiş değil mi ???
Quote:
Originally Posted by hezzo
beyler sanırım bitek avrupayı kastediyosunuz bi santosla yada cruzeiroyla oyuna baslayın sonra yorumlarınızı bekiyorum karsılastırılamaz bile.......:)
sana da katılıyorum .
Quote:
Originally Posted by jas_rich_23
kesinlikle tr de en iyi alt yapıya sahip takım GS ben bi Fb li olarak bunu sölüorumm
Arkadaşım sen de heralde kahramanlık yapmak istemişsin ama kusura bakma olmadı takımını ve gerçekleri takip et öyle yorum yap .
Quote:
Originally Posted by cronaldo
buda size kapak olsun :D
Arkadaşım resme bak kapak nasıl oluyormuş öğren ...
http://img334.imageshack.us/my.php?i...60114023jr.jpg
bu resmin alt bölümüne bakalım habere ...
Alın koçum biraz gazete okuyun ... hangisinin kapak olduğuna arkadaşlar karar versin bu arada ...
Arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın ben sadece görüşümü paylaşıyorum şüphesi olan varsa konuşabiliriz ...