4 büyüklerde sadece Fenerbahçe nin kalesini bir Türk oyuncunun korumasıda bunun bir göstergesi...
Printable View
4 büyüklerde sadece Fenerbahçe nin kalesini bir Türk oyuncunun korumasıda bunun bir göstergesi...
alakası yok bence şimdi galatasaray veya beşiktas veya trabzon veya herhangi bir anadolu takımında kalede turk olmadıgı için orada iyi kaleci çıkamaz mı?
bortecine kardes bir sorum var sana
bortecine kardes bu neye dayanarak söylen di acaba:cool:Quote:
Originally Posted by bortecine
galatasarayda fevzi ile aykut'un nesi var sorması ayıp???
Uyarı: Mesajlarınızı ardarda değil tek bir mesaj altında toplayarak yazın. by Vieri
bu mukemmel kaleci turkiyeden cikmaz ama volkan babacan ii kaleci olabilir
+1........Quote:
Originally Posted by semih5
aykut eğer mondi'nin arkasında beklemekten kurtulursa cimbom'u ve amilli takımı sırtlar
bence gelecegin kalecisi volkan babacan en gec bes sene sonra mükemmel olup herkes tarafından da duyulacak petr chech de benim bir numaram
bende ondan bi kıvılcım bekliyorum u-17 de çok başarılıydı. bi de fenerin alt yapı sorumlusu Joop Lensen çok ii bi ant. bu volkan için büyük şans
aykut u biliyorum ama o kadar da genç değil volkan daha 18 inde değil ama uluslararası pekçok maçı var.bende ümitliyim ondan...
bence geleceğin kalecisi daniel pancu olur arkadaşlar...
helal bende öyle düşünüyorum hatta avrupada oynayacak kaleci türkiyeden çıkmaz bırak kaleciyi biz avrupaya oyuncu gönderemiyoruzQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
bn volkan babacan diyorum gelecekte bnce aynen bi buffon veya kahn gibi olacağına ve büyük bi paraya fener den ( eğer fener güvenip oynatırsa ) avrupa nın çok büyük bir takımına gideceğine eminim ( Galatasaray lı olmama rağmen )
Fevzi Elmas'ı bir kaç Ümit Milli maçta izlemiştim. Bir kalecide ne ararsan bu adamda var, gibi oynamıştı.
Hele bir Fransa maçında rakip forvetin altıpastan abandığı bir topu doksandan tokatlayışı vardı, bir hafta gözümün önünden gitmedi.
Ama akibeti ne olur derseniz, Galatasaray Mondragon gitse bile yeni bir yabancı kaleci alır gibime geliyor.
Ben bir Del Bosque'yi gördüm, biri yabancı iki kaleci dururken gencecik üçüncü kaleciye şans veren.
bence aralarında aykut erçetin en iyisi
bence 3 büyüklerin kalesini yerli kalecilere teslim etse çok daha iyi kaleciler çıkar...
Kesinlikle öle.Ya yabancılarla nereye kadar FENERBAHCE bu konuda bence en akıllısını en mantıklısını yapıyor hani diorlar ya 10-15 yıl milli takımın kalecisi Fenerden cıkar die aynen öle walla.Quote:
Originally Posted by hucar17
Valla haklısın ve Ramazan maçlarda iyi oynuyordu.Del Bosque gitti Ramazan silindi.Bizim kaleci çıkarmamız çok zor.Quote:
Originally Posted by meddah
Aykut Erçetin bana göre büyük ilerleme kaydedecek,tabi şans verilirse.
Abi ÖMER in ankette ne işi war ya anlayamadım adam 30'una geldi Gelecegin BUFFON'u KAHN'ı olsa kaç yazar.Yuhh diorum artık :D
abi naaptın valla ömer falan:)
volkan babacan olacak.rüştü gidince yerine başka kaleci alınmayacakmış.volkan babacan 3. kaleci olacak.bikaç sene sonra da kaleyi devralır...
Volkan Babacan'ı birkaç kere ben de izledim gerçekten iyi bir kaleci.Quote:
Originally Posted by hucar17
aykut mondiden sonra kaleyi alır bence(tabi beklemekten sıkılıp gitmezse)
volkan babacan a gelince iyi bir kaleci olabilir ama daum oynatmaz onu bence
Volkan Babacan'ın 17 yaş altı milli takımda çok maçını izledim.İyi bir kaleci olacak gibi.Başarılı maçlar çıkarıyor.Umarım Rüştü'den de iyi olur :)
Ama geleceğin Buffon'u Kahn'ı olacak yegane adam Rüştü idi.Maalesef hem kendi kararları hemde yönetim hataları yüzünden eski günlerini bile aratır hale geldi.
Ömer Çatkiç seçeneklerden çıkarıldı. Adam 32 yaşında.. Başlıktaki Buffon'dan da 5 yaş büyük..
Tek Kelimeyle Volkan Babacam
1-)volkan babacan iki kelime:D
2-)volkan babcanı ben seyretömedim yorum yapamam
3-)yanlıs yazmıssın volkan babacam diil:)