oyunun en büyük hatası değilde bir kaç hata yazacam
---- Bazen bir oyuncu direk sinirlenip tekme atıyor ve kırmızı yiyor
---- Abartılı sakatlıklar
---- kalecinin topu almayıp karşı forvetin topu vermesini beklemesi
İŞTE BUNLARA SİNİR OLUYORUM.....
Printable View
oyunun en büyük hatası değilde bir kaç hata yazacam
---- Bazen bir oyuncu direk sinirlenip tekme atıyor ve kırmızı yiyor
---- Abartılı sakatlıklar
---- kalecinin topu almayıp karşı forvetin topu vermesini beklemesi
İŞTE BUNLARA SİNİR OLUYORUM.....
sakatlıklar ve kart cezaları gerçekdende abartılı...
maç içindede kalecinin çıkışlarda topa dik olarak değil paralel olarak açılması ve sürekli yanından gol yemesi...
aslında dik olarak açılsa oyuncunun becerisine göre aşırtma goller olabilir ama yok yep yandan...
en büyük sorun sakatlıklar ve kartlar top kapmayı hafif yapsam bile en az 3-4 sarı kart oluyor en önemlileri
MADEM TÜRK'SÜN GÖSTERDE ÜRKSÜN :D :D
arkadaslar sakatliklar neden bukadarr fazla deli olcam artik bide oyundaki habeler hep ayni
38 haftalık bir periyotta...
* Kaleci sürekli buz pateni yapıyor... Rakipler 10tane beleş gol atıyo...
* 17yaşında adam ya 50m gol atıyo...ya da 6kişiy çalımlıyo
* Sürekli 90+ da gol oluyo...Sürekli Maçı son 15dk ceviriyo rakip takım...
* 22Kişilik kadronuN 12si sakatlanıyo sürekli...
Sakatlıklar
Birde Yıldız oyuncular Küçük takımlara gelmiyor.Ama gerçek hayatta görüyoruz.Fener Kezman'ı aldı.R.Carlos'u aldı.Galatasaray Lincoln'ü aldı.Juninho'yla anlaşmıştı son anda vazgeçildi.Oyunda Klüp kabul etse bile oyuncu hayatta gelmiyor.
Herkes bir sürü sıralamış zaten...
En büyük hatalardan biriside oyuncu fiyatları. G.Birliği, V.Manisa vb takımlardan iyi oyuncu alabilmek için en az 7-8 milyun euro bonservis vermemiz gerekiyor. Bu çok saçma. Alt liglerde de aynı şey var. Bir kulüp ekonomileri çok saçma. Bende erciyes 2. lige düştü 10 milyon euro transfer yaptı tekrar çıktı 21 milyon euroluk transfer yaptı. Erciyesin ne gezer o kadar parası.
AYNI SEKILDE KATILIYORUM VE KALECI OLAYINA COK GICIK OLUYORUM GIDECEK OLDURECEGIM BIRINI YA SANKI ADAM OLECEK KADAR YORULMUS BENIM OYUNCUM KOSUYOR TAOPU VERIYOR HADI TAMAM YETMIYOR BIR DE TAA ELINE VERIYOR ADAMIM TOPA EN AZ 2 EN FAZLA 3 KERE VURUYOR ZAMAN KAYBI YAA SAKATLIKLAR ADAM BIR GIDIYOR EN AZ 2 HAFTA ILE 2 AY ARASI