Alonso yüzünden, duble gitti.. Neyse, Hamilton kazanmasına çok sevindim.. :)
Printable View
Yarışı izleyemedim ama olaylı bir yarış olmuş galiba kimi ve massa pitstop u çok kötü olmuş.
Massa yarıştan ihraç edildi ayrıca. Hamilton ilk yarışını kazandı tebrikler.
Hamilton´un 1.olmasini istiyordum ve oldu da.Müthis biri bu ya :)
Yaris baya zevkliydi,hersey vardi icinde :)
Müthiş bir yarışdı. Desteklediğim Hamilton kazandı alonso da beklenmeyecek hatalar yaptı.
Hamilton çoştu yahu süper başladı bu sene F1 e...:) McLaren heralde uzun süredir bu kadar huzurlu olmamıştı...
Puan Durumunda Hamilton ve Alonso ilk 2'yi kapmışlar.
http://img157.imageshack.us/img157/2498/bbwz7.jpg
İki sezondur Alonso'yu tutuyordum. Bu yıl Massa'yı tutuyorum. Ama arada ki puan farkı açıldı. Massa'ya acil bir birncilik lazım. Dünkü kaza gerçekten kötü oldu ayağı kırılmış.
Eğer dünkü yarışta anormaL şeyLer oLmasaydı Ferrari çok rahat dubLe yapıcaktı.Ama güvenLik aracı,kazadır derken ve Massanın diskaLifiye oLması işLeri bitirdi.Ferrari nin bundan sonra işi çok zor.Massa da bu taLihsizLik Kimi de bu şansızLık oLdukça bir şey oLacağı yok bu sezon.
Diyorlarki Hamilton kara büyü yaptırmış, yarışı birbirine katmış ama kendisi hiç bir olaya bulaşmamış :)
Şaka bir yana Hamilton'ı tebrik etmek lazım, tüm kaosa rağmen kontrolü bir an olsun kaybetmedi. F1 dünyası böyle bir pilot kazandığı için mutluyum.
Alonso "bir pazar günüde evde yatsak artık" dermiş gibi yarıştı. Sıfır konsantrasyon, sıfır hırs, sıfır çaba..
Ferrari'de değişen birşey yok, Massa tecrübesizlik desem uymayan dikkatsizlik desem yakışmayan bir hata yaptı. Kimi ise halen durgun, olaylara karışmasa da kötü bir yarış çıkardığı kesin.
Kubica'nın kazası dışında aklımda kalan en net şey ise Davidson'un oto sanayiye girer gibi pite girmesi oldu :) korna çalıp ustaları çağırmasa birde çay söylese tam olacaktı...
AkıLLarda kaLan bir güzeL harekette Takuma Sato`nun Alonso yu geçmesi idi.Bence süper bir piLotaj gösterdi orda Sato.
bence safety car da en azından 2 puan haketti bu yarışta...
hamilton ilerde schumacheri geçermi bilinmez ama en az senna ve hakkinen kadar biz mclaren taraftarlarının gönlünde bir yer edinecek..
ben nasıl kaçırdım bu yarışı ya(c)
benim favorim massaydı ama ...... bu yarısta yarıs dısı kaldı