Bnde Betisde transfere 200milyon dolar harcamama ragmen butcem 2010da 300milyon dolardı fm2005de :d
Printable View
Bnde Betisde transfere 200milyon dolar harcamama ragmen butcem 2010da 300milyon dolardı fm2005de :d
benim fenerbahcede 121MN$ kadar çıkmıştı...
benim bi kere canım sıkıldı.hileyle bi klubun parasını artırmak istedim.bir suru lig sectim.toplam para 900 milyon dolar falan olmustu.ama tabikide hileyle.hileyi cocukların uzanamayacagı yere koyun:D:D:D:D
bjkl ile 125 mn transfer dönemi zamanında 150 oluo...
bnm çelsi(yazılışı aklıma gelmedi) ile ikinci senemde 300 mn dolar.
3. sezon 230 m l$
256 milyon dolar...
tuncayda sağolsun çok katkı yaptı :)
Giriş: Jan 2006
--------------------------------------------------------------------------------
hilesiz fb ile 560 trilyon
salllamayın arkadaslar sozüm ozankoma
chelsea bile wermio okadar
bende at. madride 2.szon sonunda 68mndolar olmuştu
chelseayle 1.6trilyon pound 2020hilesiz
ben vestel manisa ile 12mn ytl den 70mn ytlye çıktım
chelsea ile 125 m€ 2.sezon
bende 182,3 € olmuştu chelsea da ilk başladığımda :D
bende chealse ye 900trilyon denge transfer parası 600 trilyon yaptım.5 oyuncu sattım we ronaldinho,henry,shevshenko,ballack,adriano,ibrahi moviç,eto'o yu aldım.(bunlar aklıma gelenler)we takımımda şimdi 48 oyuncu war.
gsle 150 kadar gelmiştım 2010 larda
abi hileli 2 milyar dolardı real betis ve manchester uniteddan bi oyuncu için her ay 64 milyon dolar geliyodu
galatasaray da 1 "MİLYAR" euro oldu:D tabi hileyle.Kayserispordan mehmet topuzu alırken ne de olsa para bol diye 100 mn euro vermiştim:Dkayseriyi de zengin etmiştim.Hacı yağı bol bulunca orasına burasına sürer hesabı:D:D
şu naki büçcem 215 MN beşiktaş'da
Ben 140 Trİlyon Oldum Oda Onu Bunu Sata Sata
bende cm01/02 MİLAN da 2milyar$ fm05/06 da BARCELONA ile 1.2milyar$ bütçem oldu.
33 milyon euro ikici yılım Fenerbahçe
ben besiktasta 70 m euro yaptım valla
vestel manisasporda 225 mn ytl ye ulaştım
1,257,000,000
Ben Juventustayken BtÜn Takimlari DolaŞip İyİ Futbolculari Lİsteye Eklİyodum SÖzleŞmesİnİn Bİtİmİne Alti Ay Kala Haber Gelİyodu Bende İmza Attirdan BeleŞe Kapiyodum Daha Sonra AldiĞim Futbolculari DİĞer KulÜplere Satiyodum BÖylelİkle Tarnsfer Param 980 Mİlyon Dolar OlmuŞtu
real madrid 489 milyon dolarr 5 sene boyunca tek tranfer yaptım
13 yılda hılesız 300 mılyon$
hileyle hiç zevki çıkmıyor
bak yalanım varsa allah belamı versin sana bi bütçe yıl 2008 chelsea dayım
zaten kaka adriano falan bende hatta ronaldinhoyu yedek bekletiyorum öyle bi kadrom var ve 675 trilyon bütçe vardı tamam kabul ediyorum hilenin kralı nı yaptım ama hile yapmakta bi yetenek işidir :)
fatih öksüz kardeşim öyle uğraşmana gerek yok geç new userden takımın başına yolla kendi takomına 0 euroya futbolcuyu sana sadece kontrat kalıyo onuda yap al sana transfer :)
ya hile ama bi yere kadar o zaman direk editordan ekle