sağolasın ama şuan milan ile adım adım şampiyonluğa koşuyorum. Gerçi Fener'de lider götürüyoya olsun. Ben mutluyum. İnşallah C.L.'de Fener ile eşleşirizde bunları elerim. :D :D
Printable View
sağolasın ama şuan milan ile adım adım şampiyonluğa koşuyorum. Gerçi Fener'de lider götürüyoya olsun. Ben mutluyum. İnşallah C.L.'de Fener ile eşleşirizde bunları elerim. :D :D
ya arkadaş sen demişsin devid satılmıyo diye oda birşey mi bendede inomotoyla iliç satılmıyo bi türlü gönderemiyorsun
ilk sezonun yarısındayım hiç oynatmadım deivid i satılık listesinde de var profil e bakıyorum kısa zamanda takımdan ayrılmak istiyor diyo ama kontrat iptal deyince de deivid kontratın sonlanmasını kabul etmiyor menajerinin böyle bi şey yapmasına şaşırdı diyo öldürcem ben bu adamı yaa:icon_evil:
Yok, aslında bana ilk önce uyarı verdiler. Fazla ceza veriyosun takımı kötü yönde etkiliyo diye bende takmadım. son kovulmadan önceki maçta kırmızı kart gören iki oyuncuma 2 şer hafta para kesme cezası verdim. sonrada yaptığımız uyarı dikkate almadınız diye beni kovdu. Ama ben kafama göre vermedim hep nedenleri vardı :D Mesela maçlarda kırmızı görünce oyuncular acaip sinir oluyom o sinirle 2 şer maç ceza kes. Antrenmana gelmio uyarı ver. Önemli bi maçta yenilince tüm takıma performansınız kötü die ceza kes vs vs :D
Biraz fazla kaçırmış olabilirim ama o kadar emeğim geçti. Ama Milan'da mutluyum. Bu arada eski takımım Fener CL'de Çeyrek Finale kalmış.