Evet bencede.Nedense BJK 2-3 senedir GS ile FB nin talip oldugu oyuncuları sırf rakiplerime kaptırmayım amacıyla aldı ve kadrosu çok şişti.Quote:
Originally Posted by ABOOO
Printable View
Evet bencede.Nedense BJK 2-3 senedir GS ile FB nin talip oldugu oyuncuları sırf rakiplerime kaptırmayım amacıyla aldı ve kadrosu çok şişti.Quote:
Originally Posted by ABOOO
bi ali gunes sonraa ibrahim toraman sonraa emre asık gibi futbolcuları aldılar fb den ve gs den . kendi transfer politikaları bile yokmus gibi gorunuyo..buyuklerin birbirlerinden futbolcu almaları bana hep yanlıs gelmistir zaten.
şu bursalılara burdan bir kez daha sesleniyorum beşiktaş ile ilgili yazı yazarken yazdıklarınıza dikkat edin dün yine biri başlık açmış başına bir gülümseme koymuş kardeşim amacınız nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz artık bu kadar sessiz kalmam ağzıma geleni yazarım
e söyle abi ağzına geleni tutan yok kimseyi.ama beşiktaşın şanssızlığı da var gerçekten.hataları da oldu tabiki hangi takımın olmadı ki yani?seneye bi bu kadar daha transfer yapıp hataya düşmezler eksik yerlere adam alırlarsa daha verimli olurlar.bu arada jun ve bobo iş yapcak benceçen azından bobo
yazınca da suçlu oluyoruz onun için yazmıyorum
Hersene bjk yerli yabancı futbolcuları toplarlar ve hersene büyük umutlarla lige başlar ve hersene büyük hüsran olur.İşte beşiktaş klasigi buna çözüm bulmaları lazım
toraman beşiktaş dışında bi g.antep te oynadı karıştırıyosun galba
Beşiktaşın kurtuluşu yönetim değişikliği ile olur.
Tiganadan umutluyum
yavaş yavaş işler yola giricek merak etmeyin