Boro küme küme taraftarlar isyan yönetim istifa
şaka bir yani dağatmışsın takımı resmen ama bende k.erciyesle öyle başladım sonra 6.oldum :)
Printable View
Boro küme küme taraftarlar isyan yönetim istifa
şaka bir yani dağatmışsın takımı resmen ama bende k.erciyesle öyle başladım sonra 6.oldum :)
1 galibiyette iyidir :D
Çağrı hakkaten çok kötü gidiyorsun.
Forvet almanı öneririm gol atamıyorsun çünkü.
Çağrıcığım ekonomik davran. Eğer Modric daha Dinamo'dan gitmemişse onu kesin al çok iyi iş yapar. Aynı zamanda bedavaya Felipe'yi Al-Sadd'tan bedavaya alabilirsin. Defansa Gökhan zan iyi bir takviye olur. Vyacheslav Hleb ve Mehmet Topuz da sağ kanat için alabileceğin en iyi alternatifler. Aynı zamanda Macar kaleci Gabor Kiraly'i alırsan sana faydası dokunur...
Bir de forvet tavsiyesi: Ya Tottenham'dan Mido, ya da Steffen Iversen. İkisi de hava toplarında çok etkili.
Tek rakibim Çağrı, sonunculuk için kıyasıya bir rekabet var.:zuhaha
sonunculuğu kimseye bırakmam :zuhaha
Çağrı abi çok kötü gidiyorsun. Artık bu gidişe dur deyiver de, biz de rahatlayalım.:)
Kesin sonraki kariyerde daha büyük takım almak için yapıyorsunuz. :p :zuhaha
Şaka bir yana kötü gidiyorsun.
kötü başlamışsın başarılar:)
arkadaşlar sen başarırsın sen yaparsın gibi sözler çağrı kardeşin daha büyük baskı altına girmesine neden oluyor kardeş ister baştan isterde sondan 1. ol hiç önemli deil sonuçta bu bir oyun ve amaç bu oyunda zevk almak
Çağrı abi sen işini bilirisin.Devre arasında bir iki transferle işleri düzeltirsin inşallah.Tüm TKL daki arkadaşlara başarılar.
http://img263.imageshack.us/img263/2...umu3qt0.th.jpg
Arkadaşlar ben aldım başımı gittim walla. hiç ekran görüntüsü koymadan bir başladım ki bıraktığım yerden itibaren sezonu bitirdim. ama hiç de iyi olmadı. çünkü gerçekten çok zorluklar çektim. transfer yapmaya kalktım ama yapamadım çünkü aylık maaşım bazı oyuncularım yüzünden yetmedi. onları satmaya çalıştım ama satamadım hiç bi kulüp istemedi. bu kadar zorluğun içinde de doğal olarak küme düştük. fakat sevindiğim bir kaç nokta var. o da büyük kulüplere kök söktürmemiz oldu. örneğin liverpool ve chelsea'yi devirdik. şampiyon arsenal'le deplasman berabere kaldık. aslında takım iyiydi ama işte elimizde olmayan sebeplerden bunlar oluştu. olsun ben bu oyundan bu kadar zevk alacağımı düşünmüyodum açıkçası. iyi ki de başlatmışım bu projeyi. 2. sezonda tüm menejr arkadaşlarıma ve bana başarılar diliyorum. hepimize kolay gelsin.