Geleceğin Türk yıldızların biri.
Printable View
Geleceğin Türk yıldızların biri.
İbrahim Akın Sergen gibi özel hayatını futbolunun önüe koyarsa kendi kaybeder ama çok büyük futbolcu olacağını düşünmüyorum
Bileklerine hakim bi topcu izlemesi zevk veriyor.Ama cok cok iyi topcu olurmu onu zaman gösterir...
Potansiyeli olan bir oyuncu... Ama konuşmak için daha erken...
"Playboy Arda" lakabını aldı bile şimdiden, "Paris Hilton yakışır sana" be Arda :) Çok yetenekli futbolcu gerçekten...
paris hilton senin kölen olsun bee...
Dünyada en beğendiğim sol açık... Onu izlemekten çok büyük keyif alıyorum.Keşke Fenerbahçe forması altında izleme imkanımız olsaydı
Galatasaray forması altında en çok izlemekten zevk aldığım futbolcudur. 2-3 seneye kalmaz futbol dünyasını sarsacak bir isim.
cok buyuk yetenek ancak tempolu oynamalı ve guzel hareketlerını skora yansıtmalı bunlarea yaparsa dunya onu konusur
Çok yetenekli umarım bu yeteneğini en iyi şekilde kullanır
hehe baki dumur olmuş :)
Gerçekten güzel bir klip olmuş izlemenizi tavsiye ediyorum..
YouTube - Arda Turan The MadBoy
Oyun içinde sürekli aktif halde görünmesi beni çok mutlu ediyor kontrataga çıkarken duraklaması beni sinir eden durumlardan biri :)
Nazar değiyor sanırım, başı beladan hiç kurtulmuyor...
çok hızlı yaşıyor
Arda Turan
Ali Sami Yen'de objektifler ilk kez onu yakaladığında Hagi'nin attığı gole yumruk kaldıran çocuktu. Manisaspor'dayken Galatasaray'a karşı yaptığı asistte gole sevinemeyen adam oldu. Aradan geçen iki yılda gönüllerdeki tahtta her gün biraz daha yükseliyor. "Senden daha fazla Galatasaraylı'yım diyenle uzun uzun konuşmamız gerekir" diyen Arda Turan'a biz kısaca Galatasaraylı diyoruz, siz isterseniz profesyonel deyin...
Galatasaray Dergisi Aralık Ayı Sayısındaki Arda Turan Röportajı ...
Umarım artık bazı cahiller Arda hakkında konuşurken bunları göz önüne alır..Transfere gelince iş kolpa basın ' Arda gece barda ' haberi çıkınca herkes inanıyor / inanmak istiyor..Quote:
Gerçekten gece hayatın var mı?
Özel hayatımda kız arkadaşımı alıp gezdirebilmeliyim. Ben gece kulübüne gidersem, her şeyi göze alıp gidiyorumdur. Zaten gece dışarı çıkıyorsam, Haldun Abi, Murat Abi, Adnan Abi bundan haberdardır. İzin günümde neden çıkmayayım? Saat 23’te benim fotoğrafım çekiliyor. Sonra deseler ki yapacakları haberde, “Arda 23’te kız arkadaşı ile yemekten çıktı”, zaten bir problem olmaz. Öyle demiyor ki, “Sabaha kadar kızlarla eğlendi” yazıyor fotoğrafın altına.
Çıkan haberlerden etkileniyor musun?
Yok, beni etkilemiyor. Ama insanlar etkileniyor. Bu yüzden insanlardan almamam gereken tepkileri alıyorum. Zemin bozuk, top zeminde sekip, dışarı çıkıyor. Adam yandan “Geceleri gezersen, böyle olur” diyor. Yok öyle bir şey, orada çim kalkmış, top o yüzden dışarı çıkıyor.
Hagi'nin golüne sevinen G.Saray'lı çocugumuz Arda Turan
http://img132.imageshack.us/img132/6593/arda1ew2.jpg
Bugün doğum günü 22 yasına girdi. İyiki doğdun Aslan.
Doğum günün kutlu olsun Arda Turan.
Arda Turan, Gerisi Yalan !
;;)
Allah Uzun Ve Sağlıklı Ömürler Versin
İyiki Doğdun Arda
Bugünlerde çok formsuz.
Herkezin doğumgnü bu günlere yahu :D öne lincoln sonra yani dün aydın yılmaz bugünde arda :)
Arda biraz koşsa çok faydalı olucak fakat en son sivas maçında çizgi üzerinden beklemekten başka birşey yapmadı.
En iyi TÜrk futbolcudan da öte bence:)
Bu cocuk ölümüne oynuyor helal olsun sana...
Hakkında kelimelerce. Sayfalarca yazı yazılacak futbolcu.Efsane olacaktır ! .. olmu$tur orası ayrı :)
En aslan Galatasaray'lı..
Genc yasında bu kadar sorumluluk alarak takımı sırtlamaktadır.
Dün o mactan sonraki roportajında $i$mi$ gozuyle kan ter icinde verdigi roportajda ozur diliyordu.Bırak sen ozur dileme arda. Digerleri senden ozur dilesin.
Oynadı oynamadı derken igneyle maca cıkıp - o mukemmel asisti yaparak bir kez daha gozumde buyumu$tur ARDA !
Bir gun yuvadan uçsan da bu taraftar seni unutmayacak...