ben fener deyim ilk senemde ligde üst üste 4 maç 1-1 berabere kaldım işin kötü yana her maçta öne geçtim ama hepsinde son 5 dakikada gol yedim galiba bu oyunda bir gariplik var çıldırdım yawwwwwww
Printable View
ben fener deyim ilk senemde ligde üst üste 4 maç 1-1 berabere kaldım işin kötü yana her maçta öne geçtim ama hepsinde son 5 dakikada gol yedim galiba bu oyunda bir gariplik var çıldırdım yawwwwwww
galatasaray fenerbahçe turkey cup final maçı hakem ali aydın fenerin uzatmalarda ofsaytten golünü vardi o maçta ne küfürler saydırmıştım hakeme :D:D:D en sinir olduğum maç oydu
şampiyonlar ligi finalinde man utda 3-1 öndeyken 84te muz şutla 35 yarddan defoe 90+3te de ruud atıp maçı uzatmaya götürmüşlerdi o an bayağı sinirlenmiştim ama 117de de mancini attı daha güzel oldu
fiorentina ile italya kupasıında final deydim. italyada final 2 maç üzerinden oynandığı için ilk maçta deplasmanda inter ile 4-4 erabere kalmıştım ikinci maçta evimde 2-1 maluptum ve artık son dakkalardı ama carew mutlak pozisyonu kaçırmıştı halbuki pazzini ye pas olarak çıkarsa gol olacağı kesindi o an oldukça sinir olmuştum...
çoğu zmn Gs ile oynarım TSLde bjk ile maçlarımın %90ı berabere bitiyor her maçı ayakta takip ediom
birde juve var ne zman eşlesek hiç 4-0 dan aşşasını hatırlamıyom bu juve beni ii etüt etmiş valla :S