Güzel bir karşılaşma olur inşallah.Bizlerde Tv'nin başında keyifle izleriz.Gb'nin böyle güzel bir organizasyona davet edilmeside güzel bir olay.
Printable View
Güzel bir karşılaşma olur inşallah.Bizlerde Tv'nin başında keyifle izleriz.Gb'nin böyle güzel bir organizasyona davet edilmeside güzel bir olay.
Arsenal Yedek Takımı - Gençlerbirliği. Arsenal gibi bir takım bu tip hazırlık maçlarına sezon içinde forma şansı bulamayan oyuncular için yapıyor. Bana göre Arsenal ana kadrosu ile çıkmayacaktır.
LA Galaxy-Chelsea maçınıda verecekmiş FOX..
Gençlerbirliği bu maçı alııır... Ciddiyim.. Lupoli'yi Bendtner'i falan izleriz inşallah..
Turkiyenin avrupada en basarili 4. klubu Genclerdir. Uefada 4.tura cikmistir. 100 yil boyunca cikamayanlar var .O yuzden arsenalle hazirlik maci yapmasinda cok tuhaflik yok.
Tüh be.. İnşallah ülkesinde iyi bir takıma gider. Oynayabileceği ve izleyebileceğimiz..
İlhan Cavcav işini biliyo.
güzel maç olacağı kesin...
arsenal ın genc yıldızları icin iyi fırsat walcott denılson djouru bu oyuncular yıldız adayı
Yedek takım ile Liverpool'a deplansmanda 6 attık bu sezon,içiniz rahat olsun,yedek as farketmez bu akşam 20:00'da Fox TV'yi açanlar gerçek futbol nedir görecekler
bence de arsenal bu maça yedeklerle çıkacaktır. Seyir zevki yüksek olur inşallah
Saatimde alarmı ayarladım.Bu maçı kaçırmayacağım.:D
Maç nerde oynanacak..
Bad Waltersdorf, Avusturya
Omerdinho yok ya genclerbirligi o yıl avrupada gayet basarılı idi hatta valenciaya köksöktürdüler dakii oyuna mista girene kadar...........
Ben maci canli izledim, gencler top felan oynamadi o macta. Hata üstüne hata yaptilar, valencia bircok pozisyonu degerlendiremedi
tamamda iyide oynadılar ama dedigim gibi mista girene kadar mista girince tek kaleye döndü oyun ama yine en iyi sekilde ülkemizi temsıl ettiler neyse bu aksamkı mac az kaldı
sandronun topu direkten döndü :( hadi bea yen gençler :D
45'te Van Persie attı 1-0 Arsenal öne geçti
Sandroyu cok begendım ya bu genclerde nick carle yokmuydu ne oldu ayrıca oyun denk gidiyor.....
yarın fotomaç'ın başlıgı:
Sandro Ada Yolcusu
arsene wenger g.birliğinde forma giyen sandroya hayran kaldı ve hemen alınmasını istedi..
bahse bile girerim...
Gençlerbirligi iyi oynuyor ama 2 kontradan golü yedi...............Oyuncu farkları meydana cıkıyor:):)
2-0 oldu Walcott.
maç 3-0 bitti.
İyi yinede 3-0 :D