ben uydudan izliorm NTV Sürekli şifreliye girio bıktım yaa TV8 öyle bişeyi yoktu inş. olmaz FOXta
Printable View
ben uydudan izliorm NTV Sürekli şifreliye girio bıktım yaa TV8 öyle bişeyi yoktu inş. olmaz FOXta
Star ve Ntv spikerleri çok iyi.Eskiden Güntekin Onay Çok güzel anlatıyordu.
bir ara Murat Kosova da futbol sunmuştu bence en iyisi Okay Karacan la o ikisi
Murat Kosova'nın ''İşte Premier Lig bu'' deyişi varki hala kulaklarımda iyi anlatır aslında.Bu sene Tugay'ın maçları verilmesin Emre ve Tuncay'ın maçları verilsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Ligi Ntv'de.Bugün yayınlanan Avrupa'dan Futbol adlı programda Okay Karacan söyledi
Kim suncak Fox"da acaba ? Ispanya liqi sanrm Ntvde olcak.Trtde olabilir Trt"de ii spikerler war aslnda.Hatrlayan warsa nihatli sociedad maclarini wermisti zamannda bn hatrliom :)
arkadaslar eğer değişmediyse fransa ligini kanal a veriyor ve business channel da hollanda ligi,ingiltere championship ve iskoçya ligini veriyor saygılarımla...
sport italia'da arjantin ligi,brezilya ligi,bazı championsip maçlarını veriyor.
Bu kadar ligi izliyoruz kendi ligimizi para vermeden izleyemiyoruz
Benim favori spikerlerim;Okay Karacan,Güntekin Onay,Fikret Engin,Ertem Şener ve Sabri Ugan'dır.İnşallah Fox ekranlarında da maçı bu spikerler kadar iyi anlatan spikerler anlatır.Yoksa maç çekilmez oluyor.
Kanal 1
8 Ağustos Çarşamba: Juventus, Napoli ve inter'in katılacağı Moretti Kupası.
14 Ağustos Salı: milan-Juventus.
15 Ağustos Çarşamba: B.Münih-milan.
19 Ağustos Pazar: Juventus, inter ve milan'ın katılacağı TIM Kupası.
21 Ağustos Salı: Barcelona-inter.
22 Ağustos Çarşamba: ingiltere-Almanya.
NTV almasın ya şifreye giriyor her maç adamın sinirini bozuyor izleyemiyorum maç e2 de öyle..
Valla NTV nin alması sorun olmuyo ben azeri kanallarından izliyorum maçları..
demek inter 13 gün içinde 5 kez hezimete uğrayacak
arkadaşlar bu akşam 21:30'da köln-bayern maçı var.kanal a'da.
münih izlemek güzel olurdu ama biim evdekiler dizi izleyecekmiş yahu :D
Köln 1-0 geriye düştüğü maçta Bayern'i 3-1 yendi.Ümit Özat'ı beğendim.Bu oyunla Bundesliga'ya yükselirler..
Barclays Premier League maçları fox taysa şifreye girer
Eğer uydunuz varsa Ntv kilitleniyosa gidin bir uyducuya bunu kildini açtırmak istiyorum deyin Hemen açıyolar...;)
Kendi Ligimiz haric tüm ligleri bedava izleyebiliyoruz... :)