Uydudaki iddia kanallarının bazıları bu tarz adı sanı duyulmamış; lakin liglerindeki banko takımların maçlarını verirlerdi. Oradan biliyorum Sheriff takımını.
Uydudaki iddia kanallarının bazıları bu tarz adı sanı duyulmamış; lakin liglerindeki banko takımların maçlarını verirlerdi. Oradan biliyorum Sheriff takımını.
Dorudur Abi ama ben yinede bu takımın Beşiktaş ile boy ölçüşceni sanmıyorum... Rahatça tur atlarız... Sizinde ztn uykunuz var büyük ihtimalle uzatmim ben... Umarım takımımız turu anlayan taraf olur...
bjk alırr
Bu türk takımLara karşı büyük takımLarLa oynuyormuş havası iLe hazırLanıp maça o şekiLde çıkarsanız zorLanma diye bişey oLmaz.Ama hafife aLıp aa bunLarda kim derseniz geçmişte tanık oLduğumuz faciaLar kaçınıLmaz oLur.Bu takımdan kat kat kaLiteLi oLsakta ciddiye aLmamız gerek rakibimizi.Ondan sonra zaten sahaya o hava iLe cıkarsak adamLarın yapacak bişeyi kaLmaz.
Beşiktaş turu çok rahat geçer.Bundan sonraki turuda geçip gruplara kalacağına inanıyorum.
Beşiktaş turu geçen takım olur tahminimce.Ertuğrul Sağlam hiç bir takımı hafife almaz...
Takımın başında Tigana olsaydı bir şey diyemezdim ama Beşiktaş Ertuğrul Sağlam ile çok rahat geçer turu...
bu tip takımlar genelde büyük takımlarla oynadığında doldurma toplarla oynar (örneğin tromso). yani defansın çok dikkatli olması lazım. ama ertuğrul hoca zaten gerekli uyarıları yapacaktır. ben yeneceğimize inanıyorum
Ertuğrul hoca takımı iyi hazırlayacaktır.İnşallah bir süpriz yaşamayız.
Beşiktaş da Ertuğrul Sağlam varken bunlara biraz zor takılır BJK.Bu sene galiba 3. tur da BJK ye kolay Fener e zor rkip gelicek o zaman BJK ye gruplarda başarılar Fener'i de bizim yanımıza UEFA ya davet ediyoruz.
Bende iddiadan biliyorum bu takımı,Beşiktaş hafife alırsa bu takımın sürpriz yapmayacağına kimse garanti veremez..Lütfen futbolu ciddi oynayalım..Başarılar Beşiktaş..
Eleyelim bir zahmet.
mutlaka yenecektir beşiktaş.kolay lokma gelir.ama elenirsede sanırım bi yonetım değişikliğine giderler..
BJk mutlak favori ama nolursa olsn küçümsemek iyi degil
Besıktasa basarılar Cok zor bier mac olucak bunu da herkez görcek
Beşiktaş'a başarılar dilerim, turu geçecektir:);;)
Arkadaşlar küçümsemek söz konusu bile olmayacaktır.Çünkü Ertuğrul hoca bu işi ciddiye alan bir hoca.
varsin biz taraftar olarak rakibi kucumseyelim onemli olan teknik heyetin ve futbolcularin kucumsemesidir
Basarilar Besiktaskim bu kotu gunlerde bizleri aydinlatman dilegi ile
:0:
Beyler Maç 1 Ağustos Çarşamba İnönü de.....Saat Belli Değil...:)
Sürpriz her zaman,dünyanın her yerinde vardır tabi ki...
Ama Beşiktaş Sheriff karşısında İnönü'de turu alır...
şifrelimi maç yine???
Evet ya maç şifrelimi olcak ya da normal yayınsa hangi kanalda..???
Maç D Spor da Galiba.....
Kartal 'sezonu' açıyor
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında bugün Moldova'nın FC Sheriff Tiraspol takımını konuk edecek. Saat 21.00'de başlayacak mücadele D-Smart'tan yayınlanacak.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 02:04 TSİ 1 Ağustos 2007 Çarşamba
Beşiktaş bu sezonun ilk resmi maçına, bugün Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nın FC Sheriff Tiraspol takımı karşısında çıkacak.
BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maç D-Smart'tan naklen yayınlanacak. Taraftarının desteğini arkasına alacak olan Beşiktaş, 8 Ağustos'ta Moldova'da oynanacak rövanş karşılaşması için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefleyecek.
Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Peter Sippel yönetecek. Mücadelede Sippel'in yardımcılıklarını Peter Henes ve Walter Hofmann yapacak. Maçın 4. hakemi ise Michael Kempter.
Yeni transferler Cisse, Tello, Rüştü ve Mehmet Yozgatlı, görev verilmesi halinde ilk kez resmi bir müsabakada siyah-beyazlı formayı giyecek.
MUHTEMEL İLK 11
Hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 18 kişilik maç kadrosunu açıkladı.
Sakatlıkları devam eden Gökhan Zan, Murat Şahin ve Mehmet Sedef'in yanısıra Gökhan Güleç, Mustafa Doğan ve Fahri Tatan yer almadığı kadroda şu isimler var:
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Tello, Ali Tandoğan, Aydın Karabulut, Baki Mercimek, Batuhan Karadeniz, Bobo, Delgado, Cisse, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, Mehmet Yozgatlı, Ricardinho.
Beşiktaş'ın maça şu 11 ile çıkması bekleniyor: Rüştü, İ. Üzülmez, Koray, İ. Toraman, Serdar, Tello, Cisse, Ali Tandoğan (Mehmet Yozgatlı), Delgado, Ricardinho ve Bobo.
Beşiktaş 3-0 veya 2-1 lik skorla alır tahminim
Bugun TV'de ilk 11'de Serdar Ozkan ve Ibrahim Kas isimleri geciyordu. Iyi olur cidden.
O degil de, "Yeter cektigim" diye protesto olarak kombine almadim, "Aaaa fiyatlara bak" diye bu maca da bilet almadim, "3-4 Avrupa maci icin D-Smart mi alinir, giderim o maclara" diye D-Smart da alinmadi eve. Nasil izleyecegim bilemiyorum.
Arkadaslar eger ilk onbirde ibrahim kac ve serdarı oynatyırsa demekki besıktas rakibini kücümsüyor rakip güclü adına ve ligine aldanmayın evinde 33 macta yenılmemıs en sonra 2005 yılında partızana yenilmiş ayrıca en iyi oyuncularını lokomatıv moskovaya 2.5 satmıslar 2001 yılında kurulan takım sürpriz olursa sasırmayın duran toplara dikkat ukraynalı bir oyuncu cok gol atıyor.........