Ah ahhh istemeyn mi var da işte.. :)Quote:
Beşiktaş'ın Avrupada birşeyler yapmasını,ligde zorlu bir ekip olmasını inan ben de istiyorum
Mutlaka birbirlerini etkileyeceklerdir. Mesela Galatasaray UEFA Kupasını kazandığında artık Türk takımlarıda bu turnuvada başarılı olabilir diye düşünmüştüm. Ama Galatasaray bile bunun üzerine birşey koyamazken diğer takımlardan etkilenip birşeyler beklemek tam bir ütopya oldu.Quote:
Böylece yöneticilerimizin düşünceleri değişecek,lig şampiyonluğu çantada keklik görülmeyecek,ona göre transfer politikası vs.!!!
Yozgatlı'da sorun çıkarsa alternatifleri Burak ve Ali Tandoğan olacak sanırım. Ama Fenerbahçe'de yedek kalmak Yozgatlı için zor olsa gerek burada formayı alırsa bırakmaz herhalde. :)Quote:
Tello da aksama olur mu bilmiyorum ama Mehmet Yozgatlı da sorun çıkabilir..Ertuğrul hoca bi alternatif oluşturulmalı kafasında bence..
Aslında İbrahim Toraman ve Gökhan Zan stoperde baya iyi anlaşıyorlar hatta Milli Takımda da beraber oynuyorlar ancak evet biraz dengesizlikler mevcut her ikisindede. :) Ama bir Cisse olacak bu kez önlerinde. Aslında benim düşüncem bir transfer daha yapılması yönünde az öncede yazdığım gibi. Serdar oynatılacaksa eğer ön liberoda oynamalı ve Cisse ile birlikte çift ön libero olmalı.
Beşiktaş 100. yılında şampiyonlığa giderken Guinti-Tayfur ikilisi muhteşemlerdi. Eğer böyle bir ikili çıkarsa Cisse Serdar'dan şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olur bence Beşiktaş.
Ama sanırım transfer yapmak zor bundan sonra. Heleki Del Bosque olayında mahkemeden red cevabı gelince. İşte yapılan bir yönetim yanlışı 6,75 milyon Euro'ya mal oluyor ve Juventus'tan alındı haberleri çıkan Legro transferi yatıyor.
Bu transferin olmasını çok istemiştim gerçekten birde Navarro'yu hele ki Navarro gelseydi müthiş bir savunma gücü olacaktı Beşiktaş'ın ve şampiyonluk Rico Delgado ve Bobo'nun göstereceği performansa kalacaktı.